Iyi gunler kizlar bugun beni geren bi durum yasadim sonradan acaba hata mi ettim diye dusundugum bi durum objektif yorumlariniza ihtiyacim var
Bugun(isim vermeyeyim) malum buyuk marketlerden birine gittim oyle reyonlarda dolasirken 40 li yadlarda bi erkekle yaninda 26-27 yaslarinda genc bi cocuk vardi
Genc cocuk raftan bi deodorant aldi tabiri caizse onunla yikandi basindan aşağı bi guzel sıkıp rafa ayni yerine koydu hi kac saniyede gozlemledim alacak mi diye hic almadi onu ordan
Beyefendi kullandiginiz test urunubdegildi dedim (zaten orda test urunu yok belki hatasini anlar diye imali konustum) biliyorum dedi
O zaman soyleyeyim urunleri kullanmak yasak dedim sana soracak degilim dedi
Bende yaptiginiz sey yanlis farkindamisiniz dedim senden ogrenecek degilim desi bende ogretecek degilim bu yasa kadar ogrenmemisseniz ben ogretemem dedi
Bu arada o tarafta ucumuz tek variz ispiyonlamak gibi olmasin diyede oldugumuz yerden uzayktaki bi reon girevlisine seslendim duymayinca oraya gittim
Reyon gorevlisine deorantlari kullabiliyormuyuz dedim tabikide hayir dedi
O zaman reyonda bi arkadas kullaniyor haberiniz olsun dedim nerde gosterirmisiniz dedi tam o tarafa yoneliyordum
Yanindaki adamla elinde deodorantla geldi
Ben zaten onu alacaktim bilip bilmeden konusmayin dedi madem alacaktinizda rafa niye koydunuz yada ben uyardigimda neden alacaginizi soylemediniz dedim o arada bi kac kisi bize yaklasip bakti
Genc cocuk ayip ayip hic yakistiriyomusunuz kendinize bilip bilmeden konusuyorsunuz snnem yasinsasini (bu arada 29 yasindayim)
Bayan olmasaniz size verecegim cevabi bilirdim yanimiza gelenlerde bana ayiplar gibi baktilar orda kendimi ilkokulda arkadasini ogretmene ispiyonlayan cocuklar gibi hissettim ciktim marketten
Cocuk ergen yaslarda olsa bilmiyordur der konusurdum kesinlikle reyon gorevlisine falan sikayet etmezdim(hatta istiyorsan paran yoksa alalim diye bile teklif ederdim)
Bi kac kezde yere cop atanlari uyardigim icin cevredeki insanlarin ters bakislariyla karsilastim
Olay sonrasinda kendime cok sinirlendim herkes biliyo sana mi kalmis ahlak bekcisimisin kim ne ediyoesa dedim kendi kendime kizdim
Ama yinede vicdanim el vermiyor ben kendim kullanilmis urunu almak istemeyecegim gibi baskasinin almasinida istemem
Acaba hatalimiyim yanlis mi yaptim ustume vazife olmayan seylere mi karisiyorum sizin dusuncelerinize cok ihtiyacim var