• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım kabülümdür

Evet:KK25:bi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Sırf baskın gelebilmek icin, insanin basina herseyin gelebileceğini dusunmeden, şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik:KK66:
Herkes geyik yapti, eglendi ama kimse senin en hassas noktalarina vurmadi(sen iyi bilirsin onlarin neler oldugunu).. Yazik..
Canım hepimizin başına gelicek seyler bunlar. Kimse benim basima gelmez diyemez
@elanur84 sana yakistimi su yazdığın şey Allahaskina. Fake hesap açıp konu açtın, biz sana okadar destek olduğumuz halde milleti salak yerine koydun üstelik rezil oldun. Ben şahsen ela daha geri gelmez diyordum. Gelmis birde burda utanmadan sen dul'dun degilmi yaziyorsun. O sana evde kalmış yaziyormu. Hergün ağlıyordun koca bulamadım diye :olamaz: sen kendi haline yan

Canim Samsonn Samsonn 'um, boşver, uzulmedim.. Sadece bu uye adina cok uzuldum, uste cikmak icin bunca "canavarlaşmak".. Herkes geyik yapti burda, o da biz de, gulundu eglenildi ama kimse onun uzulup actigi eski konularindan ve zaaflarindan tutup incitmeye calismadi.. Bu kadar çirkinlesmek.. Sadece acıklı.. Diyecek bi şey yok..
siz sizi üzmeyin desteginiz için tekrar tşk ederim size.

Canim Samsonn Samsonn 'um, boşver, uzulmedim.. Sadece bu uye adina cok uzuldum, uste cikmak icin bunca "canavarlaşmak".. Herkes geyik yapti burda, o da biz de, gulundu eglenildi ama kimse onun uzulup actigi eski konularindan ve zaaflarindan tutup incitmeye calismadi.. Bu kadar çirkinlesmek.. Sadece acıklı.. Diyecek bi şey yok..
Aynen öyle, ben senin takılacağını sanmam zaten. İki binli yıllar, yaş en az 30 lu rakamlar, zihniyet bu kadar mı geriden takip eder... Hem de hemcinsimiz....yazık.

Canım hepimizin başına gelicek seyler bunlar. Kimse benim basima gelmez diyemez
@elanur84 sana yakistimi su yazdığın şey Allahaskina. Fake hesap açıp konu açtın, biz sana okadar destek olduğumuz halde milleti salak yerine koydun üstelik rezil oldun. Ben şahsen ela daha geri gelmez diyordum. Gelmis birde burda utanmadan sen dul'dun degilmi yaziyorsun. O sana evde kalmış yaziyormu. Hergün ağlıyordun koca bulamadım diye :olamaz: sen kendi haline yan
Ben uzulmedim canim, siz de uzuldugumu dusunup üzülmeyin lutfen, iyi ki varsiniz hepiniz..:KK200:

tşk ederim yaklaşımınız için....sıkıntım yalan olmamalıydı yalansız olup arkadaşım ben buyum medeni halim budur diyebilme büyüklüğünü gösterbelseydim keşke o an için...
Bence biran önce ailesi seni görmeden ciddiye dönüşmeden bu durumu anlat sana aşıksa seni hertürlü kabul eder ..

Aynen öyle, ben senin takılacağını sanmam zaten. İki binli yıllar, yaş en az 30 lu rakamlar, zihniyet bu kadar mı geriden takip eder... Hem de hemcinsimiz....yazık.
Rabbim buyuk, dilerim asla o yasadigim acilari, travmalari yaşamaz.. Dilerim asla bu dediklerini yutmak durumunda kalmaz..

Evet:KK25:bi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Sırf baskın gelebilmek icin, insanin basina herseyin gelebileceğini dusunmeden, şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik:KK66:
Herkes geyik yapti, eglendi ama kimse senin en hassas noktalarina vurmadi(sen iyi bilirsin onlarin neler oldugunu).. Yazik..

kendisi talip herhalde, gizli bir hayransa.. bu kadar zamandır iyi kötü konuşuruz ben bilmiyorum mesela dul olduğunu, gerçi medeni halini takip etme gereği duymadığımdan da olabilir.. malum bir gün bir yerden vururuz diye zayıf nokta biriktirmiyoruz..

Bence biran önce ailesi seni görmeden ciddiye dönüşmeden bu durumu anlat sana aşıksa seni hertürlü kabul eder ..
anlatıcagım ama ailesi v.s kabul etsin diye degil çünki baktım herkez anlat diyo ve aklın yolu birdir ama aramızda 10 yaş var ilerimiz yok bizim...

kendisi talip herhalde, gizli bir hayransa.. bu kadar zamandır iyi kötü konuşuruz ben bilmiyorum mesela dul olduğunu, gerçi medeni halini takip etme gereği duymadığımdan da olabilir.. malum bir gün bir yerden vururuz diye zayıf nokta biriktirmiyoruz..
Konularima bakti sanirim beni mat etmek icin.. Onun adina cok uzuldum.. Gercekten cok yazik..

Rabbim buyuk, dilerim asla o yasadigim acilari, travmalari yaşamaz.. Dilerim asla bu dediklerini yutmak durumunda kalmaz..
katılmakla beraber çokta sevdiğim bi laf vardır kınadıgınızı yaşarsınız inş kimse yaşamaz ama kimsede demesin benim başıma asla gelmez öyle bi geliyorki tıpkı ben gibi kalıyorsunuz öylece...

Yalan soylememeliydin o adamin duygulariyla onuruyla oynadin.

Seni asla affetmez.

Gercegi soylediginde zaten bitirecek normal sartlarda, ona yalan soyledigin icin.
Ama sen en azindan hatani kabul.edip, gercegi soylemelisin

Konuya gelince de evet büyük bi hata yapmışsın ve üzülmüş ama nerden dönersen kar. anlat gerçeği kabul ederse amenna etmese zaten aşık değilmişsin.
sıkıntım onu yıkmamak bahane sundum gecerli bir bahane ama amacım asla onu üzmek yıkmak degildi yemin ederim...aşık olmadım çünki gercekleri biliyordum ve hep beynimi şartladım inş mutlu olur hemen de unutur.

Ben 38 yaşındayım bi evlilik yaptım bi kızım var seni çok seviyorum yalan söylediğim için çok özür dilerim deyin mesaj atın söyleyemezseniz duygularınızı anlatın kabul de edebilir çok imkansız bi şey değil

Back
X