• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım kabülümdür

Sen dul'dun değil mi?:KK53: :KK53:

Hadi itiraf et
Aklınca dalga geçerek belirttiğin ' dul ' yaftasını almak isteyipte alamadığın için çıldırıyorsun değil mi ?
Bel altı vurmak istedin, aklınca canını acıtacaktın öyle mi ?
Asıl sen acınacak haldesin, insanlar gururları, şerefleriyle yaşar, o doğrultuda kararlar alırlar.
Senin gibi hadsizler gelip, laf vursun diye boşanmazlar.
Hiç sevmediğin bir adamla sırf evlenmiş olmak için bile evlenmek isteyen sen
Gelmiş burda başkalarına bel altı vurmaya çalışmışsın ya
Sana 2 beden bol gelmiş, boyunu aşmış, oturmamış
Bir daha deneme istersen, rezillik diz boyu çünkü yaptığın her harekette.

Samimi soyluyorum, beddua etmeye hic gerek yok arkadasim, Rabbim buyuk, ben hic bi kadin bununla sınansın istemem, bu üye dahil.. Zalimce, acimasizca davranip nasil bi gunaha girdigini bilmeyip, ustune "insanlar beni bu hale getirdi" diyerek hala kendini savunmak, gercekten yeterince acınası.. Allah hepimize hidayet versin, doğru yolu gostersin..

nasıl naif, nasıl iyi niyetlisiniz, hiç kaybetmeyin bu güzelliğinizi :KK36:

daha geçen hafta malum üye için evlat olsan sevilmezsin dedim diye banlanmıştım, ama yine diyorum, allah korusun, evlat olsa sevilmez, bu insanlar nasıl bu kadar kara, nasırlaşmış, çirkin olabiliyorlar, nasıl bir insanın canını yakmaktan zevk alabiliyorlar aklım almıyor.
beddua etmeyeceğim ben, aynen bu hayatı yaşamaya devam etsin, sevgisizliğiyle, kıskançlığıyla yesin bitirsin kendini boşverin, siz de hep mutlu olun.

Samimi soyluyorum, beddua etmeye hic gerek yok arkadasim, Rabbim buyuk, ben hic bi kadin bununla sınansın istemem, bu üye dahil.. Zalimce, acimasizca davranip nasil bi gunaha girdigini bilmeyip, ustune "insanlar beni bu hale getirdi" diyerek hala kendini savunmak, gercekten yeterince acınası.. Allah hepimize hidayet versin, doğru yolu gostersin..
ben bu kadar iyi değilim hatta çoğu zaman hak edene hak ettiği gibi cevabi yapıştırıyorum :)

burada gelip de sen de duldun bilmem ne diye ahkam kesemez bu insan haddini bildirmek lazım çok iğrenç ya hala yazdikca geriliyorum

nasıl naif, nasıl iyi niyetlisiniz, hiç kaybetmeyin bu güzelliğinizi :KK36:

daha geçen hafta malum üye için evlat olsan sevilmezsin dedim diye banlanmıştım, ama yine diyorum, allah korusun, evlat olsa sevilmez, bu insanlar nasıl bu kadar kara, nasırlaşmış, çirkin olabiliyorlar, nasıl bir insanın canını yakmaktan zevk alabiliyorlar aklım almıyor.
beddua etmeyeceğim ben, aynen bu hayatı yaşamaya devam etsin, sevgisizliğiyle, kıskançlığıyla yesin bitirsin kendini boşverin, siz de hep mutlu olun.
Cok tesekkur ederim, sizin guzel gormeniz hepsi.. Oyle guzel kalpli kadinlar tanidim ki burda, arada boylelerinin çıkması hic onemli degil, sadece cok üzücü bu bakış açısıyla yaşamaları, nefret dolu sekilde etrafı geçtim kendilerine hayati zindan etmeleri.. Allah iyi etsin, ne denir ki..
Hepimiz cok mutlu oluruz insaAllah:KK200::KK19:hepiniz iyi ki varsiniz..

38 yasinda bi kadinin hareketi degil bunlar
sanki 18 yasi da bi genc kizin kendince "macera" sandigi turden yanlis bi hareket..
yapmaniz gereken tek sey
"ben sana yasimi soyleyemedim nedenini bilmiyorum o an cesaret edemedim ve 1 evlilik yapip ayrilmis bi bayanim ayrilmaliyiz cok uzgunum sana umit vetdigim icin hakkini helal et..." deyin
bir de
"olay buraya kadar gelecegini ciddiyete dokulecegini sanmamistim " yazmissin
koskoca evlenmis ayrilmis yani tecrubesi olan bi kadinsin ne istiyodun gonul eglendirmek mi ???
hic yakismadi...

ben bu kadar iyi değilim hatta çoğu zaman hak edene hak ettiği gibi cevabi yapıştırıyorum :)

burada gelip de sen de duldun bilmem ne diye ahkam kesemez bu insan haddini bildirmek lazım çok iğrenç ya hala yazdikca geriliyorum
Canim :oops: Gercekten boşver.. Şükür ki akli başında guzel kadinlarla dolu burası.. Arada boyle seyler cikiyor ve cikacak, ne yapalim:KK200:

Zeynepp20 Zeynepp20 senin bir konun vardı "Allah niye duâmı kabul etmiyor " gibi birşeydi...

Dönüp bakma gereği bile duymadım neyse ne.
Niye kabul etmiyor biliyor musun?

Kalbin kötüymüş senin hemde çok yazık :( :(

Rabbim kalbine temizlik versin bir an evvel...

inanamiyorum gerçekten inanamiyorum...
hepimiz bayaniz burda ve burasi bi destek sayfası degil mi....
"sen de duldun" dimi nedir ya
bunu yazan arkadas da bi bayan belki o da evlenip ayrilcak kendisine dul densin istermiydi acaba hic sanmiyorum....
cok ayip ya kadin kadinin dusmani gercekten zaten ben bunu kk da daha cok anliyorum malesef....
konu nerden nereye gelmis orasi da ayri...
"dul"olmak da bi suç degil....
dul kelimesinde de nefret ederim..
boyle dusunen insanlar oldugu surece biz bi adim oteye gidemeyiz hele ki bunu diyen bi kadinsa......!

inanamiyorum gerçekten inanamiyorum...
hepimiz bayaniz burda ve burasi bi destek sayfası degil mi....
"sen de duldun" dimi nedir ya
bunu yazan arkadas da bi bayan belki o da evlenip ayrilcak kendisine dul densin istermiydi acaba hic sanmiyorum....
cok ayip ya kadin kadinin dusmani gercekten zaten ben bunu kk da daha cok anliyorum malesef....
konu nerden nereye gelmis orasi da ayri...
"dul"olmak da bi suç degil....
dul kelimesinde de nefret ederim..
boyle dusunen insanlar oldugu surece biz bi adim oteye gidemeyiz hele ki bunu diyen bi kadinsa......!
Gercekten, ozellikle 15nci sayfadan sonra kopmuş konu, başka bi tartismaya girmişiz..
Desteğiniz ve yorumunuz icin tesekkur ederim..
Ayrıca guzel arkadaslarim, hepinize tekrardan tesekkur ederim.. Iyi ki varsiniz..
Mune Mune abla, olay biraz benim yuzumden cikti ve arkadaslar hem destek olmak hem de o uyenin yanlışlığını elestirmek icin yazdilar, gorursun zaten, hepsinin yerine ben banlansam olur mu ki..:KK200:

Boyle sen dulsun diye yaftalayan utanmazlarin babaları dedeleri küçük yerlerde köylerde boşanmış esi ölmüş kadinlara sapıklık yapan Ahlaksızlar. Ogrenemediniz kadınları rahat bırakmayı. Boşanmış da Ne olmus hırsızlık mi yapmış adam mi öldürmüş. Kendi hayatlariniz berbat diye herkesin ki ayni olsun istiyorsunuz. Kendi pis kalbinizin cukurunda bogulun.

Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaa :KK48::KK48: ben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani :KK67::KK48: burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum :KK71: . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü :stop:
Ağır sorunlusun sen.. Birinin canını böyle saçma sapan bir " dul" sözcüğüyle acıtabileceğini sanmak aslında tam olarak bir zavallılıktır.. Bir kadın kocası öldüğü için de boşandığı için de yalnız kalıp hayatına senin o aptal tabirinle dul olarak devam edebilir.. En gururlu kadın aldatıldığı ya da şiddet gördüğü için kocasının kıçına tekmeyi basabilendir.. Çocuklarına tek başına yetebilendir... Yeniden de sever.. Belki tekrar evlenir.. Yoluna öyle ya da böyle devam eder.. Boşanmış bir kadına " duldun dimi sen?" diye dalga geçeceğine otur derdine yan sen...! Hadsiz..!

anlatıcagım ama ailesi v.s kabul etsin diye degil çünki baktım herkez anlat diyo ve aklın yolu birdir ama aramızda 10 yaş var ilerimiz yok bizim...
Niye yokmus seyma ile acunun arasinda 20 yas var.elalem ne demeyi birak mutlu olmaya bak.bende bosandim diyememistim ilk gunler evlilik yoluna girince soyledim.hic sorun olmadi

Niye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,

O kadar kendinize kizicak ve aşağılanacak bişey yok ortada bence. Sadece soyleyememissiniz gerçeği. Bence güzelce söyleyin ben ilk başta söyleyemedim ciddi olacağını bilemedim. Daha sonra söylemek daha zor oldu ve 38 yasindayim, bu tarz bir giriş yaparsanız iyi olur. O da kararini verir

Niye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,
Hakaret etmek için söylediğini herkes biliyor.. Alemin akıllısı ! bir sensin dimi? Duldun dimi sen diyip peşine de gözleri dönen şaşı bakan ifadeyi eklemek dalga geçmek çokkk iyi niyetli olduğunun göstergesi.. Git ötede oyna..

Back
X