• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım kabülümdür

anladığım kadarıyla esinizden ayrilmissiniz neresi yanlış ben anlamadım sadece yaşınızı doğru soyleseydiniz

Evet:KK25:bi kadinin yasayabilecegi en buyuk travmalardan birini yaşadım kucucuk yasimda.. Dul veya boşanmış, artik ne dersen..
Sırf baskın gelebilmek icin, insanin basina herseyin gelebileceğini dusunmeden, şunu dedin/diyebildin ya, sana acimaktan fazlasini duyumsayamiyorum artik:KK66:
Herkes geyik yapti, eglendi ama kimse senin en hassas noktalarina vurmadi(sen iyi bilirsin onlarin neler oldugunu).. Yazik..
Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaa :KK48::KK48: ben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani :KK67::KK48: burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum :KK71: . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü :stop:

Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaa :KK48::KK48: ben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani :KK67::KK48: burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum :KK71: . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü :stop:
Sana cevap vermeye bile değmez ama sadece şunu bil, senin yazin actigin ve yaşını, evlilik durumunu sorun ettigin konularinda sana moral vermek adina yazdim yazdiysam, belki bi ara okursun yeniden..
O geyik konusunda da ne yaş ne de evlilik(hassas oldugun konular) ile alakali asla bi sey soylemedim, hepsi kayıtlı.. Sen millete genelleyip saydirdin, onun uzerinden konusuldu..
Acitmaya devam et, tebrik ederim seni.. Ama Allah cok buyuk, bunu unutma.. Ben yine de seni acitmayacagim.. Sana son mesajimdir bu.. Istedigini diyebilirsin bundan sonra da..

Son düzenleme:
Doğruyu söyliyeceksiniz.Sonrasini o düşünsün, yaptığınız yanlis bir şey yalan söylemişsiniz.Neyse olayın bu boyuta geleceğini hesap edememissiniz.Hakkınız da hayırlısı eşi yada sevgilisi 10 yaş küçük insanlar tanıyorum.

Bize değil de Antep'li abimize dürüst olsanız; Gerekeni o söylese... Biz yerden yere vursak Ne?! Ya kabul eder Sultanı eder, Ya kabul etmez sizi Ezik eder..

Sen dul'dun değil mi?:KK53: :KK53:
Terbiyesizliğin lüzumu yok
Senin son konularına hiç bir yorum bile yapmadım ama iyi kötü dikkatimi çekmişti. önceki konularını, dua topiklerindeki mesajlarını falan hatırlıyorum. Nasıl bu yüzünü saklayabildin hayret. Boşuna beni insanlar böyle yaptı diye falan zırvalama içinde varmış demekki.
O dul diye tabir ettiğin duruma senin gelmeyeceğinin garantisi var mı? O koyduğun smiley gibi kalakalırsın ortada bide gelir konu açarsın burda.
Son olarak Cui Bono Cui Bono kk' nın en naif en aklı başında en tatlı dilli üyelerindendir. Senin için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

bu dengesiz kim diycem dengesiz,hadsiz, çirkef dilli birine dengesiz, hadsiz, çirkef dilli dedim diye yine ban yiycem

böyle acımasız insanlar nolur daha beterini yaşasın onlar bunu hak ediyor

Terbiyesizliğin lüzumu yok
Senin son konularına hiç bir yorum bile yapmadım ama iyi kötü dikkatimi çekmişti. önceki konularını, dua topiklerindeki mesajlarını falan hatırlıyorum. Nasıl bu yüzünü saklayabildin hayret. Boşuna beni insanlar böyle yaptı diye falan zırvalama içinde varmış demekki.
O dul diye tabir ettiğin duruma senin gelmeyeceğinin garantisi var mı? O koyduğun smiley gibi kalakalırsın ortada bide gelir konu açarsın burda.
Son olarak Cui Bono Cui Bono kk' nın en naif en aklı başında en tatlı dilli üyelerindendir. Senin için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Canim arkadasim, o senin guzel kalbin, guzelliginden gelen dusuncelerin.. Cok tesekkur ederim.. :KK200:

insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım
Merhaba... öncelikle ;ben olsam tüm acikyurekliligimle olanı olduğu gibi anlatırım. ..zaten kaybedeceksem bilsin de bitsin...böylesini kim hakeder ki ...o da şaşkındir...yazık değil mi zaten kandirilmis..Ya bir de ben aslında size kizamadim;kiyamadim ya...o evine gitmiş siz otele donmussunuz...ne iyi yapmışsınız ancak bir kendinizle yuzlesin ve devamını getirip o kişiye de dürüst olun artık. ..sevgiler

bu dengesiz kim diycem dengesiz,hadsiz, çirkef dilli birine dengesiz, hadsiz, çirkef dilli dedim diye yine ban yiycem

böyle acımasız insanlar nolur daha beterini yaşasın onlar bunu hak ediyor
Samimi soyluyorum, beddua etmeye hic gerek yok arkadasim, Rabbim buyuk, ben hic bi kadin bununla sınansın istemem, bu üye dahil.. Zalimce, acimasizca davranip nasil bi gunaha girdigini bilmeyip, ustune "insanlar beni bu hale getirdi" diyerek hala kendini savunmak, gercekten yeterince acınası.. Allah hepimize hidayet versin, doğru yolu gostersin..

Back
X