hatalıyım kabülümdür

Yaralarini kanatirim senin diyor bi de, ne diyecek kimbilir konularımı didik didik edip : ) O lafinin ustune kotu bi temennide bile bulunmamisken üstelik.. Cidden hayretler icindeyim..
bu son mesajim olabilir mune gelmiş :)

hasta o hasta belli boş ver

Yaralarini kanatirim senin diyor bi de, ne diyecek kimbilir konularımı didik didik edip : ) O lafinin ustune kotu bi temennide bile bulunmamisken üstelik.. Cidden hayretler icindeyim..

Ağır psikolojik sıkıntıları var.Bunu ben demiyorum.Bugün sevgili günlük bölümünde kendi yazdıkları haykırıyor resmen.

Ha bilemem tabi belki gerçektir belki değildir.Ne olursa olsun bu size bel altı vurmasına gerekçe değil.O kadar yetmemiş ki özelden de hücuma geçmiş.

Burada tepki alınca iyice sinirleri bozuldu sanıyorum.Siz üzmeyin kendinizi.Duruşunuz belli.Herkes kendine yakışanı yapar.

herkesi kendisi gibi sandığındandır o tehdit.. ben ilahi adaletin terazisini seviyorum lavanta.. bak kendisine şimdiden gelin olarak dönmüş bile..
Zamaninda yaralarima bi teselli bulurum diyerek uye olmustum bu siteye, bosanma konusu açmıştım, gun gelip bu sekilde kullanilacagi aklimin ucundan gecmezdi : ) Keske eski konulari silme şansımız olsa, bu durumlar olmasa..
Dedigin gibi, Rabbimin adaleti var.. Yine de kotu bi sey dilemeyecegim onun icin..

Ağır psikolojik sıkıntıları var.Bunu ben demiyorum.Bugün sevgili günlük bölümünde kendi yazdıkları haykırıyor resmen.

Ha bilemem tabi belki gerçektir belki değildir.Ne olursa olsun bu size bel altı vurmasına gerekçe değil.O kadar yetmemiş ki özelden de hücuma geçmiş.

Burada tepki alınca iyice sinirleri bozuldu sanıyorum.Siz üzmeyin kendinizi.Duruşunuz belli.Herkes kendine yakışanı yapar.
Belki dedim pisman oldu, kusura bakma oyle demek istemedim filan diyecek, bi baktim, şok : )
Cok tesekkur ederim hepinize.. :KK200:

Siz diyince okudum ben de ama pek inanasim gelmedi. S.cti cafer bez getir durumu olmus bence. Hastanede olan insan hala buraya laf mi yetistirecek.
Ama bir konuda cok haklisiniz psikolojisi konusunda.
Cui Bono Cui Bono . Sikma tatli canini belli ki her anlamda iyi degil.

Evli değilsiniz sonuçta ayrılmış özgür bir kadınsınız yeniden sevmek ve mutlu olmak isteyebilirsiniz tamam yalan söylemekle hata yapmışsınız ama netten tanıdığınız birine ne kadar güvenebilirsiniz ki zaten ...

Ağır sorunlusun sen.. Birinin canını böyle saçma sapan bir " dul" sözcüğüyle acıtabileceğini sanmak aslında tam olarak bir zavallılıktır.. Bir kadın kocası öldüğü için de boşandığı için de yalnız kalıp hayatına senin o aptal tabirinle dul olarak devam edebilir.. En gururlu kadın aldatıldığı ya da şiddet gördüğü için kocasının kıçına tekmeyi basabilendir.. Çocuklarına tek başına yetebilendir... Yeniden de sever.. Belki tekrar evlenir.. Yoluna öyle ya da böyle devam eder.. Boşanmış bir kadına " duldun dimi sen?" diye dalga geçeceğine otur derdine yan sen...! Hadsiz..!
Canım yaa ne güzel yazmışsın :KK200:

Siz diyince okudum ben de ama pek inanasim gelmedi. S.cti cafer bez getir durumu olmus bence. Hastanede olan insan hala buraya laf mi yetistirecek.
Ama bir konuda cok haklisiniz psikolojisi konusunda.
Cui Bono Cui Bono . Sikma tatli canini belli ki her anlamda iyi degil.

Evet evet o yüzden yazdım zaten "doğrudur değildir bilemem" diye.Katılıyorum size.

Belki dedim pisman oldu, kusura bakma oyle demek istemedim filan diyecek, bi baktim, şok : )
Cok tesekkur ederim hepinize.. :KK200:
Arkadaşım sana mesaj atan kişinin bende konusuna yorum yaptım aman allahım profilime beddua etmeler sonra özelden benim konularımı gündeme getirmeler neler yaptı geçtiğimiz haftalarda ben unuttum mutluluyum yok yalan Yok numara en son artık dedim bunun istediği benim ceza almamı istiyor siteye girmemi istemiyor aklınca tamam dedim en son küfür ettim özelden tabi bu koşarak beni kibledi çok akıllı ya sanki kendisi çok masum boşver üzülmeye değmez

Anlat ve kurtul iyice sana saplanti olacak sen telefonlara cevap vermeyince siz zaten asik degilim diyorsunuz..hic degil se oda size birsey hissediyorsa torpuler duygularini. Ve uzaklasir icinize sinmiyor ..zaten iliski durumu da yaptiginiz da..

Arkadaşım sana mesaj atan kişinin bende konusuna yorum yaptım aman allahım profilime beddua etmeler sonra özelden benim konularımı gündeme getirmeler neler yaptı geçtiğimiz haftalarda ben unuttum mutluluyum yok yalan Yok numara en son artık dedim bünün istediği benim ceza almamı istiyor siteye girmemi istemiyor aklınca tamam dedim en son küfür ettim özelden tabi bu koşarak beni kibledi çok akıllı ya sanki kendisi çok masum boşver üzülmeye değmez
Uzulsem mi kizsam mi bilemedim inan ki.. Gercekten sadece hayretler icerisindeyim..
Kimsenin kimseyi incitme hakki yok, hele ki dertlerimizi paylaşıp her seyimizi doktugumuz bi forumda.. Insanlar yargilanmamak icin cevresiyle paylasamadiklarini yazıyor burda, hale bak.. Bu yuzden eski konularim silinsin istiyorum iste..

Arkadaşım sana mesaj atan kişinin bende konusuna yorum yaptım aman allahım profilime beddua etmeler sonra özelden benim konularımı gündeme getirmeler neler yaptı geçtiğimiz haftalarda ben unuttum mutluluyum yok yalan Yok numara en son artık dedim bunun istediği benim ceza almamı istiyor siteye girmemi istemiyor aklınca tamam dedim en son küfür ettim özelden tabi bu koşarak beni kibledi çok akıllı ya sanki kendisi çok masum boşver üzülmeye değmez
kk olarak ruh hastası rolü yapan bir manyakla karşı karşıyayız demek ki

kk olarak ruh hastası rolü yapan bir manyakla karşı karşıyayız demek ki

Back
X