Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka eski konularında hiçbir şey yok ki senin.. Niye silinsin..Uzulsem mi kizsam mi bilemedim inan ki.. Gercekten sadece hayretler icerisindeyim..
Kimsenin kimseyi incitme hakki yok, hele ki dertlerimizi paylaşıp her seyimizi doktugumuz bi forumda.. Insanlar yargilanmamak icin cevresiyle paylasamadiklarini yazıyor burda, hale bak.. Bu yuzden eski konularim silinsin istiyorum iste..
Bi polemik oldu mu aninda "bosanmissin, gecimsizsin demek, kocan kurtulmus, dul" gibi saldirilar geliyor da o yuzden : )Ne alaka eski konularında hiçbir şey yok ki senin.. Niye silinsin..
Uzulsem mi kizsam mi bilemedim inan ki.. Gercekten sadece hayretler icerisindeyim..
Kimsenin kimseyi incitme hakki yok, hele ki dertlerimizi paylaşıp her seyimizi doktugumuz bi forumda.. Insanlar yargilanmamak icin cevresiyle paylasamadiklarini yazıyor burda, hale bak.. Bu yuzden eski konularim silinsin istiyorum iste..
Offff.. Delirme bence:)Bi polemik oldu mu aninda "bosanmissin, gecimsizsin demek, kocan kurtulmus, dul" gibi saldirilar geliyor da o yuzden : )
Ben gerçekten hayatta ne ailemden nede çevremde beddua duymuş insan değilim profilime yazdı beddua etti anlatabiliyor muyum şoka girdim insana hiçbir şekilde anlamıyor yalancı numaracı diyorUzulsem mi kizsam mi bilemedim inan ki.. Gercekten sadece hayretler icerisindeyim..
Sağolun.. Ben yasadiklarimi ne gercek hayatimda ne de burda gizledim.. Ama keske hic bilinmeseymis burda, bu olmadik laflar cikmasaymis.. Gerci laf etmek isteyen yine de bulur bi sey ama, ne bileyim..Niye silinsin silinmesin.Seni bugün olduğun kadın yapan o yaşadıkların.Onca şey yaşayıp alnının akıyla çıktığın için gurur duy kendinle.Başkaları ne derse desin.O da onların kalitesi.
Daha once de oldu bi kac kez, o yuzden soyledim : )Offff.. Delirme bence:)
Sen onu bırak da ban geliiiiiiii bannnnn:) elanur84 banı yedi bile:)Daha once de oldu bi kac kez, o yuzden soyledim : )
aman boş ver burada her çeşit insan var ben hiç birini takmam mesela kk yi kapatinca değer vermediğim tipler de kapanır gider.Bi polemik oldu mu aninda "bosanmissin, gecimsizsin demek, kocan kurtulmus, dul" gibi saldirilar geliyor da o yuzden : )
Sağolun.. Ben yasadiklarimi ne gercek hayatimda ne de burda gizledim.. Ama keske hic bilinmeseymis burda, bu olmadik laflar cikmasaymis.. Gerci laf etmek isteyen yine de bulur bi sey ama, ne bileyim..
mune bu konuyu açan üye biraz önce ayni içerikte başka bir konu daha açtı acaba bunu kapatsaniz da oradan mı devam edilseHanımlar,
konu içeriğine dönelim lütfen, üyenin konusu da kaynamış arada.
Bu arada bu sitede tehdit falan işlemez, bunu hala öğrenmeyen varsa öğrensin, kimse kimsenin canını acıtmak için bel altı da vuramaz, bu bel altı banlanan arkadaşa da yapılamaz lakin sırf birkaç kişiye sinirlenildi diye sitenin topyekün tüm üyelerine laf sokmaya da müsade etmiyoruz, ben yaparım diyen varsa şu kuralı şöyle bir yapıştırayım:
ek. 4- Site huzurunu bozan, sürekli ikinci şahıslar ile sorun yaşayan üyelerin üyelikleri sitenin huzuru için hesapları kapatılır.
Bu seçeneği kullanmayı hiç sevmeyen biriyim ama kurallar gerektiğinde uygulanmak için vardır.
Şimdi konu neydi?
Bence sorun karsisin dakinin duygulari degil onun ondan hoslandigini biliyor. Fakat konu sahibi sadece bosluktan yaptigini asik olmadigini soyluyor bence asil sorun iliski boyutun da su anda kendisinin erkege birsey hissetmemesi ve bir an once kurtulma cabasinin oldugunu anladim ben..yani o ne anlasada zaten iliskiyi yurutmeyecekBenim eski erkek arkadaşım da yaş konusunda yalan söylemişti. Ben 90 'li sanarken 95li olduğunu yani benden 3 buçuk yaş küçük olduğunu öğrenmiştim!
ben üniversiteden mezun olmuşum, yaş yirmiiki...çocuk henüz 18 buçuk :) Ve aylarca saklanan bir yalan...
Kimligindeki 1990a güvenmiştim ama Arkadaşım Arapti ve arapçada 5 rakamı 0 diye yazılıyormus:)))
Önce araya soğukluk girdi ama sonra dedi ki , 'eğer ben sana deseydim yaşım 18,sen dicektinyyy gudu gudu,ne yapayım?'
Eh, baktım adam haklı :) hem ilk tanıştığımızda öylesine söylenen birsey-ne bilsin bu kadar devam edeceğimizi...üstelik olgun da biri,yasi kucuk ama coluk cocuk degil.
Sevmeye devam ettim ben de:)
Umarım sizin ilişkiniz de öyle olur.
Ama çocuk konusu biraz sıkıntılı...
Yeni bir anı: bir başka eski erkek arkadaşım ,
Tamm aşkimizin dorugundayken bana 5 sene önce boşandığıni,iki de dünya tatlısı çocuğu olduğunu söylemişti. Ayy dünyalar başıma yıkılmıştı.
ne büyük şok, Cidden yaşamayan bilmez nasıl bir hayal kırıklığı oldugunu!
Ben tam 'ailem diline-dinine- ülkesine ne dicek? Şöyle tanistirsam,şu yalanları söylesem belki ikna olurlar ' hesapları yaparken bir de boşanmış iki çocuklu adam oldugu ortaya çıkmıştı falan
Cidden çok zor bir süreç.
Ama sonra düşündüm, eğer ben de 30 yaşındayken bekar bir anne olursam ve hayatımdaki insana bunu söylediğimde benden hortlak görmüş gibi kaçarsa ona karşı hislerim nasıl olurdu?
Verdiğim tepki çok incitici geldi ve barıştım, sonra çocuklarının resimlerini videolarını gördüm, kanım ısındı. Anne manken, baba taş.. çok çoook tatlı, bıcırık bıcırık çocuklardı :) sonradan başka sebeplerle ayrıldık ama çocuklarıyla tanışmayı cidden isterdim.
Yani böyle bir örnek
Eğer karşınızdaki adam benim gibi aşık olunca herşeye kendini ikna edebilen bir insansa bunları sorun etmez.
Böyle bir ihtimal de var yani:)
Bol şans
Bir bakayım, üye kapatılmasını istemeden kapatamıyorum ama aynı içerikle olan konuları farklı bölümlere taşıyabiliyorum.mune bu konuyu açan üye biraz önce ayni içerikte başka bir konu daha açtı acaba bunu kapatsaniz da oradan mı devam edilse
kk olarak ruh hastası rolü yapan bir manyakla karşı karşıyayız demek ki
Hepinizi seviyorumSen onu bırak da ban geliiiiiiii bannnnn:) elanur84 banı yedi bile:)
34 sayfa olunca pek hakim olamadım konuya.Bence sorun karsisin dakinin duygulari degil onun ondan hoslandigini biliyor. Fakat konu sahibi sadece bosluktan yaptigini asik olmadigini soyluyor bence asil sorun iliski boyutun da su anda kendisinin erkege birsey hissetmemesi ve bir an once kurtulma cabasinin oldugunu anladim ben..yani o ne anlasada zaten iliskiyi yurutmeyecek
Eki Görüntüle 2062807
Utanip ozur diledi filan sandim mesaj attigini gorunce ama tehdit etmeyi tercih etmis o yaptığı çirkinliğin ustune.. Hakarete ugrayan ben, tehdit edilen yine ben.. Pes gercekten..