birde fazla konuşma erkekler yada insanlar çok konuşan kişileri sevmiyorlar dinlemek istemiyorlar. bunu öyle yapıyorsun diye demiyorum ama mesela o 1 konuştu sen 3 konuşma anlatabildim mi canım .üzme tatlı canını.Yani hatalı miyim
Sen böyle açık konuşuyorsun ya ben senin bu halini çok seviyorum peki. Şimdi ne yapim bi kişi beni hatalı bulmuş ne yapim ararsa mesaj atarsa çünkü beni suçlicak yineErkek arkadasinizin sizi dusurdugu durum ve yaptigi muamele kadar degil...
Zaten yasadiklariniz bunlari kabullenemediginiz ve tavrinizi koyamadiginiz icin basiniza geliyor...
canım o da sana böyle düşünüp hediyeler alıyor muAynen öyle günlerce arkadaşlarıyla konuşup en beğendiği ayakkabıyi aldım bi anda sevdiği kazagi gördüm aldım gömlek beğendi okulu bırakıp ona almaya gittim sevdiği şarkıları içeren mp3 aldım sarkikarimizi koydum resimlerimizi kitap haline getirdim arabadan anlamam sırf seviyor diye maket araba aldım yaptım benim için ne yaptın ki diyor durupta sayamiyorum
bence şarj olayı abartı.relax olsan o seni arar zaten..ama aşırı sahiplenici tavırlar kişilri bunaltabilir..Yani hatalı miyim
Kendisi bunları bile yapmadı. Huzur yok mutluluk yokbunlar onlar için hafif geliyor iste kadın ruhundan anlamadıkları, ince dusunmedikleri icin..hepsi de boyle degil tabi ama..herkesin de dedigi gibi bırak gitsin, daha iyi seni hakedecek senin de hakettigin biriyle birlikte ol..huzurlu olmak her seyden onemli cunku bi iliskide
Sadece doğum günümde o kadar başka birşey yok canımcanım o da sana böyle düşünüp hediyeler alıyor mu
insanların dertleri var birde bu şekilde yorum yaparak ne amaçlıyorsunuz daha da üzülmesini mi?siz halen bu kişiye sevgilim mi diyorsunuz çok yazık
ben 11 yıllkı evliyim okadar şey almaım eşime..çok üstüne düşüyorsun bence böyle yaparsan onu kaybedebilirsin..Sen böyle açık konuşuyorsun ya ben senin bu halini çok seviyorum peki. Şimdi ne yapim bi kişi beni hatalı bulmuş ne yapim ararsa mesaj atarsa çünkü beni suçlicak yine
Ama önceden beni sahiplenmen çok hoşuma gidiyor derdibence şarj olayı abartı.relax olsan o seni arar zaten..ama aşırı sahiplenici tavırlar kişilri bunaltabilir..
Kendisi bunları bile yapmadı. Huzur yok mutluluk yok
Kaybettim zatenben 11 yıllkı evliyim okadar şey almaım eşime..çok üstüne düşüyorsun bence böyle yaparsan onu kaybedebilirsin..
sana sürekli lan diye hitab etmiyor değilmi..Kaybettim zaten
Senin sorunun ne canım .ben düşünimde o keyfine bakıyor vallacanim iyi dusun, hatta gel beraber dusunelim, ben de karar verme surecindeyim
Sinirlenince .Sınır hastası kendini kontrol edemiyor bazen küfür de ediyorsana sürekli lan diye hitab etmiyor değilmi..
bence aramasan mesaj yazmasan o seni arar..ona vazgeçilmezmiş gibi hissettirirsen seni bırakır..Kaybettim zaten
sende alma o zaman . canım bence sen hayatına başka şeylerde kat tüm dünyan sevgilin olmasın.ama bunu sevgilinle beraberken yavaş yavaş yap. yani bir ilişki yaşıyorsunuz olur yada olmaz 2 ihtimal var yürümeyedebilir. hayatının odak noktası sevgilin olmasın .çünkü odak noktanla ayrılınca bu sefer toparlanmak daha zor oluyor. o yüzden hayatına seni mutlu edecek başka şeylerde sokmalısın.sana söylüyrum ama böyle şeyler birazda yapıyla alakalı bende pek yapamıyorum. inşallah yapabilirim.Sadece doğum günümde o kadar başka birşey yok canım
tabii bu onu haklı göstermez..ama çokmu ısrarcısın..Sinirlenince .Sınır hastası kendini kontrol edemiyor bazen küfür de ediyor
Senin sorunun ne canım .ben düşünimde o keyfine bakıyor valla
Ya birgün kendini kontrol edemediği bir an sana şiddet uygularsa?Sinirlenince .Sınır hastası kendini kontrol edemiyor bazen küfür de ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?