Hatam ne anlamıyorum

Yani hatalı miyim
birde fazla konuşma erkekler yada insanlar çok konuşan kişileri sevmiyorlar dinlemek istemiyorlar. bunu öyle yapıyorsun diye demiyorum ama mesela o 1 konuştu sen 3 konuşma anlatabildim mi canım .üzme tatlı canını.

Erkek arkadasinizin sizi dusurdugu durum ve yaptigi muamele kadar degil...

Zaten yasadiklariniz bunlari kabullenemediginiz ve tavrinizi koyamadiginiz icin basiniza geliyor...
Sen böyle açık konuşuyorsun ya ben senin bu halini çok seviyorum peki. Şimdi ne yapim bi kişi beni hatalı bulmuş ne yapim ararsa mesaj atarsa çünkü beni suçlicak yine

canım o da sana böyle düşünüp hediyeler alıyor mu

Kendisi bunları bile yapmadı. Huzur yok mutluluk yok

Sen böyle açık konuşuyorsun ya ben senin bu halini çok seviyorum peki. Şimdi ne yapim bi kişi beni hatalı bulmuş ne yapim ararsa mesaj atarsa çünkü beni suçlicak yine
ben 11 yıllkı evliyim okadar şey almaım eşime..çok üstüne düşüyorsun bence böyle yaparsan onu kaybedebilirsin..

Sadece doğum günümde o kadar başka birşey yok canım
sende alma o zaman . canım bence sen hayatına başka şeylerde kat tüm dünyan sevgilin olmasın.ama bunu sevgilinle beraberken yavaş yavaş yap. yani bir ilişki yaşıyorsunuz olur yada olmaz 2 ihtimal var yürümeyedebilir. hayatının odak noktası sevgilin olmasın .çünkü odak noktanla ayrılınca bu sefer toparlanmak daha zor oluyor. o yüzden hayatına seni mutlu edecek başka şeylerde sokmalısın.sana söylüyrum ama böyle şeyler birazda yapıyla alakalı bende pek yapamıyorum. inşallah yapabilirim.

Senin sorunun ne canım .ben düşünimde o keyfine bakıyor valla

yazdım buralarda knular arasında okuyabilirsin

sen dusun kararını ver, ona gore zaten hava hos, böyle devam ederse sen kat be kat uzulmeye devam edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…