- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyimCanim sen iyimisin..kac yasindsin cocugun var mi? Hele al eline telefonu babana de baba agzimi burnumu kirdi elbise aldim diye. Adamsa babanda seni orda birakmaz zaten.
Evet 5 aylık bir kızım varCanim sen iyimisin..kac yasindsin cocugun var mi? Hele al eline telefonu babana de baba agzimi burnumu kirdi elbise aldim diye. Adamsa babanda seni orda birakmaz zaten.
O zaman biz ne diyelim? Hayatınızı en az hasarla atlatmak için dilsiz olun, robot gibi yaşayın.Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
hatalı falan değilsin hatalı olsan bile hangi hata dayağı hak etmiş sayar sizin gözünüz dönmüş kör olmuş aşktan kalk git darp raporu alMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Annene bir şey diyeceğim ama ayıp olacak.Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
evet yaŞaka bu yaa, yok yok gerçek olamaz düpedüz şaka!!!
O zaman hatalı sen değilsin değil mi? Adam gibi eş olmayı becerebilseydi eğer bu kusluk olmayacak sen de kıyafet ihtiyacını rahatlıkla dile getirecek ve dayak yemeyecektin değil mi? Bosan deyip vebale girmem ama tavrını net koy,darp raporu diyecemde neyse sen kendi kararını verecek yastasin zaten,ama lütfen öncelikle şunu anla hatalı sen değilsin eş olamayı becerememis zibidi kocan hatali,sakın özür dilerim ben hataliydim demeye kalkma ilk dayagini bu denli kötü atmissa,artık seni her kavgada dövmeyi kendine hak görecek ve ilk dayağa bakılırsa (ağız burun kanaması) bir sonrakiler nasıl olur bilemedim. Sakın ol,iyi düşün ömür geçer mi bı ölç biç tart.Bende söyledim konuşmuyordun nasıl söyleseydim dedim dinlemedi bile
O zaman biz ne diyelim? Hayatınızı en az hasarla atlatmak için dilsiz olun, robot gibi yaşayın.
Hata yaparsanız ayağına kapanın diyeceğim ama kocanız ona fırsat kalmadan dövüyor. Bari kafanızı yüzünüzü koruyun dayak yerken.
sindire sindire yerle ihsaneylemiş seni ,
yazık bu zihniyetle çocuk yetiştireceksin belkıde bir kız çocuğu , ve oda dayak yeyip kocamı çok seviyorum diyecek , belkıde babası gibi karısını döven bir erkek çocuk yetiştireceksin , oda yemegin tuzunu az koydu diye karısının ağzını gözünü patlacak ,
bu hayvanları görünce kocama daha çok baglanıyorum ama belli etmıyorum şımarmasın diye
Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
O bunu anlamıyor aylardır kıyafet e ihtiyacım olduğunu söylüyorum dinlemiyor geçiştiriyr ben böyle bir şey yaptığım için herkesin gözünde hatalıyımKiyafet siparis ettigini haber vermedin diyemi dayak yedin? Dogrumu anladim?
Afedersin de wc gidince de esine haber veriyormusun?
Sen esine haber vermek zorunda degilsin. Cocuk degilsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?