Hatamı biliyorum

sindire sindire yerle ihsaneylemiş seni ,

yazık bu zihniyetle çocuk yetiştireceksin belkıde bir kız çocuğu , ve oda dayak yeyip kocamı çok seviyorum diyecek , belkıde babası gibi karısını döven bir erkek çocuk yetiştireceksin , oda yemegin tuzunu az koydu diye karısının ağzını gözünü patlacak ,

bu hayvanları görünce kocama daha çok baglanıyorum ama belli etmıyorum şımarmasın diye

Canim sen iyimisin..kac yasindsin cocugun var mi? Hele al eline telefonu babana de baba agzimi burnumu kirdi elbise aldim diye. Adamsa babanda seni orda birakmaz zaten.
Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
O zaman biz ne diyelim? Hayatınızı en az hasarla atlatmak için dilsiz olun, robot gibi yaşayın.
Hata yaparsanız ayağına kapanın diyeceğim ama kocanız ona fırsat kalmadan dövüyor. Bari kafanızı yüzünüzü koruyun dayak yerken.

hatalı falan değilsin hatalı olsan bile hangi hata dayağı hak etmiş sayar sizin gözünüz dönmüş kör olmuş aşktan kalk git darp raporu al

Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Annene bir şey diyeceğim ama ayıp olacak.
Rezil kadın, utanmaz! Türlü eziyetlerle karnında taşıyıp da doğurduğu evladını değil de elin piçine hak veriyor ya!
Yok yok ağzımı bozmuycam. Allah aşkına madem boşanmayacak bir şey yapmayacaksın niye böyle bir konu açıp sinirlerimizi alt üst ettin ki?

Her erkek sevgiyi haketmez.doven erkekten de hayır gelmez ilk vurmuş ama inş bida vurmaz zannetmiyom ama Allah ıslah etsin hata insanlar için dovmek sorun çozmuyo.

Gerçek değildir,değilsindir umarım aksi takdirde suçun habersız elbise almak değil, hatan hala orda kalmak.!

Bende söyledim konuşmuyordun nasıl söyleseydim dedim dinlemedi bile
O zaman hatalı sen değilsin değil mi? Adam gibi eş olmayı becerebilseydi eğer bu kusluk olmayacak sen de kıyafet ihtiyacını rahatlıkla dile getirecek ve dayak yemeyecektin değil mi? Bosan deyip vebale girmem ama tavrını net koy,darp raporu diyecemde neyse sen kendi kararını verecek yastasin zaten,ama lütfen öncelikle şunu anla hatalı sen değilsin eş olamayı becerememis zibidi kocan hatali,sakın özür dilerim ben hataliydim demeye kalkma ilk dayagini bu denli kötü atmissa,artık seni her kavgada dövmeyi kendine hak görecek ve ilk dayağa bakılırsa (ağız burun kanaması) bir sonrakiler nasıl olur bilemedim. Sakın ol,iyi düşün ömür geçer mi bı ölç biç tart.

Kiyafet siparis ettigini haber vermedin diyemi dayak yedin? Dogrumu anladim?
Afedersin de wc gidince de esine haber veriyormusun?

Sen esine haber vermek zorunda degilsin. Cocuk degilsin!

bu konuya, en mantıklı yorum bu olmuş
yazık vallahi yazık
konu sahibine üzüleyim mi kızayım mı bilemedim

yaptıgım yorumun cevabını vermişsiniz , ama annenız üzerinden ,

Yok. Bu gercek olamaz. Kocasina asik kadin bile dayak yedikten sonra kocami seviyorum bosanmam diyemez. Hic bir sey bilmeyen insan bile bu insafsizliktan sonra kendisine yapilan bu haksizligi icinde ozumseyemez.
Boyle bir konuyu da "hatami biliyorum" basligiyla acamaz. Orda dayak,kan ve sevgi sozcukleri yan yana.
Insani yapimiza ters bir konu bu. Eger siz hala seviyorum diyosaniz ve bu gercekse ( inanamiyorum) acil tedavi olmalisiniz evladiniz icin.
Cozum sizden baslar.

Burda şimdi sana ne söylerlerse söylesinler umursamayacaksın. Senide vicdansız bi anne yetiştirmiş çünkü. Erkeğe köle olasın diye doğurmuş. O evde kaldığın sürece sende kızını öyle yetiştireceksin.

Madem gitmiyorsun, kocanı seviyorsun, ağzından burnundan kan gelmeside sorun değil, o zaman hata yapma. Kır dizini otur kocanın ayaklarının dibinde. Mutlu etmeye bak ki dayak yeme. Bi daha da habersiz nefes alma.

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum

dayakçı adamın nesini nasıl sevebiliyorsunuz yahu?
ağzımdan burnumdan kan geldi diyorsunuz kum torbasımısınız siz o adamın.
hele sebebi çok komik. birde hatalıydım diyorsunuz wc ye giderkende haber veriyormusunuz?

Kiyafet siparis ettigini haber vermedin diyemi dayak yedin? Dogrumu anladim?
Afedersin de wc gidince de esine haber veriyormusun?

Sen esine haber vermek zorunda degilsin. Cocuk degilsin!
O bunu anlamıyor aylardır kıyafet e ihtiyacım olduğunu söylüyorum dinlemiyor geçiştiriyr ben böyle bir şey yaptığım için herkesin gözünde hatalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…