Hatamı biliyorum

yenianneoldumdageldim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
46
41
3
34
Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin

Eşinizden habersiz elbise aldığınız için mi dayak yediniz?
Boşanın,durmayın buralarda!

Hatani mi biliyorsun??? Canin aldigin darbeler ciddi sorun yaratmis herhalde. Sen yetiskin bir insan olarak kiyefet alamicakmisin kendi kararinla? Agizini burnunu kanatana kadar dövmüs birde. Yapman gereken cok basit. Derhal darp raporu al, aileni ara, sikayetci ol, uzaklastirma al. Sonra sen kendi evinde mi yasarsin ailene mi dönersin orasina kendin karar ver.

Bende söyledim konuşmuyordun nasıl söyleseydim dedim dinlemedi bile

kusura bakmayın ama bir kargo için eşinin ağzını burnunuzu kanatmasına imkan mı veriyor.. yok artık ve haklı diyorsunuz seviyor olabilirsiniz ama bu sizi dövmesine sebep değil yani ne olursa olsun!!!

Nasıl yaa. Eşinden gizli kıyafet aldın diye eşin ağzından burnundan kan getirecek kadar dövdü mü? Bu kadar kendinizden taviz vermeyin yaa. Biraz kendinizi önemseyin değer verin. Affedilir bişi değil yaptığı kesinlikle.

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Sen kocanı yine sev,hobi olarak sev mesela.
Adam seni sevmiyor o ne olacak?
Ailen dayak yediğini bildiği halde dışlıyorsa bir işe gir,paranı biriktir,yine boşan.

Ohaaaaaa.

Agzindan burnundan kan gelene kadar doven adami seviyorum diyorsun. Senin aklindan zorun mu var?

Bir de ustune ozur dilemissin. Brova valla. Daha bunun ustune diyecek lafim yok!

Ne olmus ondan habersiz kiyafet almissan! Cinayet mi isledin sanki!

Bu kafayla daha cok kan gelir agzindan!

hatanin farkinda degilsin bence hatan elbise almis olman degil o adami hala seviyorum diyebilmen dayak yemis olmana ragmen hemde agzindan burnundan kan getirecek bir dayak
sen bir elbise icin dayak yediginde hataliyim diyecek kadar degersizmisin?
dayak yerken kafana darbe aldin sanirim otur bi dusun hata hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…