Hatamı biliyorum

Kocanizin meslegi nedir, hangi ilde yasiyorsunuz? Siz kendinizi dusunmuyorsaniz diger insanlari dusunun. Taciz, tecavuz, bicaklama ya da oldurme gibi suclarin cogunun zanlisinin, ev ici siddet gecmisi var! Bu adamlar sadece sizin icin degil , sokaktaki diger insanlar icin de tehlikeli!

Lutfen kendinizi kacin kurtarin, bu adam sizi bugun oldurmese bes seneye oldurur!

Reactions: H E
Ne hatasi ya hatali degilsinz ki. Calismiyorum ama ihtiyacim varsa acarim interneti veririm siparisi. Eger durumlar sıkısıksa haber ederim dikkat ederim. Siz onun sevgilisi esisiniz. Ne kadar onur kirici bir davranis. Cocugunuz yoksa bosanin derim. Cunku o adam degil

Konuya inanamadim nedense.
bir kadin agzindanburnundan kan gelene kadar dayak yiyecek. Kendi ozgur iradesi ile bir kiyafet dahi alamicak. Sonra oturup ben kocami cok seviyorum diyecek. Aileme gidersem beni dislarlar diyecek de diyecek.
yapmayin kadinlarimiz bu kadar aciz degil. Hele ki turk kadinlari hic degil

Aldığım hiçbir kıyafette eşime danışmadım. Bu hataysa beni assınlar o zaman.
İnsan önce kendine değer verecek. Dayak yiyip seviyorum ölüyorum diyene ne söylesek boş.

Kiyafet aldiniz diye esiniz agzinizdan burnunuzdan kan gelene kadar dovdu ama yine de cok seviyorsunuz.Ne diyelim o zaman elleri kirilsin .

Babana anlat. Cik yanlarina git görsün halini. Cik kocana geri git derseler. Gitmem de madem sahip cikmiyorsunuz bende devlete siginirimda siginma evine git. Kocasini seviyormus. Yerim ben o sevgiyi. Agzini burnunu kanatmis. Napti dinlene dinlene mi dövdü.....

Ya neden konu açtın o halde?
Madem hak ettin. Madem hatanı biliyorsun. Madem ailen de kocan gibi 5 para etmez ki ona hak vermişler. Neden açtın bu konuyu nedennnnn!!

Siz saka misiniz hanimefendi ??
Adam sizi dovmus bir de hataliyim diyorsunuz pesss dogrusu.

Asabım bozuldu ya..

Al benden dr o kadar.

Agzi burnu kanamis daha kocami seviyorum ailem beni sucluyor diyor.

Napalim biz o zaman?
Ne diyelim. Aaaaa cok ayip cok büyük bi hata etmissin. Insan kocisine danismadan nefes alamazken sen kiyafet almissin. Aksam kocan geldiginde giyin süslen püslen kocacigini güler yüzle karsila. Ziyafet gibi sofra kur. Adamin ayaklarini yika. Sonrada koynuna gir adamin gönlünü eyle..... hata sende kiyafet almissin..... hemide sormadan izin almadan....

Yok hakettim yok hatalıyım yok anam ona hak verdi yok seviyorum.
Eee konuyu niye açtın o zaman dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…