• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatamı biliyorum

eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim
Eşin seni dövdü sende özür diledin yani :kızgın: senin o evde elbise almaya bile hakkın yok mu ? Çareyi eşin arasın sen değil:sinirli:

Lütfen biraz aydınlatır mısınız bşr insan ağzını burnunu kan içinde bırakacak şekilde dayak yediği birini nasıl sever? Gerçekten hastalıklı bir duygudan mı bahsediyoruz yoksa başka çareniz olmadığını düşündüğünüz için buna mı inandırmaya çalışıyorsunuz kendinizi? Kendi canınızın kıymeti yok da o küçük yavrunuzun günahı ne böyle bir ortamda bir sonraki dayağa şahit olarak büyüyecek. Ben düşünüyorum sebebi hiçbirşey olamaz gerçi ama böyle bir nedenle bu şekilde dayak yiyeceğim eşimden gece yanımda yatarken boğmak isterim o adamı. Nasıl hala ben hatalıyım seviyorum diyorsunuz? Başla çarem yok deseniz anlarım ama sizin yaptığınız mazoşistlik.

Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
adam sizi dövmüş sşz özür dileme peşindesiniz, ne mi yapacaksınız darp raporu alıp, ilk iş mahkemeye gidip boşanacaksınız...

Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
şakamısın sen ya dayak çok mu hoşuna gitti

Böyle bir sebepten dolayı seni döven eşini hâlâ sevdiğini söylüyorsan ben diyecek pek birşey bulamıyorum...
ilave olarak şiddetin hiçbir hakli sebebi olamaz!!!

• Beğen
Reactions: Wcy
Böyle hatasını kabul eden kadınlar oldukça !!! Erkekler söver döver sorun yok ...
Ne hatası be ne hatası !!! Sen sevip düşünmezsen kendini o adamın umrunda olurmu

seviyorum lafına sıgınıp böyle erkeklere katlanmayın rica ediyorum.
habersiz kıyafet aldınız diye sizi döven bir KOCANIZ var farkındamısınız
aynı şey benim başıma gelse.. ki allah korusun.
direkt boşanırdım. ondan gelecek hayır da, kıyafette allahtan gelsin.

ayrıl coco. konu banko fake üstelik yeni üye. bir insanın hem son derece aptalca bir sebeple dayak yiyip hem de seviyorum, diyecek kadar zekası düşük olduğuna inanmak istemiyorum.

Akıl sağlığınizdan supheleniyorum.
O beyin özürlü kocan olacak adamın da seninde..
Şaka falan mı bu ? Yani özellikle problem çıksın insanlar sinirden burada çatlasın diye açılmadı değil mi ?
Ya ne olur öyle birşey yalan olsun.Yoksa bu kadarını ne aklım alıyor ne kalbim kaldırıyor...
Ne diyeyim eğer gerçekse Allah size akıl fikir versin..

Back
X