Hatamı biliyorum

Eger simdi tepki koymazsan bir daha asla degerin olmaz o evin o adamin hizmetçisi olur kalk derse kalkar yat derse yatarsın bizler güçlü insanlariz yasamak icin neden birilerine bagli olalim ezdirme kendini senin hiç bir suçun yok bir öküzle evlenmekten baska...

şiddet yaşanan bir evde mi yetiştiniz , anneniz alışık mi şiddete de böyle tepki verdi ? Bilemiyorum konu gerçekse çok üzüldüm , okurken konunun böyle ilerleyeceğini düşünmedim hiç . Siz kararlıysanız ve babanızda eşinizle yanı tip biri değilse yanina gidin bir de onunla konuşun bari . Yaşınız kaç bu arada ?

Diyecek birsey bulamiyorum. Allah yardimcin olsun bol bol dua et. Her aile yapisi farkli oluyor. Bu sekilde bir ailen oldugu icin uzuldum.

Eli kırılsın bi kıyafet için yapılır mı bu. İlk defa döven insan kıyafet için başlangıç yapmaz belliki daha öncede bukadar büyük olmasada şiddet eğilimi olmuş kan akıtan kadar dövmek nedir ya ne hatası almışsın ne olcak belkii haber verseydin der ama bukadar kendini suçlayip durma asıl kendisi hatalı o senden ozurdilesin koşma peşinden yoksa bu dayak olayı tekrarlar.

[QUOTE=" hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen[/QUOTE]

Sen bu kafayla devam et, mustehak sizin gibilere

Hiç bir şey yapmamaya devam ederseniz bir gün öldürecek sizi biliyorsunuz değil mi? Evladınızı bu adamla mı büyüteceksiniz? Kızınız da bir çikolata aldı diye dayak mı yiyecek? İleride böyle bir adamla evlendiğinde dayağı,tacizi mazur mu görecek? Yapmayın! Etmeyin! Anneniz de sizin gibi işte. Kızınız da mı sizin gibi olsun?

23 yasinda erkek kardesime okudum konunuzu. Yaptigi yorum, kadin kafadan sakat galiba oldu. Bence de eger agzindan kan getiren bi adama hala bundan dolayi dovdu hakli falan diyosan. Akli melekelerin yerinde olmamasi gerekiyor

Hatanı anlaman iyi olmuş bir daha habersiz kıyafet alma ki dayak yemeyesin.

Tövbe tövbe ya kafayı yemişsin sen böyle yaparsan daha çok şiddet görürsün. Gerçi yazdıklarını pek inandırıcı da bulmadım ama doğruysa Allah kurtarsın akıl fikir versin ikinize de

ŞAKA gibi

Bugun elbiseyi bahane edip dovucek yarin baska bir seyi, ben bile burdan sizin geleceginizi gorebiliyorum, siz ne goruyorsunuz ? Bence hicbir sey..

Boyle adamlar insani yasarken oldurur, yapmayin bunu kendinize ..

kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim

Çok iyi etmişsiniz.
Bir daha döverse ayaklarına kapanırsınız belki bir daha burnunuzu kanatmaz, morluklarla idare edersiniz.

Bu neyin kafası pardon??

Bir elbise icin sizi doven adam;
Yarin obur gun "yemek tuzlu olmus" diye oldurur bile!
"Kocamdir yapar; hem ben seviyorum onu. Ilk defa oldurdu beni" mi diyeceksiniz?

Pess!

Bence alay amaçlı açılmış bir konu yine. Dur şuraya şöyle yazayım, bak nasıl yorumlar üşüşecek kafasında insanlar var.

Burnumdan kanlar gelecesine dayak yedim, ama ben hakkettim habersiz elbise aldığım için diyor. He bir de kocamı çok seviyorum eklenmiş yine.

Sanarsın evi hipotek ettirip almış o elbiseyi... ya da bedenini falan satmış karşılığında.

ay aman, eğlendin mi yeterince konu sahibi?

Sana varya herşey müstehak nasıl bir zihniyettir bu Allah akıl versin
Bu sekilde insanlik disi muamele gorup, daha kotu yaralanip hastanelik olunca da polise "ben esimi seviyorum sikayetci degilim" diyorlar ya;
Ben ne diyim bilmiyorum!
Madem sikayetci degilsin, seviyorsun; buraya yazma amacin ne ozaman demek istiyo insan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…