- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
-
Zaten birinide halana vermiş diğerini sana vermişse neden kendisi alıyorki. Bence konuşmalısın olmadı babana anlatmerhaba hanımlar ... kısaca anlatıcam babaannemin iki yüzüğü vardı birini halama birini bana verdi. bana derken aslında babama vermiş gibi. neyse ninem vefat etti. halam şimdi bana o yüzüğü vermiyor .. hatıraydı o . o yüzden üzüldüm.. sizce tavrım nasıl olmalı ? halamı rezil edesim var o kadar üzüldüm.
tamam diyor sadece ama icraat yokZaten birinide halana vermiş diğerini sana vermişse neden kendisi alıyorki. Bence konuşmalısın olmadı babana anlat
kaç defa istedim tamam diyor ama arkamdan vermiycem benim hakkım diyormuş şimid öğrendimAçıkcası ben çok kıymet veririm bu tür hatıralara ısrarla isteyin hatta gidin hala yüzüğü de alim gelmişken diyin. Rezil etmek değilde önce halanızla çözmeye çalışın derim
Maddi değeri mi yüksek ki neden böyle inat ediyorkaç defa istedim tamam diyor ama arkamdan vermiycem benim hakkım diyormuş şimid öğrendim
Rezil et .merhaba hanımlar ... kısaca anlatıcam babaannemin iki yüzüğü vardı birini halama birini bana verdi. bana derken aslında babama vermiş gibi. neyse ninem vefat etti. halam şimdi bana o yüzüğü vermiyor .. hatıraydı o . o yüzden üzüldüm.. sizce tavrım nasıl olmalı ? halamı rezil edesim var o kadar üzüldüm.
Zamanında aynı durumda olup, kolyemi söke söke aldım.
Daha doğrusu maddi bir değeri olmadığını öğrenince verdiler diyeyim
Alacaksınız, o size yadigar.
Gerekirse kapısına dayanıp, bir kahvesini içip ‘yüzüğümü de ver hadi gidiyorum’ diyeceksiniz.
işte onu nasıl yapıcam ?Rezil et .
Kavga dövüşişte onu nasıl yapıcam ?
annesini yeni kaybettiği için hassas olabilir.kaç defa istedim tamam diyor ama arkamdan vermiycem benim hakkım diyormuş şimid öğrendim
hak yemek ?annesini yeni kaybettiği için hassas olabilir.
isteyemez haytta değilBaban istese? O benimde annemdi yüzüğümüzü verir misin bizde onu özlüyoruz dese?
Allah rahmet eylesin, ben babama vermiş ondan bana diyince hani kadın olduğunuz için yüzük takarsınız falan diye düşündüm. O zaman evine gidip isteyeceksiniz. Terbiyesizlik yapmasınisteyemez haytta değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?