hatıra yüzük

perihan yay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
235
160
23
38
merhaba hanımlar ... kısaca anlatıcam babaannemin iki yüzüğü vardı birini halama birini bana verdi. bana derken aslında babama vermiş gibi. neyse ninem vefat etti. halam şimdi bana o yüzüğü vermiyor .. hatıraydı o . o yüzden üzüldüm.. sizce tavrım nasıl olmalı ? halamı rezil edesim var o kadar üzüldüm.

merhaba hanımlar ... kısaca anlatıcam babaannemin iki yüzüğü vardı birini halama birini bana verdi. bana derken aslında babama vermiş gibi. neyse ninem vefat etti. halam şimdi bana o yüzüğü vermiyor .. hatıraydı o . o yüzden üzüldüm.. sizce tavrım nasıl olmalı ? halamı rezil edesim var o kadar üzüldüm.
Zaten birinide halana vermiş diğerini sana vermişse neden kendisi alıyorki. Bence konuşmalısın olmadı babana anlat

Açıkcası ben çok kıymet veririm bu tür hatıralara ısrarla isteyin hatta gidin hala yüzüğü de alim gelmişken diyin. Rezil etmek değilde önce halanızla çözmeye çalışın derim 😊

Açıkcası ben çok kıymet veririm bu tür hatıralara ısrarla isteyin hatta gidin hala yüzüğü de alim gelmişken diyin. Rezil etmek değilde önce halanızla çözmeye çalışın derim 😊
kaç defa istedim tamam diyor ama arkamdan vermiycem benim hakkım diyormuş şimid öğrendim

Rezil et .

Zamanında aynı durumda olup, kolyemi söke söke aldım.
Daha doğrusu maddi bir değeri olmadığını öğrenince verdiler diyeyim😂

Alacaksınız, o size yadigar.
Gerekirse kapısına dayanıp, bir kahvesini içip ‘yüzüğümü de ver hadi gidiyorum’ diyeceksiniz.

Zamanında aynı durumda olup, kolyemi söke söke aldım.
Daha doğrusu maddi bir değeri olmadığını öğrenince verdiler diyeyim😂

Alacaksınız, o size yadigar.
Gerekirse kapısına dayanıp, bir kahvesini içip ‘yüzüğümü de ver hadi gidiyorum’ diyeceksiniz.

Back
X