Hatırla Sevgili - Atv

Offf,bakalım neler olacak bu gece?Ayla yaşıyor mu?Deniz yakalanacak mı?Yaşar ihbarcı mı?Ahmet'le Yasemin evlenecekler mi sonunda?

yine evlenemediler öff yaa :( kesin bu sezon finalinde de evlenemezler bööööle uzar artık:( yaşara da iyice sinir olmaya başladım ispiyonladı hemen sinir şey Kötü Kazen

yine evlenemediler öff yaa :( kesin bu sezon finalinde de evlenemezler bööööle uzar artık:( yaşara da iyice sinir olmaya başladım ispiyonladı hemen sinir şey Kötü Kazen

bende yaşara sinir oldum aslında onun ispiyonladıgı ortaya çıkarsa çok iyi olur.ışıkta anlamış olur yaşarın sütten çıkmış ak kaşık olmadıgını.ben deniz ve defneye cok üzüldüm ya.yasemin ve ahmetin düğünü artık askıya alınır sanırım,bu kadar olaydan sonra ertelerler yine.acaba defnede zor durumda kalırmı bu kaçıştan.süper bir dizi ya hatırla sevgili ve yaprak dökümü hiç kaçırmadan izlediğim diziler:bbo::kahve:

Polisler, balo salonundaki davetlilere teker teker kimlik kontrolü yapmaktadırlar. Yasemin ve Ahmet nefeslerini tutarak Defne ve Deniz’in yakalanacağı anı beklemektedirler. Diğer yanda Rıza’ların evinde toplanmış olan bütün aile Deniz ve Defne’nin kaçmayı başarıp başaramadığını merak etmektedir. Işık, ailesinin Yaşar’dan Deniz’le ilgili olayları saklama çabasına oldukça içerler. Kocası böyle bir davranışı hak etmemektedir. İntihar girişiminden sonra hastanede hala psikiyatrik tedavi gören Ayla’da beklenenin aksine herhangi bir iyileşme yoktur. Doktor, Melahat ve Kamil’den biraz daha sabırlı olmasını ister.

14 Aralık 2007 Cuma Saat: 22.00

alıntıdır

46.Bölüm

Defne’nin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını öğrenen Selma, Ahmet ve Yasemin Rüya’yı Necdet’e bırakıp apartopar Ankara’ya giderler. Necdet’le Güzide’nin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez. Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüya’yla arkadaş olmayı başarır.
Defne’nin İstanbul’a döndüğünü sanan Deniz, sevgilisinin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını duyunca deliye döner. Bir yolunu bulup Defne’yi mutlaka görmelidir.
Devrimci gençler rehin aldıkları ABD askerler için üzülmeye başlar. Deniz Gezmiş, öldürülecekleri korkusuyla ailelerine veda mektupları yazan rehinelere zarar vermeyeceklerini açıklar.

Yasemin’le Ahmet, Ayla için erteledikleri nikahlarını tekrar gündeme getirirler. Nasılsa Ayla da iyileşmiş, hastaneden çıkmıştır. Yasemin, sadece ailenin katıldığı sade bir törenle evlenmek istediğini söyler. Nikah günlerini alırlar, evlilik tarihleri çok yakındır.
Güzide’nin son günlerde ki halsizliği Necdet ve Lale’yi tedirgin eder. Necdet sevgilisinin mutlaka doktora gitmesini ister. Doktorun söyledikleri hepsini çok şaşırtır.
Mehmet, Sevim ve Işık, basın toplantısı için Ankara’ya giderler. Babasının Ankara’da olduğunu televizyonda gören Deniz, her türlü tehlikeyi göze alarak Mehmet’i görmek için kaldığı otele gelir. Deniz, metruk evde saklanırken kendisini polise ihbar edenin babası olduğunu öğrenir.

04 Ocak 2008 Cuma Saat: 22.00

48.BÖLÜM ÖZETİ:

Yasemin ve Ahmet karşılarına çıkan bütün engelleri aşarak nihayet yıllar sonra evlenmişlerdir. Şimdi tek arzuları küçük kızları Rüya’yla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmektir. Rüya’nın ufak tefek çocuksu kıskançlıklarının da kısa zamanda geçeceğini düşünmektedirler. Oysa küçük kız, annesiyle babasının daha evvel tanık olmadığı şekilde yakınlaşmasına gün geçtikçe içerlemektedir. Yasemin’e her fırsatta neden onlarla birlikte yatamadığını sorar. Yasemin ve Ahmet’in tüm çabalarına rağmen küçük kız kendini dışlanmış hisseder. Necdet, hamile sevgilisi Güzide’yi Paris’e götürür ve evlenme teklif eder. Eğer Güzide kabul ederse hemen orada evleneceklerdir. Artık efsaneleşmiş olan Deniz Gezmiş ve arkadaşları, güvenlik kuvvetleri tarafından Gemerek’te yakalanır.

hüüüüsenağlama
Deniz Gezmiş yakalandı çok üzülüyorum ona yaa!
Yüreğim dayanmıyor asılmasını falan izleyemiycem galiba...
birde aralarda alakasız yasemin ahmet falan mutlulukları çıkıyor sinir oluyorum.
o konudan o konuya geçilince.

Yasemin ve Ahmet odasında uyuduğunu sandıkları Rüya’nın evde olmadığını fark edince çılgına döner. Rüya’yı gidebileceği her yerde ararlar ancak küçük kız ortalarda yoktur. Son çare polise haber verirler, belli ki Rüya evden kaçmıştır.

Necdet, İstanbul’da olanlardan habersiz , Güzide’ye Paris’te evlenme teklif eder. Güzide isterse hemen burada konsoloslukta evlenebilirler.

Günler geçerken, polisin de tüm aramalarına rağmen Rüya bulunamaz. Küçük kızının evden kaçışından kendini sorumlu tutan Yasemin suçluluk duygusuyla yanarken, eve gelen bir telefon aileyi heyecanlandırır. Telefondaki kişi Rüya’nın elinde olduğunu söyler. Ancak küçük kızı geri alabilmeleri için hatırı sayılır miktarda fidye vermeleri gereklidir.

18 Ocak 2008 Cuma Saat :22.00

alıntıdır

Öff ya çok kötü yerde bitti.Adamların verdiği kız Rüya değil miydi acaba ..Şimdi işin yoksa 1 hafta bekle...senağlama

DENİZ KARAR VERECEK
AİLESİ Mİ, İDEALLERİ Mİ?

Mehmet ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Durumu çok kritiktir. Aile yürekleri çarparak hastaneden gelecek haberleri bekler. Sevim, Deniz, Selma ve Defne’nin gözaltında oldukları için Mehmet’in sağlık durumuyla ilgili gelişmelerden haberleri yoktur. Ahmet, gözaltında olan annesini kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Hamile olan kardeşi Defne’ye işkence yapmamaları için görevlileri uyarır. Ancak Deniz’i konuşturmanın yolunun Defne’den geçtiğini düşünen görevliler iki sevgiliyi aynı odaya alıp baskı kurarlar. Yasemin, gözaltında olan yakınları ve diğer aydınlar için bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünmektedir. Necdet, Güzide ve Yasemin bir imza kampanyası başlatırlar.

08 Şubat 2008 Cuma Saat:22.00

alıntıdır

mehmet in ölümü çok kötü oldu.sanırsam karısıda böbrekleri yüzünden ölecek..bu hafta çok dramatikti yaaa.......ama anladığım bişii var her darbede birsürü aydın telef olmuş.yani biz bugünlere hazırlanmışız zaten....hayırlısı....

eski sezon bölümlerinde aşk ağırlıklıydı,müzikleriyle falan bayağı hoştu fakat yeni sezon bölümlerinde dizininin bir ideolojiyi hoş gösterme çabaları bence kalitesini düşürdü sonuçta ödönemde saçma sapan sebepler yüzünden bu vatanın evlatları malesef birbirlerini öldürdüler

:nazar:bu dizi kalitesinden ve çizgisinden hiç ödün vermedi hatta gün geçtikçe güzelleşti herşey aşk ve müzik üzerine olmamalı gerçekler ne kadar acı olsada bunlardan ders çıkartılmalı hatırla sevgili ekibini bütün kalbimle ayakta alkışlıyor ve teşekkür ediyorum

bayiliyorum bu diziye kacirmamaya calisiyorum
normalde esim öyle dizi felan izlemez gecen ben izlerken dediki gercekten cok kaliteli bir dizi yapmislar sifir hatali ben dizi izlerken oda cekim hatalarini ariyormus:roflol::roflol::roflol:

bakmak istediğin taraftan bak canm görmek istediğin taraftan ok?geçmişimizle ilgili birçok şey öğrendim ben.yerimseniben

bede bu ızıyı cok svıyorum be bıteceğı içinde cok uzulıuyorum.yalan aşklar uzerıne kurulu fılmlerden bıkmıştık.arkadaşlar bu olayların hepsı gercekmış izlerken bı taraftanda annem anlatıyo.bak ben bunu hatırlıyorum dıye.bence şahane bı dizia.s. kutlarım yapımcıları ve tum emeğı gecenleri

Bu diziyi ben de çok seviyorum. Ailece hemfikir olduğumuz tek dizi :hooray: ama biteceğini bilmiyordum. Bu sezon mu bitecekmiş? Biterse çok üzüleceğim :çok üzgünüm:

evet bıtıyo canım son sezonda..yıne bı zaman atlaması olucak 80 lı yıllara geldığınde bıtırılcek.

Back
X