- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
Adım gibi eminim sen onları gerçek hayatta tanıyan birisin.ve yeni üyelik aldilarmi durum nedir diye merak ediyorsun.
aa ne düşünüyorsunuz ki?Bence çok iyi niyetlisin ...
Anlamadım??Bence çok iyi niyetlisin ...
Bak bu çok mantıklı. Bana sadece nickleri tanıdık geldi ama konularını bu kadar detaylı hatırlamıyorum ki eski sayılırım. Bu arkadaş göya yeni.Adım gibi eminim sen onları gerçek hayatta tanıyan birisin.ve yeni üyelik aldilarmi durum nedir diye merak ediyorsun.
Aynen.yani konu açıpta neden eski üyeler hakkında soru sorar ki bir insan?tuhaf yani..Bak bu çok mantıklı. Bana sadece nickleri tanıdık geldi ama konularını bu kadar detaylı hatırlamıyorum ki eski sayılırım. Bu arkadaş göya yeni.
2 satır yazıyorsunuz şurada,hani paragraflar dolusu yazsanız anlarım ama iki satırı göndermeden önce bir kontrol edip düzeltmek ne kadar zor olabilir ki?Onla benziyot sorunlatmiz o yüzden takip ediyorfum aklima geldi sordim
Moralim bozuk kafam dagiksjn dye merak ettgkm bi konuyu sordum soylemedinux kalmadi ya yuh artik ayip ya
Bende anlamadım. Bu bahsi geçen kişiler uzun zamandır konu açmıyorlar birde. Nasıl aklında tuttun nickine,sorunun kendisine kadar hayret ettim. Ben balık hafızalıyım galiba.Aynen.yani konu açıpta neden eski üyeler hakkında soru sorar ki bir insan?tuhaf yani..
Yapmayım be bir ara surekli onlarin konusu dönüyordu hergun konu açıyordu ondan mersj ettk heralda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?