- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Yani ben tartıştığım üyeyi unutuyorum,iki konu sonra sohbet ettiğim oluyor. Siz nasıl hatırlıyorsunuz ki?ya konuyu okuyunca kendimi kötü hissettim
çünkü ben de 1,5 ay falan oldu üye olalı ama öncesinde sıkı takipçiydim.
burda bahsi geçen iki üyenin de konularını biliyorum. hatta daha geçen aklıma persephone geldi. kesin barıştılar ben biliyodum zaten falan dedim
burda kadına yuh nasıl tuttun nerden biliyosun dediniz ama ben de o haldeyim resmen
Bir tık arttırıp ta kendisi diyorum.Adım gibi eminim sen onları gerçek hayatta tanıyan birisin.ve yeni üyelik aldilarmi durum nedir diye merak ediyorsun.
Sebep????Haa bu arada eğer sen pray isen sana hakkımı helal etmiyorum haberin olsun, mümkünse görüşmeyelim
Dediler dediler geç kaldınBir tık arttırıp ta kendisi diyorum.
O konuyu da kaçırmıştım ben ya@AdAm_OLaCaK_KIZ çözmüş işi ama çok sayfa vardı olay nasıl gelişti okuyamadım hepsini
Banliyken Aylinin konusuna yorum yazmak icin 2. Uyelik alip geldim diyerek yazmaya basladi ama uyelik eski tarihliydi. Konu konuyu açtı falan. Degisik yerlere gitti. Bu gulfem de pray yani. Kafasina esmis dalga geciyo aklincaO konuyu da kaçırmıştım ben ya@AdAm_OLaCaK_KIZ çözmüş işi ama çok sayfa vardı olay nasıl gelişti okuyamadım hepsini
Ya sen neden inatla Türkçe katli yapıyorsun. Bak kuzum burada konu okumak sana birşey katmaz,git biraz kitap okuda yazma dilin düzelsin. Kürk Mantolu Madonnadan başlayabilirsin hatta,Madonna'nın aşk hayatını anlatıyorNe diyoxunux ben bsy anlmiyim ya gidin konumu isgsl ettnix
:)Yani ben tartıştığım üyeyi unutuyorum,iki konu sonra sohbet ettiğim oluyor. Siz nasıl hatırlıyorsunuz ki?
Ben bilmiyordumneyi çözmüş ki ?
pray in pinky olduğunu zaten herkes biliyordu..
ben o konuyu okumuştum ama extra ne çözüldü ki ben mi kaçırdım ..
Ben bunu bilmiyordum hiç. Çok şaşırdim.Banliyken Aylinin konusuna yorum yazmak icin 2. Uyelik alip geldim diyerek yazmaya basladi ama uyelik eski tarihliydi. Konu konuyu açtı falan. Degisik yerlere gitti. Bu gulfem de pray yani. Kafasina esmis dalga geciyo aklinca
Tanıdığımı filan düşünmeyin.Sebep????
Yaaaa gidin konumdan beee mine konumu kapat.lutfem
AhahahhaYa sen neden inatla Türkçe katli yapıyorsun. Bak kuzum burada konu okumak sana birşey katmaz,git biraz kitap okuda yazma dilin düzelsin. Kürk Mantolu Madonnadan başlayabilirsin hatta,Madonna'nın aşk hayatını anlatıyordaha heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?