Hatirlayanlar baksin @pinkcaramelll

Yazfm kimse yazmiyir ciddi sorunlrim var kafam bozuk

Pinkin kaynanasi mevlevizme merak saldi nirvanaya ulasti. Artik pinkle ugrasmiyor. Malini mulkunu de gelinine yapti. Emekli kartini falan verdi. Simdi arada semazen turnelerine katilip cebine uc bes kurus giriyormus.

Persephonenin kocasi meger uzayliymis. O hareketleri tamamen dunya kadinlarinin tepkisini cozumlemek icin yapiyormus. Gozlemlerini de duzenli olarak plutona raporluyormus. Daha sonra butun macolarin uzayli oldugunu itiraf etmis. Suan yeni seyler deneyimlemek icin sahneye cikmaya baslamis. Eee emir buyuk yerden. Ekmek parasi nabican...

Bak bu çok mantıklı. Bana sadece nickleri tanıdık geldi ama konularını bu kadar detaylı hatırlamıyorum ki eski sayılırım. Bu arkadaş göya yeni.
O arkadas(gulfemgul) taniyor pinkycarameli cunku kendisi . Nam-i diğer prayforloser

Bende anlamadım. Bu bahsi geçen kişiler uzun zamandır konu açmıyorlar birde. Nasıl aklında tuttun nickine,sorunun kendisine kadar hayret ettim. Ben balık hafızalıyım galiba.
Ya ben birisi ile hala görüşüyorum zaten de bu meraklı yeni üyeye bilgi verilir mi hiç?kimbilir niyeti nedir?
Yani dediğin gibi bunca zaman geçmiş ne diye merak eder insan:))

Sen roman yax iyi uyduruyonnnn

Kib liyorum sizi.
Zaten yasaklı konu açmışsınız ama ondan değil.
Dalga geçer gibi yanlış yazdığınız için.
Çok mu zor düzeltmek, nasıl bir saçmalık bu yaa, sinir oldum, katletmeyin dilimizi, yettiniz tahammül edemiyorum şu yazış şekline.

Okuma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…