- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
AaaaYuzde 99.9 eminim desem.
Nasıl?Yuzde 99.9 eminim desem.
Hahaha şimdi jeton düştü pardon))olabilir bak bunu düşünmedim hiç.Tanıyan biri değil direkt kendisi olmasın diyoruz :)
Yok ozel bir bildigim ama bariz ortada. En son Aylinin konusunda olanlardan sonra da normal olmadigi aşikarAaaa
Zorlama yazıyor o bariz zira en kötünün çakması yazım şekli ama bilemedim. Bir bildiğiniz mi var?
Ben pray'in pinkykaramel olduğunu bile bilmiyordum ya. Avukat değilmiydi o.Ya kızlar bu uye pinky caramelin kendisi zaten yani pray. Psikolojik sorunlarim var diyordu. Iste kaniti
Ee bariz anlasilmiyor mu?Nasıl?
Ben de sanmıyorum ya? Niye böyle bişey yapsın ki ?Yok ya sanmıyorum. O böyle yazmaz ki. Zorlama yazdığı belli ama bilemedim
Oyleymis burada bazi uyelere soylemis o olduğunuBen pray'in pinkykaramel olduğunu bile bilmiyordum ya. Avukat değilmiydi o.
Hadi gel derdini anlat madem. Neden küstün eşinle? Dertleriniz benzermiş ya merak ettim.Offf ugrasamvm sizle hakkimi da helal eymyim hicbirinze sizsnx yalanci
Hahahaha ayyyy ya biri beni durdursun gözümden yaşlar geldi gulmektenPinkin kaynanasi mevlevizme merak saldi nirvanaya ulasti. Artik pinkle ugrasmiyor. Malini mulkunu de gelinine yapti. Emekli kartini falan verdi. Simdi arada semazen turnelerine katilip cebine uc bes kurus giriyormus.
Persephonenin kocasi meger uzayliymis. O hareketleri tamamen dunya kadinlarinin tepkisini cozumlemek icin yapiyormus. Gozlemlerini de duzenli olarak plutona raporluyormus. Daha sonra butun macolarin uzayli oldugunu itiraf etmis. Suan yeni seyler deneyimlemek icin sahneye cikmaya baslamis. Eee emir buyuk yerden. Ekmek parasi nabican...
Anlamadım??
BilemedimEe bariz anlasilmiyor mu?
O konuyu da kaçırmıştım ben yaYok ozel bir bildigim ama bariz ortada. En son Aylinin konusunda olanlardan sonra da normal olmadigi aşikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?