hava bozuk, evim dağınık, ben tembel :(

ohh, maşallah, iyi keyifler, bence her hanımda hamaratlık vardr az biraz
Arkisler bugun de hava yagmurlu. Yine yatti bizim isler.
evet hava çok yağışlı ama ben işlerimi bitirdim sayılır, yemek yapma kısmı kaldı da onun için da alışveriş yapmam lazım, yağmurdan da nasıl çıkcam bilmem, galiba menüyü değiştircem :)
evet mutfak ve wc en önemlisi, onun haricinde toz almak falan çok önemli değil bence de

Biz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım
çorap ütülemek mii?? hem zamana hem elektiriğe yazık bence, ne gerek var Allah aşkına
yaa aynen temizlik yapması değil de onu koruması önemli ama bazen olmuyor işte, özellikle evden bikaç günlüğüne ayrılınca

hadi bakalım yaptığının haberlerini bekliyorum, iyi hatırlattın ben de çay bardaklarını koycam çamaşır suyuna :)

çalışan bir bayanım ama iç çamaşırlarımı dahi ütülerim hafta içi hiçbişey yapmam eve biri gelse şoka girer ama haftasonu bal dök yala olur heryer tabi salı günü eve girmek istemez canım morelim bozuluyo

Toplu alinti nasil yapiyoruz?

O gaz nasıl gelir biliyor musun ? Akşama misafir davet et..
Bak gör,evde bi o yandan bi bu yana nasıl depar atıyosun :))

Ben gömleği bile zor ütülerim hepsine yetişemem koca çarşaf filan ohooo

Ama şimdi yağmur çoğaldı. İçim karardı. Yemekte yedim bi ağırlık bastı. Bugün tv karşısında keyf yapıp yarınmı başlasam temizliğe diye düşünmeye başladım Zaten akşam 18:40 gibi evde oluyorum yemek bulaşık falan diyinceye kadar geç oluyor.

Burda lak lak edeceğinize gidin işleri yapın
Diyenden korkacaksın bende aynıyım ev almış başını gidiyor :18:
Geçen hafta yaz temizliği yaptım mutfak dolapları buzdolabını cillop gibi yaptım halıları yıkamaya verdim
Camları sildim dolapları düzenledim bi haft geçmeden yine eskisine döndü :84:
Camlar mahvoldu malum yağmur
Etraf darmadağın yine iki küçük cadım var onlar hallettiler saolsunlar
Napalım ev işi nankör işte

Son düzenleme:
Bende yeni evliyken çarşafları hatta donuna kadar ütüleyenlerdendim
Ama iki çocuk enerji sabır bırakmadı bende
Şimdi eşimin gömleklerini ütülemek bile gözümde büyüyor

Son düzenleme:

İşteyim ki ben

işten geldim yorgunum

2 bebeğim var 2 yaşında 8 aylık ikiside kız sabah uyumuyolar 5 de kalktım kocayı yolladım koltuk örtülerini halıları balkona attım mutfagı topladım ütüyü yaptım evim temiz çocukları yedirdim 3 balkonum var yağmur a rağmen balkonlarımı yıkadım ...... şuan acayip yorgunum uykusuzum ....karnım da acıktı tek yemeğim yok evde ..... hareketlenin uyuşuk uyuşuk durmayın

Ayy iste beni anlatmissiniz kizlar ya. Bu hava da uyumaktan baska birsey istemiyor ki canim. Dunde sular yoktu beyazlari atmistim makineye onu calistirdim simdi, bi supurge tutayim bari. Bende yikayip hepsini birden utulerim camasirima kadar, onlarda birikti bir de utu yapicam. Ama cok useniyorum hava cok kasvetli 😡

LG G2 D802

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…