- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi gunerseyma
-
Biz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım
ohh, maşallah, iyi keyifler, bence her hanımda hamaratlık vardr az birazGünaydin, hamarat değilim ama üstüme alinayim belki hamaratlik bulasir dedim:) çok şükür pek yapilacak bi işim yok, babamizin bu siralar sık nobeti oldugi icin biz de evi pek kirletemiyoruz, ama beni her gun istisnasiz sabahin nurunda uyandiran bi oglum var, babasini yolladik oturuyoruz:)
evet hava çok yağışlı ama ben işlerimi bitirdim sayılır, yemek yapma kısmı kaldı da onun için da alışveriş yapmam lazım, yağmurdan da nasıl çıkcam bilmem, galiba menüyü değiştircem :)Arkisler bugun de hava yagmurlu. Yine yatti bizim isler.
evet mutfak ve wc en önemlisi, onun haricinde toz almak falan çok önemli değil bence deoğluşundoğumundan sonra kaç gece (sayısını unuttum ) mutfak perişan hallerde kaldı da, gece yarısı saat 1, 2, 3, 4, 5 (bütün saatlerde çalışmışlığım var) kalkıp mutfağı bal dök yala yaptım da sabah işe gittim oyy oyy ne günlerdi hala da ara ara yaşarım bu durumu hamarat mı hiç değilim sadece mutfak temizliğini biriktirmem geri kalanı haftada bir yaparım yeter. Mutfak temizse ev temizdir benden söylemesi
çorap ütülemek mii?? hem zamana hem elektiriğe yazık bence, ne gerek var Allah aşkınaBiz burda tembellik edip duralım
Millet çorabını bile ütülüyomuş
Diğer konuda gördüm de nerden konu ütüye geldi anlamadım
Konu dışı olur diye yazamadım
yaa aynen temizlik yapması değil de onu koruması önemli ama bazen olmuyor işte, özellikle evden bikaç günlüğüne ayrılıncaBen o çorapları iç içe geçirip çorap kutusuna basket atanlardanııımmmmmmm
:) en rahatı değil mi zaten :)
Hep özenmişimdir o kadar düzenli insanlara annem hep der gözde çok temizlik yapıyosun ama temiz tutamıyosun önemli olan temiz tutmak diye ama olmuyo hepsi bir arada olmuyo
Bu akşam mutfak dolap içlerini silicem. Örtüleri çıkarıp yıkıycam. (Nerde kurutucam bilmiyorum ama) Hava çok kötü.
Sürekli kullandığımız bardakları çamaşırsuyuna bastırıcam.
Kendime söz veriyorum bunları yapıcamİnşallah :26:
Donunu bile utuleyen var.
ohh, maşallah, iyi keyifler, bence her hanımda hamaratlık vardr az biraz
evet hava çok yağışlı ama ben işlerimi bitirdim sayılır, yemek yapma kısmı kaldı da onun için da alışveriş yapmam lazım, yağmurdan da nasıl çıkcam bilmem, galiba menüyü değiştircem :)
evet mutfak ve wc en önemlisi, onun haricinde toz almak falan çok önemli değil bence de
Donunu bile utuleyen var.
Hhahah. Yapanı tebrik eder susarım
çorap ütülemek mii?? hem zamana hem elektiriğe yazık bence, ne gerek var Allah aşkına
hadi bakalım yaptığının haberlerini bekliyorum, iyi hatırlattın ben de çay bardaklarını koycam çamaşır suyuna :)
Burda lak lak edeceğinize gidin işleri yapın
Diyenden korkacaksın bende aynıyım ev almış başını gidiyor :18:
Geçen hafta yaz temizliği yaptım mutfak dolapları buzdolabını cillop gibi yaptım halıları yıkamaya verdim
Camları sildim dolapları düzenledim bi haft geçmeden yine eskisine döndü :84:
Camlar mahvoldu malum yağmur
Etraf darmadağın yine iki küçük cadım var onlar hallettiler saolsunlar
Napalım ev işi nankör işte
Burda lak lak edeceğinize gidin işleri yapın
Diyenden korkacaksın bende aynıyım ev almış başını gidiyor :18:
Geçen hafta yaz temizliği yaptım mutfak dolapları buzdolabını cillop gibi yaptım halıları yıkamaya verdim
Camları sildim dolapları düzenledim bi haft geçmeden yine eskisine döndü :84:
Camlar mahvoldu malum yağmur
Etraf darmadağın yine iki küçük cadım var onlar hallettiler saolsunlar
Napalım ev işi nankör işte
Evdeki hatunlara dedim ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?