- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi gunerseyma
-
ben en son bi doktora gitcem sanırım, adam işten geliyo yorgun olmuyo ben evde olup yorgun oluyorum, sinirleniyorum kendime
Bende makinada limon kesip kullaniyorum.Bazen az sirke dokuyorum makinaya parlatmasi icin.
Iz birakmiyor ben beyaz sirke kullaniyorum.
Konusahibi evde kendi yaptigin temizlik malzemelerinle daha zevkli oluyor temizlik.
Bazen benimde hic canim istemiyor o zaman youtube'dan temizlik videolari izliyorum.:)
Bende makinada limon kesip kullaniyorum.Bazen az sirke dokuyorum makinaya parlatmasi icin.
Iz birakmiyor ben beyaz sirke kullaniyorum.
Konusahibi evde kendi yaptigin temizlik malzemelerinle daha zevkli oluyor temizlik.
Bazen benimde hic canim istemiyor o zaman youtube'dan temizlik videolari izliyorum.:)
Aslında evde olunca miskinleşiyo insan
İşe gideceksen mecbur sabahın köründe kalkıyosun, insan içine çıkacam diye de üstüne başına çeki düzen veriyosun
Ben izinliysem şayet 11 e kadar yatıyorum sonra kahvaltı derken günün yarısı ölüyo
Uzanıp tv ye sarınca da kalkıp yemek yapasım da gelmiyoreklam arasını bekliyosum wc için
(reklam arasını bekliyosum wc için) buna koptum, aynen öyle, şu an da da bu durumdayım inanır mısın :))) evet 3 ay kursa gittim bu süreçte hem evimi temiz tuttum hem dikiş öğrendim :)
Baslik icimi karartti, icerik tam bunalim
Tek derdin bu olsun, yaparsin nolcak, bosver.
Oluyor öyle günler
İşe gideceksen mecbur sabahın köründe kalkıyosun, insan içine çıkacam diye de üstüne başına çeki düzen veriyosun
Ben izinliysem şayet 11 e kadar yatıyorum sonra kahvaltı derken günün yarısı ölüyo
Uzanıp tv ye sarınca da kalkıp yemek yapasım da gelmiyoreklam arasını bekliyosum wc için
Hayir elma sirkesi degil.Beyaz uzum sirkesi.Beyaz sirke dediğin elma sirkesi mi
Temizlik videoları izlemek :)) hiç aklıma gelmezdi doğrusu, denicem :)
bu arada hatunlar burada oturuyoruz da yemekler hazır mı, benim çorbam var da yanına bulgur pilavı eklicem, eşim çok sever :)
benim de yengem tozu havada yakalayanlardan ama bu huyu yüzünden misafiri evinde rahat etmiyor ya da evine kimse habersiz gitmek istemiyor falan ben de normal sayılırım, pis olmam da hiç dağınıklığım olur, o da insanı tembelleştiriyor, yapası gelmiyorBenim ablam temizlik hastası
Her gün yerleri siler, tozu havada yakalaro derece
Ama çocuklar rahat değiller evde ablam yüzünden
Kendini de heba ediyo temizlik diye diye
Ben böyle olmak istemem açıkçası
Diyorum kimse sana madalya takmayacak, bi sakin ol, biraz rahatlık ver çocuklarına ama nafile
Ama bende fazla tembel oluyorum çoğu zaman, ortası olabilene ne mutlu
Biraz da bünye meselesi sanırım
Ben günlere yaya yaya yapma taraftarıyım bu yüzden
Hemen girişip bütün camları sileyim evi komple kaldırayıma ne vaktim oluyo ne halim yavaş yavaş yapıyorum misafir gelince de hemen bi süpürge tamamdır işte
Biz ailecek diyete girdik. Salata ve corba tuketiyoruz aksamlari.
bu arada hatunlar burada oturuyoruz da yemekler hazır mı, benim çorbam var da yanına bulgur pilavı eklicem, eşim çok sever :)
Ooo benim kayınvalide daha yemek bulasiktan başka iş yaptığını görmedim. .benim. doğumumu bekliyor yaz temizliği için ağustos sonu doğum; ))
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
bugün izin günümdeyim. aynı moddayım. şimdi mutfağa kim girecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?