- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
- Konu Sahibi duzelicezins
Bugün Ankara buz gibiydi, soğuktan balkona bile çıkmak istemedim değil ki dışarda biriyle buluşmak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız 3 senelik ilişkim de oldu ama ondan ayrılınca 1.5 sene geçmişse kendi kendime oh ne 2 sene geçmiş ayrılığın üstünden diyordum şuan 4 sene geçti düz hesap 5 yaptım onuHayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir.17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun.
1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan
![]()
GidiyozCimri mi? Yemeğe vs gitmiyor musunuz?
Okadar etkileniyorsa kanı demiri düşüktür belki8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştıHayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir.17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun.
1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan
![]()
ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştı
yaş küçükken hep büyük yaş söylemek
30dan sonra da küçük söylemek hikayesi gibi
8,5 aylık değil miydi ilişkiniz geçen gün öyle yazmıştınız.8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
ya ben diğer konu başlıklarınıza da baktım da, sevgiliniz narsistik bir yapıda ve kontrolü ele almış gibi duruyor. biraz kendinizi geri çekip otorite koyun kendi istediğiniz şeyleri net belirtin.8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Allah analı babalı büyütsünO zaman 7.5 aylıktı ben artirmistim şuan 8.5 aylık