• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

Bugün Ankara buz gibiydi, soğuktan balkona bile çıkmak istemedim değil ki dışarda biriyle buluşmak :KK53:

Hayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir. 😁 17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun. 😂😂😂 1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan 😂
Yok kız 3 senelik ilişkim de oldu ama ondan ayrılınca 1.5 sene geçmişse kendi kendime oh ne 2 sene geçmiş ayrılığın üstünden diyordum şuan 4 sene geçti düz hesap 5 yaptım onu😂😂

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Okadar etkileniyorsa kanı demiri düşüktür belki :KK48: Bir tahlil vermesini iste.

Hayatinda ilk defa 8 aylik ilişkisi olmuş olabilir. 😁 17 yaşimda miydim hatirlamiyorum ama 6 aylik ilişkim olmuştu. Herkese 6 ay oldu diyordum hatta yarım senelik ilişki diyordum daha bi dolu dolu gorunsun. 😂😂😂 1 haftalik, 1 aylik ilişkilerle takilinca 6 ay çok asiri geliyor. Belki ondan 😂
ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştı
yaş küçükken hep büyük yaş söylemek
30dan sonra da küçük söylemek hikayesi gibi

ya benim erkek arkadaşım da 10 aya doğru 1 senelik demeye sene geçer geçmez de 1.5 sene demeye başlamıştı
yaş küçükken hep büyük yaş söylemek
30dan sonra da küçük söylemek hikayesi gibi

Kesinlikle tam olarak öyle oluyordu. 😁 Şimdi seneden seneye soyluyorum ben bucuk, ay vs yok🤷

E hava da soğuk ama şimdi ne bileyim mantıklı düşününce insanın canı istemez. Sevdiğimizi görmek uğruna soğuktan titredik de ne oldu hey gidi 😭

Bence sen bir an önce şu 8 ayı 9 10 11 ay falan yap sonra konu aç hakikaten gram ilerlemiyor günlerin. Hani şey gibi olmuş bu zaman senin yanında dursun istiyorum gibi 😅😅😅

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
8,5 aylık değil miydi ilişkiniz geçen gün öyle yazmıştınız.:skandal:Parasal konular dışında her şey mükemmel olan bir insan bu kadar sorgulanmaz yalnız. Soğuk havada bende buluşmak istemem zaten kışı da hiç sevmiyorum bu kadar kafaya takmasanız mı?

ya ben diğer konu başlıklarınıza da baktım da, sevgiliniz narsistik bir yapıda ve kontrolü ele almış gibi duruyor. biraz kendinizi geri çekip otorite koyun kendi istediğiniz şeyleri net belirtin.

Şimdi bir de buluşma yeri var,buluşma yeri var. Bu soğukta buluşulmaz ama burada buluşulur misal 😊

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X