• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava soğuk diye buluşmak istemeyen sevgili

8 değil 8,5 aylık, daha geçen gün açtığın sevgilin hakkındaki 12 bininci konunda yazdın. Kim olduğunuzu bilsem gelip bizzat ayırıcam artık sizi :KK70: gerçek olduğunuza inanmıyorum Allahtan

31 Aralık 2022 konusunda ilişkileri 8 aylıktı. 31 Ocak 2023 bugün itibariyle, ilişkilerinin 9 aylık olması gerekiyordu. Adam 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş ve biz geçmiş olaylara dair açılan konuları okuyor olabilir miyiz acaba ? 😒

Ya belki kızın ilişkisi 4 ve 4ün katları olarak ilerliyor mesela şuan 8.aydalar sonra 12 aylık diye güncelleme yapacak hemen eleştirmeyin. Elbet 12 olur 16 olur yani.
No one:

Duzelicezins: 8 aylık bir ilişkimiz var
Konu sahibesi sevgilinin ummmrunda bile değilsin ne yazık ki. Sular kesik diye ödev yapamayan çocuk bahanesi resmen söylediği şey

Ya belki kızın ilişkisi 4 ve 4ün katları olarak ilerliyor mesela şuan 8.aydalar sonra 12 aylık diye güncelleme yapacak hemen eleştirmeyin. Elbet 12 olur 16 olur yani.

Konu sahibesi sevgilinin ummmrunda bile değilsin ne yazık ki. Sular kesik diye ödev yapamayan çocuk bahanesi resmen söylediği şey
Ben 8 yıl olana kadar bu duruma hiçbir güncelleme gelmeyeceğini düşünüyorum

Kadıköy'de buluşun
Vapurla Karaköy'e geçin
İstanbul kitapçısında manzaraya karşı kahve için-kitaplara bakın
Vapurla Kadıköy'e geri dönün

Bakın size en az 2-2,5 saat sürecek, az masraflı, ve mevsim normallerinin üstünde plan yaptım

8 aylık bir ilişkimiz var. Malum haftasonu İstanbul'da hava epey soğuyacak dışarda yürümek zor hale geliyor dolayısıyla o da hava soğuk diye buluşmayı istemedi. Ben de peki dedim bu durumda ben nasıl tavır almalıyım. Biz kafeye gitsek Max 1 saat otururuz pek sevmeyiz kapalı ortamda durmayı buluşunca çok yürürüz vs. Bu da istemedi sonuç olarak ben nasıl davranmalıyım
Çok mantıklı bi karar vermiş beyfendi

8 aylık diye belirtmeniz çok iyi olmuş, bu kısım olmayınca konu eksik kalıyor.
🤗
Her şeyi sor buraya lütfen, arada atladigin ayrıntılar olmuyordur inşallah.
Artik isime bakmadan," 8 aylik" diye basladigi cümleden konunun buna ait oldugunu anlayabiliyorum.

E görüşmek istememiştir olabilir yani ne var bunda.
Abartmayın .
Bazı zamanlarda sizde görüşmek istemeyebilir siniz.

8 aylık bir ilişkide bu normal değil. 8 günlük olsa hadi daha yeni çocuk ne kadar değer verecek derdim ya da 8 yıllık olsa artık alışmış çocuk benimsemiş nasılsa derdim ama ben olsam 8 ay sonucta ayrılırım. Hem de sekiz defa ayrılmıştım her ay için bir tane

Kadıköy'de buluşun
Vapurla Karaköy'e geçin
İstanbul kitapçısında manzaraya karşı kahve için-kitaplara bakın
Vapurla Kadıköy'e geri dönün

Bakın size en az 2-2,5 saat sürecek, az masraflı, ve mevsim normallerinin üstünde plan yaptım
Bu soğukta vapur o kadar yol gözümde büyüdü valla

31 Aralık 2022 konusunda ilişkileri 8 aylıktı. 31 Ocak 2023 bugün itibariyle, ilişkilerinin 9 aylık olması gerekiyordu. Adam 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş ve biz geçmiş olaylara dair açılan konuları okuyor olabilir miyiz acaba ? 😒
O zaman 7.5 aylıktı ben artirmistim şuan 8.5 aylık

Back
X