Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

uçakta geçen muhabbetlerden sonra adını bille bilmediğiniz bir kişi için bukadar çaba anlayamadım doğrusu...sıcak kanlılıkta biryere kadar şahsen bana böyle birşey yapıcaklar hiçte hoş şeyler düşünmmezdim hakkınızda devir çok farklı kimsenin kimseye güveni kalmadığı bir devirde yaşıyoruz...bence uğraşma derim ben gereksiz...

Aslında sorun da burada sanırım.

Numarayı bulmanın mümkün olmayacağı söylendi.
Aynı zamanda,aramanın doğru olmayacağı da söylendi.
Ancak,sen ısrarla aramak istiyorsun.
Hiç,haklı olabilirsiniz,belki rahatsız olur,acaba aramasam mı gibi şeyler demiyorsun.
Takıntı gibi bir durum sezdim açıkçası.

bunu havaalanında düşündüğüm için zaten alamadım numarasını..eve gelince, konuşmalarını hatırlayınca onunda konuşmak isteyeceğini düşündüm.. evet hala ısrarla aramak istiyorum ne kaybederim ki? belki de bir dost kazanırım ne biliyoruz.. ayrıca istememde, ısrarcı olmamda bebeğinin de etkisi var.. alnına silah dayamadım isteyen numaramı aldığında arar istemeyen aramaz

bana söylediğiniz neden, ben onu ararsam benden korkarmış ne alakaymışmış.. bu mudur sorumun cevabı? hey allahım :36:

ben avukatlığımı yaptığına inandığınız kişi ile alakalı konuştum zaten.. yine anlamadınız..diyorum mantık mantık

siz de acımasız, itici eleştirilerinizi dinleyecek yaratıklar bulun

gizlilik ve güvenlik politikası diye bir şey var. benim yazdığım nedenlerden dolayı vermezler... anlamanız için her yorumu açıklıyorum ama umudum kalmadı

benle hem fikir olan kişilere yaratık mı demek istediniz? onlar yaratıksa siz nesiniz?

durumunuz gerçekten çok vahim...

bayan emosmos(b.E):alo merhabalar ben emosmos teyze

x nolu koltuk kisisi:anlamadim pardon kimsiniz?

b.e:hani ucakta yanyana oturup sohbet etmistik..tanismayi unuttuk tabi benim adim emosmos memnun oldum :)

x: hiii anliyorum...

b.e:ya benim size cok kanim isindi sapik falan zannetmeyin lutfen isimi gucumu biraktim havayoluna turlu numaralar cevirip buyuk emekler sonucunda numaranizi nbuldum, hislerime cok guvenirim cok iyi anlasicaz nedersin arkadas olalim mi?

x: diiiiiiit diiiiiiiit diiiiiiit
(telefonu kapadiktan sonra x no lu koltuk 10 dk kendine gelemez)

sizin kadar ruhsuz bir cevap vermeyeceğine eminim.. diyorum ya cana yakındı siz kendinizle karıştırdınız..

gizlilik ve güvenlik politikası diye bir şey var. benim yazdığım nedenlerden dolayı vermezler... anlamanız için her yorumu açıklıyorum ama umudum kalmadıbenle hem fikir olan kişilere yaratık mı demek istediniz? onlar yaratıksa siz nesiniz?

durumunuz gerçekten çok vahim...

siz sadece bunu deseydiniz zaten ben herkese verdiğim cevabı verir " haklısınız ama yinede denemek istedim" derdim.. geri dön de yazıklarına bak balık mısın nesin anlamadım.. bana kadının vereceği cevaba varana kadar sert bir dille yorum yaptınız bunları unutuyorsunuz sanırım.. zorla kabalaştırıyorsunuz insanı.. allah şerrinizden korusun.. bir gidin artık lütfen

siz sadece bunu deseydiniz zaten ben herkese verdiğim cevabı verir " haklısınız ama yinede denemek istedim" derdim.. geri dön de yazıklarına bak balık mısın nesin anlamadım.. bana kadının vereceği cevaba varana kadar sert bir dille yorum yaptınız bunları unutuyorsunuz sanırım.. zorla kabalaştırıyorsunuz insanı.. allah şerrinizden korusun.. bir gidin artık lütfen

Abarttiginizin farkindamisiniz?
Konunun sahibi olabilirsiniz ama bu sekilde konusamazsiniz!

ben de başlığı görünce yanınıza bir yakışıklı oturdu da onu bulmak için açtınız sandım. beni sizin gibi biri arasa korkardım

sadece biraz sohbet ettiniz o kadar... gerçek hayatta çok mu yalnızsınız? yeni tanıdığınız birine bu kadar çabuk bağlandığınıza göre aklıma bu geldi

yanımdaki bir yakışıklı olsaydı eminim daha çok taşlardınız
çok şükür yalnız değilim.. durumu abartmayalım lütfen.. teşekkürler

abartan sizsiniz. yanınıza oturup sohbet eden bir insanı arayıp ne diyeceksiniz.? Allah aşkına biraz mantıklı olun... beni siz arasaydınız çok

rahatsız olurdum ve aklıma her şey gelirdi. neden no.mu bulup aramış, benden ne çıkarı var v.s... devir çok kötü çünkü

burdan bakınca yalnız görünüyorsunuz. haaa bir de çok sinirlisiniz...

konuyu takip etseydiniz neden olduğunu anlardınız.. ben size bunu mu sordum size ne bundan! evet çok sinirliyim! hele hele siz gibi anlamayıp dinlemeden aynı şeyleri söyleyenlere daha çok sinirleniyorum.. ama ben sizi daha sinirli gördüm gidin başka bir konuda daha mantıklı sebeplerle stres atın..insanları sevmek onlara ısınmak abes bir durum değil hele ki siz gibiler olunca daha bir pişman oldum numarasını almadığıma..neyse allah kalbinize iyilik versin..iyi günler

Konu sahibinin sorusu cok acik
İcerikten anlamayanlar sadece basligi okumasi yeterlidir
Size yanlismi yaptim yada arasam o ne yapar diye sormamis
Sizlere ne oluyor anlamiyorum?
Neyse
Tatlim bir cok kisinin soyledigi gibi boyle bir sey mumkun degil.
Bir arkadasta onermis galiba ;esya unutmus gibi yapip ornegin bebegine oyuncak icinede not yazarak bayanin sana ulasmasini saglayabilirsin:34:

okumadığımı nerden biliyorsunuz? siz konu açtıysanız ben de yorum yaparım. kalkıpta sana ne diyemezsiniz haddinizi bilin

ne dememi bekliyordunuz? ayy canım ara valla kadın çok seviniri, kız ne sıcak kanlısın sen, ayy Allah herkesi senn gibilerle karşılaştırsın

felan fişman mı deseydim hoşunuza gideerdi? ben de çok yolculuk yapar yanımdakiyle konuşurum ama tlf no. ne alaka gereksiz bence

hayal dünyasından çıkın. ben dedim ki siz beni arasanız hoşlanmazdım

bana iyilik verir mi vermez mi diye dua edeceğinize, kendinizi de ekleyin duanıza

sabır, hoşgörü, mantık, akıl, fikir ve saygı isteyin. ihtiyacınız var çünkü

mantık derken ne de komik oluyorsun gerçekten.. bir daha diyorum ben sana/size aramam doğru olur mu diye sormadım! numarayı bulmam mümkün müdür dedim..anladınız mı?

sizin yaptığınız nedir peki? sanki kardeşinizi arayacakmışım gibi saldıraya geçmeniz neden? eleştirecekseniz de güzel bir dille eleştirin,saldırıya geçerek değil!

benim yazdığım nedenlerden dolayı bulamazsınız... komik olan sizsiniz ilk yazdığım msjda çıldırdınız

neyse daha fazla uztmayacağım. yorumcu seçen konu sahipleriyle işim olmaz.. bi kartvizit basın sevdiklerinize verirsiniz

ilk msjıma saldıran sizdiniz. bu yorumum avukatlık yapan kişiyeydi ama öyle sinirlisiniz ki anlamadınız

bana söylediğiniz neden, ben onu ararsam benden korkarmış ne alakaymışmış.. bu mudur sorumun cevabı? hey allahım :36:

ben avukatlığımı yaptığına inandığınız kişi ile alakalı konuştum zaten.. yine anlamadınız..diyorum mantık mantık

siz de acımasız, itici eleştirilerinizi dinleyecek yaratıklar bulun

siz sadece bunu deseydiniz zaten ben herkese verdiğim cevabı verir " haklısınız ama yinede denemek istedim" derdim..
geri dön de yazıklarına bak balık mısın nesin anlamadım.. bana kadının vereceği cevaba varana kadar sert bir dille yorum yaptınız bunları unutuyorsunuz sanırım.. zorla kabalaştırıyorsunuz insanı.. allah şerrinizden korusun.. bir gidin artık lütfen

üşenmedim hepsini okudum. ilk msjımdan sonra tersleyen sizsiniz,

ben sertsem siz de terbiye sınırlarını zorladınız. yaratık, balık v.s..

son yorumunuzda kırmızıyla işaretlediiğim yerden sonra artık cvp vermeyeceğim

Ayy sen nereden nereye uçtun böyle ya ?
Kaç saatlik bir yolculuk olabilir ki ..
Ben bu konuyu uçağa bindim,arkadaş bile buldum noktasına getirmek için bu kadar uzattığını düşünüyorum.
Çünkü uçaklı ikinci konun :)
Uçağa bindiğini bütün kk öğrenene kadar bu konu aktif olmaya devam edecek sanırım.

ben de otobüste şurda burda herkesle konuşurum normalde kimseyel konuşmadığım için dışarda anlık olsunlar isterim

arkamı döndüğüm anda biter benim için komşularımla bile öyleyimdir birgün farklı birgün farklı

beniş şahsen böyle biri arasa bir konuşur 2 konuşur 3.ye engellerim :27::1:

Ben bu konuyu uçağa bindim,arkadaş bile buldum noktasına getirmek için bu kadar uzattığını düşünüyorum.
Uçağa bindiğini bütün kk öğrenene kadar bu konu aktif olmaya devam edecek sanırım.

bende uçağa bindim bu ay 22 sindde bincem ocak şubatdada bincem bende sölemek isterim :33::1::1:

Bu bilgileri size vermezler arkadaşlar yazmış zaten.
Bence de mümkünatı varsa siz numaranızı ulaştırın, ararsa arar.

Benim yazimida alintilamissiniz
Yanlislik mi oldu aca26:

Bence gidin havayolu şirketine;
Şu gün şu seferde yolculuk yaptığınıza dair biletinizle beraber,anlatın derdinizi ilgilenecek ve dinleyecek birini bulursanız.
Öyle eşyasını unuttu falan yalanını geçin,arayıp sormayacaklar mı?unutulmuş eşyanız var mı diye o kişiye?
Neyse durum bu deyin,bu benim telefon numaram bu adım vs...
O yolcunuzu arayıp numaramı iletir misin deyin?
Ne kadar mantıklı bilemiyorum ama birilerinin bilgisine haberi olmadan ulaşmaya çalışmak yerine siz bilginizi ona ulaştırmaya çalışın.
Tabii burada aracı kurum olacak hava yollarındaki muatabınız sizin bu hikayenizden ne derece etkilencek ona göre değişir durum.

Bu bilgileri size vermezler arkadaşlar yazmış zaten.
Bence de mümkünatı varsa siz numaranızı ulaştırın, ararsa arar.

Yok arkadaşım ,
Konu sahibi şuan yoğun bir polemik içinde olduğundan yorumları okumuyor sanırım.

Yok arkadaşım ,
Konu sahibi şuan yoğun bir polemik içinde olduğundan yorumları okumuyor sanırım.

Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi

Saçmaladığınızın ve hakaret ettiğinizin farkındasınızdır umarım.:6:

İstediğiniz cevabı duyamayınca terslemeye başlıyorsunuz.

Ne alaka yani çocukla numarayı eş tutmak ?

Yazdığınızı tekrar okursanız o anlamın çıktığı bariz.Ben de emosmos gibi düşündüm.Elbette tel no ile çocuğu aynı kefeye koymuyorsunuzdur gerçekte lakin yazdığınız tamamiyle o anlama çıkıyor.Demekki düşündüğünüzü yazıyla çok iyi ifade edemediniz:)

Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi

Hmmm,entresanmış.

Neyse,iyi uçuşlaaaar diliyorum o zaman arkadaşa.Zira bahsettiğiniz cevabı okumamıştım ama aklın yolu bir.
Bırak numaranı,görüşmek isterse arar.

Konu neysede ; Konu sahıbının ben reel hayatta cok yalnız ve çaresiz oldugunu dusunuyorum.
Öyleki iki saatcik ona yakın ve sıcak davranan bır ınsanın pesıne dusebılıyor ..

Burada bırcok arkadas anlatmaya çalışmış : Eğer o yolcu sizinle arkadas olmak ısteseydı sohbet boyunca mutlaka num.vermek ısterdı..
Hepimiz gb o yolcu hanımda yolculu esnasında kıbarlık edıp sıcak davranmıs ama sız farklı manalar yuklemıs , dostluk falan demıssınız .
Bence yardım alın bır uzmandan , konu ıcın değil yanlıs anlamayın , konuya gelen cevaplara verdıgınız tepkılerden dolayı yardım almanız gerektıgını dusunuyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

okumuşsunuz ama hala anlamamışsınız iyice okuyun "yalnızsınız" diyerek alay konusu ettiniz tabiri caizse.. bunu neresi olumlu yorumdur allah aşkına.. yordunuz.. güle güle

senin böyle komplekslerin mi var ya, sen böyle mi söylersin diyeceğini.. hiç aklıma gelmemişti gerçekten dur bak bunu kullanırım

Back
X