Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi

çok güldüm gerçekten yaaaa hahahah sanki uçak benim :52:

Bayağı boşa kürek çekiyorsunuz.
Yanınızda ki kişinin ismini bile bilmiyorsunuz.
Koltuk numarasıyla nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz ki.
Bunu havayolundan bir yakınınıza söyleseniz o bile vermez bence.
İyi niyetlisinizdir heralde ama bu kadar üstüne de düşmeyin artık.

Mesele cevap almak değil ki ..
Daha ikinci sayfada bir arkadaş hava yollarına telefonu bırak belki kişiye iletirler dedi.
Ne oldu yaptı mı ,aradı mı ?
Ama konu sayfalarca uzadı mesele olan arkadaşın uçağa binmesi.
Bunun sohbetinin yapılabilmesi

nerden biliyorsun yapmadığımı? işte bu yüzden burada tartışma çıkıyor.. ha bu arada söyleyeyim uçak biletlerini ucuza aldım havama atamadım aaah aahh:52:

nerden biliyorsun yapmadığımı? işte bu yüzden burada tartışma çıkıyor.. ha bu arada söyleyeyim uçak biletlerini ucuza aldım havama atamadım aaah aahh:52:

Nerden bilsin yaptığınızı? Altyazı mı geçiyorsunuz? Gelip yazdınız mı buraya?

senin böyle komplekslerin mi var ya, sen böyle mi söylersin diyeceğini.. hiç aklıma gelmemişti gerçekten dur bak bunu kullanırım

Evet böyle takıntılarım vardır bak konularımın hepsi hava yolları uzerine..
Uçağa bindim,uçak korkum ,uçak kankim :)
Öyle yani çok severim hava yollarını ahh bir pilot olsaydım ya da hostes :)
Şaka bir yana ;
Düşüncemin arkasındayım,konuyu bu kadar uzatmanın tek sebebi bu.
Yoksa çoktan aramıştın arayacağın yeri sen sadece mevzu konuşulsun istiyorsun.
Konuşulsun konuşulsun konuşulsun uçağa bindiğin konuşulsun :)

Konu neysede ; Konu sahıbının ben reel hayatta cok yalnız ve çaresiz oldugunu dusunuyorum.
Öyleki iki saatcik ona yakın ve sıcak davranan bır ınsanın pesıne dusebılıyor ..

Burada bırcok arkadas anlatmaya çalışmış : Eğer o yolcu sizinle arkadas olmak ısteseydı sohbet boyunca mutlaka num.vermek ısterdı..
Hepimiz gb o yolcu hanımda yolculu esnasında kıbarlık edıp sıcak davranmıs ama sız farklı manalar yuklemıs , dostluk falan demıssınız .
Bence yardım alın bır uzmandan , konu ıcın değil yanlıs anlamayın , konuya gelen cevaplara verdıgınız tepkılerden dolayı yardım almanız gerektıgını dusunuyorum..

arkadaşım doğru burada vakit harcayarak tıpkı benim yalnız olduğumu düşündüğünüz gibi sizde yalnızsınız beni ne kadar iyi anlamışsınız saolsun
allaha şükür yeterince dostumda var ailemde.. yolcuyla olan diyoloğumu bilemezsiniz..sizden bu konuda fikir istemedim haddiniz olmayan şeylere karışmayın

Eee yaptıysan daha ne konuşuluyor burada ?
Aradın ulaşamadın veya sana ulaşılacak falan.. Herneyse sonuç.
Ben uçak bileti parasından mı bahsettim senin uçak bileti parası bazılarının akşam yemeği parası ?
Ben hangi cümlem de paradan bahsettim ki,bak herkes kendini ortaya koyuyor.

Konu bayağı sapmış, konu sahibinin karakter analizine, konu açarken ki gizli emellerine filan gelmiş, mubarek hepimiz bir Freuduz :1: Konu sahibi bence yapacağın en mantıklı şey bu sayfayı kapatıp, havayolu şirketine kendi numaranı bırakmak ve bahsettiğin yolcuya ulaştırmalarını istemek.

Benim yazimida alintilamissiniz
Yanlislik mi oldu aca26:
kusura bakmayın yanlışlık olmuş:34:
okumuşsunuz ama hala anlamamışsınız iyice okuyun "yalnızsınız" diyerek alay konusu ettiniz tabiri caizse.. bunu neresi olumlu yorumdur allah aşkına.. yordunuz.. güle güle

alay konusu yapmadım öyle bi niyetimde yok zaten. herkes kkya yalnızım diye konu açıyor, ben de yalnızım diye yazıyorum. ben ve o

kişiler alay konusu mu oluyor? sizin yalnızlıktan da öte ciddi problemleriniz var bence...

gecenlerde bende bi yolculuk yaptim ucakla,
yanimdaki insanlar cana yakindi bende oyleyim,
yol boyu muhabbet ettik 3 kisi,
ucumuzde tanimiyoruz birbirimizi,
sonra numaralarimizida verdik birbirimize,
bayramda seyranda mesaj atariz diye,
olmayacak sey degil yani,
ama yanindayken isteseydiniz olurdu,
simdi arasaniz yada iste numaranizi yollasaniz filan,
karsidaki insan tuhaf karsilayabilir,
o yuzden bence vazgecin belki birgun yine karsilasirsiniz:nazar:

elbette bilemez... bilmiyorsan susar, niye yapmadınız demez..

Nasıl yani?

Dünya kadar yorum yapmış insanlar, tabi ki cevap bekleme hakkına sahipler. Niye yapmadın dememiş, yaptı mı acaba demiş?

Evet böyle takıntılarım vardır bak konularımın hepsi hava yolları uzerine..
Uçağa bindim,uçak korkum ,uçak kankim :)
Öyle yani çok severim hava yollarını ahh bir pilot olsaydım ya da hostes :)
Şaka bir yana ;
Düşüncemin arkasındayım,konuyu bu kadar uzatmanın tek sebebi bu.
Yoksa çoktan aramıştın arayacağın yeri sen sadece mevzu konuşulsun istiyorsun.
Konuşulsun konuşulsun konuşulsun uçağa bindiğin konuşulsun :)

ayyhh senaryolarınız içimi şişirdi.. amacım bu olsa bulunacak hikaye çok.. bakıyorum da her konuyu okuduğumda siz ve szin gibiler aynı şeyi yapıyor..niye bu kadar çıldırıyorsunuz yaranız mı var nedir

Sadece olumsuz yorumlara cevap yazman samimiyetini azaltıyor giderek.

elbette bilemez... bilmiyorsan susar, niye yapmadınız demez..

Nasıl yahu,o zaman gerizekalı yerine mi koyuyorsun burada yorum yapan insanları ?
Madem onların tavsiyelerini çoktan yaptın neden insanları oyalıyorsun ?
Sana tavsiyelerde bulunulmuş dünden beri sende bunları yaptın ama insanlara yaptığını söylemiyorsun.
Nasıl garip bir haz bu .

ayyhh senaryolarınız içimi şişirdi.. amacım bu olsa bulunacak hikaye çok.. bakıyorum da her konuyu okuduğumda siz ve szin gibiler aynı şeyi yapıyor..niye bu kadar çıldırıyorsunuz yaranız mı var nedir

Uçakla ilgili yara mı ,Allah iyiliğini versin ya :52:
Hep thy teknik 'e girme hayalim vardı ingilizcem yetmedi bu derin bir yaradır bende.
şimdi sen uçak falan dediğinde gözlerim doldu ....
Öyle acı hüzülü bir hikaye benim yaşadıklarım

Gerçekten ben bu konuda arkadaşın üzerine gidilmesini anlamadım.

Arkadaşlar hepimiz buralara takılıyoruz, bir derdim varım içerisinde "arkadaş çevresi" diye bir bölüm var, hiç mi dikkatinizi çekmedi oradaki "arkadaşı olmayanlar" topiği.

İnsanlar belki de tahminlerinizin ötesinde yalnızlaştı, kimsesizleşti. İnsanın tek ihtiyacı olan şey bir sestir, sıkıntılı anında sıcak bir el'dir. Eğer yoksa, eğer yalnızsanız bunun peşine düşersiniz, kınansanız da düşerseniz, eleştirilseniz de düşersiniz. Ekmek gibi, su gibi dost hasretiniz vardır.

Rahatsız olurum denmiş, doğrudur insanlar rahatsız olabilir ama ya benim gibi rahatsız olmayacak biriyse ? Bulunamaz denmiş, bu ülkede o kadar kanunsuz şey yapılıyor ki ya bulunursa ? Niye insanların hayallerinin peşinden koşmasını eleştiriyoruz ki, adı üstünde hayal bu, umut bu , ya olursa demek bu.

Belki arkadaşa haksızlık ama ben mesajı okuyunca içim cızz etti, bu kadar mı tek başınayız, bu kadar mı yalnızız dedim.

Benim gibi işyerinden kafa dağıtmak için takılanlar olduğu kadar, gerçekten yalnızlıktan takılanlarda çok var. Hiçbirimiz aynı tornadan çıkmadık ki.

Keşke 80 'ler dizisindeki gibi hep sımsıcacık olabilsek, keşke hep çevremiz insan kaynasa ...

Son düzenleme:
Sadece olumsuz yorumlara cevap yazman samimiyetini azaltıyor giderek.

arkadaşım konumun ilk sayfalarına bakarsan kimlere neler yazdığımı görürsün.. burası hep böyle zaten gerçekten hemcinslerimden midem bulandı..
ben yorum yapan arkadaşlara yaptığım doğrumu demedim, bulmam mümkün mü dedim ama ısrar hala anlamıyor..kime ne benim konuşuop konuşmadığımdan..akıl arızasından bahsediyorlarda kim arızalı acaba..birine sataşmak için can atıyorlar gerçekten çaresizliğinize acıdım.. bu konuya bu kadar cevap yazdım çünkü haketmediğim eleştiriler aldım.. nerede anlayış, hoşgörü.. hadi ben yanlış yaptım, böyle birşey bu dille eleştirilir mi? gerçekten şaşıyorum..yorum da yazmayacağım..iyi günler

arkadaşım doğru burada vakit harcayarak tıpkı benim yalnız olduğumu düşündüğünüz gibi sizde yalnızsınız beni ne kadar iyi anlamışsınız saolsun
allaha şükür yeterince dostumda var ailemde.. yolcuyla olan diyoloğumu bilemezsiniz..sizden bu konuda fikir istemedim haddiniz olmayan şeylere karışmayın

Uslubunuz hıc hoş değil.
Burada kımse kımseye hadd bildiremez.
Tartısmak ıstıyorsanız tabıkı sevıyelı bır sekılde tartısılabılır.
Ama önce saygı ..
ben sıze saygısızlık yapmamısım değil mi
Sızde saygınızı bilin..
Yorumlarınızı dıkkatlı yapın..

Ali kıran baş kesenlık yapmayın yorumculara.

ya diyorum ya burdakiler çok doğru çok dürüst herkes hayatını dört dörtlük yaşıyor ya birde muhalefet oluyorlar boşver arkadaşım

bikere sen hiç konuşma, buradakiler dürüst diye bence sen o ismini değiştir masum yerine sinsi,mikser vs vs şeyler koy.insanlara soru soruyorsun (konuyu açan arkadaşım seninle alakası yok) herkes yaptığının yanlış olduğunu söylediğinde kabul etmiyosun bu konuda bile kendini haklı bulup yer yapmaya çalışıyosun neymiş burdakiler çok masummuş birde dalga geçiyosun herkes senin fikrinde olmak zorunda değil karedeeeeşşşşşş bunu kafana sok istersen siteni değiştir buradaki yorumlardan hoşlanmıyorsan ne işin var eminim masum25 seni çok iyi anlamıştır zira algılaması çok kuvvetlidir arkadaşında

Son düzenleme:
Back
X