Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

e anam o kadar saat ne konustunuz siz:9:

:1: benim alanım daha çok bebeği olduğu için onun adını biliyorum sadece.. evliliğinden, ailesinden, okulundan, bıraktığı işinden herşeyinden konuştuk ama isim sormak aklıma gelmedi:52:

:1: benim alanım daha çok bebeği olduğu için onun adını biliyorum sadece.. evliliğinden, ailesinden, okulundan, bıraktığı işinden herşeyinden konuştuk ama isim sormak aklıma gelmedi:52:

e o zaman bebegin ismini
okulun ismini yasadigi sehri falan yaz google de bi arat belki face adresini falan bulursun:44:

e o zaman bebegin ismini
okulun ismini yasadigi sehri falan yaz google de bi arat belki face adresini falan bulursun:44:

neden olmasın :44:
eşi trabzonsporun alt yapısında oynuyormuş burdanda birşeyler bulabilirim sanırım

evet orası öyle zaten ben de o yüzden çekindim beni tanımadığı için yanlış anlayabilir vermek istemez diye düşündüm..ama zaten numarasını alsamda evine gidecek değilim ya da evime çağıracak en fazla bir cafede görürdüm

canim gercekten cok iyi kalplisin,ben senin icin dedim sen konuyu actin diye

yani sen güvenme demek istedim..cafede olsa evde olsa Allah korusun ben güvenemem öyle yolda tanidigima yani sen cok temiz kalplisin ama bosver hic gerek yok

canim gercekten cok iyi kalplisin,ben senin icin dedim sen konuyu actin diye

yani sen güvenme demek istedim..cafede olsa evde olsa Allah korusun ben güvenemem öyle yolda tanidigima yani sen cok temiz kalplisin ama bosver hic gerek yok

teşekkür ederim canım.. insanları çok zor sever alışırım o yüzden ilgi çekici geldi ne bileyim öyle hissettim ama haklısın dünyada neler oluyor, olmaz diye birşey yok.

Arkadaşım ben senin yerinde olsam hiç aramazdım ama sen yinede aramak istiyorsan şansını dene çevremizdeki insanlara güvenemiyoruz otobüste,uçakta tanıdıgımız insanlara nasıl güvenecegiz dedigim gibi ben olsam aramam ama sen görüşün farklı olabilir.

Havayoluna gidin eşyasını unuttu diyin eşyasının arasına telefon numarasının oldugu not bırakın. Eşyasını biz ulaştırırız derse ne ala. :34:

Herşeyde bir hayır vardır.Bu söze çok inanırım.Bulamazsanız da zorlamayın bence.Ben çevremdeki insanlara bile güvenemezken yolda tanıştığım birine hiç güvenemezdim sanırım :26: Ama kanınız ısındıysa,çok istiyorsanız keşke dememek için bir şansınızı deneyin.Trabzonsporun alt yapısında oynayan oyuncuları netten rahatlıkla bulabilirsiniz ordan soyisimi çıkarırsınız.Gerçi kadının adını bilmiyormuşsunuz ama.

Yeni tanıştığınız biriyle görüşüp görüşmemek size kalmış ama illa istiyorsanız siz uçtuğunuz havayoluna durumu anlatın.Deyin ki görüşecektik numaralarımızı almayı unuttuk.Güvenlik açısından onun numarasını vermeyeceğinizi biliyorum ama ben numaramı bırakayım.Siz onu arayıp benim numaramı verip bana ulaşmasını söyler misiniz deyin.Bi de boşa beklememek için beni hangi gün arayacağını da öğrenir misiniz deyin..Böyle yaparsanız hem karşı tarafın güvenliği sağlanmış olur hem de siz istediğinizi elde edersiniz ama bu sizin ikna kabiliyetinize kalmış.:))Szi ordayken bile hallederler 5 dk lık iş..

Son düzenleme:
Arkadaşım ben senin yerinde olsam hiç aramazdım ama sen yinede aramak istiyorsan şansını dene çevremizdeki insanlara güvenemiyoruz otobüste,uçakta tanıdıgımız insanlara nasıl güvenecegiz dedigim gibi ben olsam aramam ama sen görüşün farklı olabilir.

ben olsam arayabılırdım sansımıd enerdım bu sekılde hastanede tanıstıgım tup bebek yaparken ap ayrı dunyalardan ustelık bır arkadas edındım sureklı gorustugum

Ben olsam güvenmezdim diyenler haklı.Ancak ben diğer taraftan bakıyorum.

Uçakta yanyana oturduğum,adını sanını bile bilmediğim birisi beni arayacak,arkadaş olalım,görüşelim diyecek.Hiç hoşuma gitmezdi,tedirgin olurdum.

Telefon numarasını vermiş olsa hadi neyse...Arayıp tarayıp bulmak doğru değil.
Telefon numarası kişisel bilgidir.Yalnız havayolları nezdinde değil,genel olarak öyledir.
Bir kişi telefon numarasını kendisi vermediyse,başka yerden bulup aramak hoş bir davranış olmaz.

Konu başlığını görünce acaba cüzdanını-pasaportunu filan mı unuttu diye düşündüm açıkçası.
Veya eski bir arkadaşa denk gelir.Bavul telaşıyla teller alınamaz,kaynar gider,o zaman olur.

Bu kadar takılmamanı öneririm.
İnsan insandan hoşlanır,sohbetinden zevk alır ama bazen sohbeti orada bırakmak gerekir.

Kusura bakma ama çok saçma geldi.

Niyeti nedir,kimdir,nasıl biridir ? :25:

Nasıl bu kadar güvenebildin hayret doğrusu.

Nıye boyle bısey yapmak ıstıyorsunuz ?
Yani cok gereksız bır durum , muhabbet etmıs bebegı sevmıs olabılırsınız o an kanınız kaynamıs olabılır ama
tanımadıgınız ne oldugunu bılmedıgınız bırı ıcın bu kadar ugras vermenın amacı nedır kı ?
Karsı tarafı bulsanız bıle ben onların yerınde olsam tepkı gosterırdım bır ıkı saat sohbet ettıgım bırı takıldı pesıme dıye ..
Saçma yanı ksr bakmayın.

Uzun süreli yolculuklarda arkadaşlıklar telefon değiştokuşları vs. oluyor bazen. Bir defa bana da denk gelmişti, 3 saatlik yolda yanımdaki kız bir başladı konuşmaya, ailesini, okulunu, sevgilisini, yaptığı işleri filan anlatmaya başladı. Mola da sigarasını, makyaj malzemelerini paylaştı. Bir de muhabbeti keyifli bir hatundu enterasan da bir hayatı vardı, amatör tiyatroculukla, fotomodellikle filan uğraşan. Artık yolun sonlarına doğru bayağı 40 yıllık arkadaş gibiydik. İnerken telefonları değiştokuş ettik vs. Ama kıza cidden kanım ısınmasına rağmen sonradan arıyım konuşayım diye düşünmedim. Ne biliyim yol arkadaşlığı yolda kalması gereken birşey, bir kaç saat muhabbet ettik diye bir insanın hayatına girmeye çalışmak doğru olmaz gibi geldi.

aaa çok mantıklı tebrik ederim:46:

ilk mesajımda mantıklıolarak olamıcanı söylemiştim şimdi yorumları ve verdiğiniz cevapları okuyorumda
bu anlamsız ve gereksiz çabanız nedenn
hiç bişekilde mantığım almıyo
sırf birine kanınız kaynadı 2 saat muhabbet ettiniz die yok esyasını unttu yok telefonunu araya sıkıtır falan
ayrıca esyasını unuttu diyip getirdiğiniz seyi sizden hop die alıp karşıya göndermezler
ililk önce sahibini arayıp bu bu esyanız kayboldumu derler
bide yok öyle bişey derse ozaman ayıkla pirincin taşını
kurumsal ve çok kapsamlı calışma politikaları olan kurumlardan bahsediyoruzz
havayolu şirketleri bunlar paket servisle kapıya lahmacun getiren kebapçı değil

Ayy banada bazen bu durum oluyor . . İnsanlara kolay ısınmam ama bazı insanlar gerçekten çok doğal ve içten oluyor onunla hemen arkadaş olmak istiyorum :)

son yazılan yorumlara katılıyorum,kanınız çok ısınmış olabilirde tanımıyosunuz sonuçta,o kişide sizi tanımıyor.Uçakta telefon numaralarınızı almış olsaydınız belki bi arkadaşlık kurulabilirdi.Muhabbet ettiniz uçaktan indiniz,kanınız ısındı ama telefon numarası yok ve siz bulma çabaları içindesiniz aynı şey benim başıma gelse şüphelenirim görüşmekte istemem ne kadar muhabbet edilirse edilsin,bide siz düşünün o kişi sizi arayıp bulmaya çalışsa görüşmek istese şüphelenmezmiydiniz,niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun ama bu devirde babana bile güvenmiceksin diye bi laf var

Back
X