e anam o kadar saat ne konustunuz siz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e anam o kadar saat ne konustunuz siz![]()
benim alanım daha çok bebeği olduğu için onun adını biliyorum sadece.. evliliğinden, ailesinden, okulundan, bıraktığı işinden herşeyinden konuştuk ama isim sormak aklıma gelmedi
![]()
e o zaman bebegin ismini
okulun ismini yasadigi sehri falan yaz google de bi arat belki face adresini falan bulursun:44:
evet orası öyle zaten ben de o yüzden çekindim beni tanımadığı için yanlış anlayabilir vermek istemez diye düşündüm..ama zaten numarasını alsamda evine gidecek değilim ya da evime çağıracak en fazla bir cafede görürdüm
ola bilir tabi denemekle bi sey kaybetmezsinneden olmasın :44:
eşi trabzonsporun alt yapısında oynuyormuş burdanda birşeyler bulabilirim sanırım
canim gercekten cok iyi kalplisin,ben senin icin dedim sen konuyu actin diye
yani sen güvenme demek istedim..cafede olsa evde olsa Allah korusun ben güvenemem öyle yolda tanidigima yani sen cok temiz kalplisin ama bosver hic gerek yok
Havayoluna gidin eşyasını unuttu diyin eşyasının arasına telefon numarasının oldugu not bırakın. Eşyasını biz ulaştırırız derse ne ala.![]()
Arkadaşım ben senin yerinde olsam hiç aramazdım ama sen yinede aramak istiyorsan şansını dene çevremizdeki insanlara güvenemiyoruz otobüste,uçakta tanıdıgımız insanlara nasıl güvenecegiz dedigim gibi ben olsam aramam ama sen görüşün farklı olabilir.
aaa çok mantıklı tebrik ederim![]()