Hava yollarından yanımdaki yolcunun numarasını bulabilir miyim?

seni anlayabiliyorum çokda doğru söylüyosun bzen bir yabancı bile yakınlarımızdan daha yakındır bize.yakınlarımızdan çoğumuz kazık yemedikmi en güvendiklerimizden.kanın ısınmış ulaşmak istiyorsun.keşke ulaşabilsen.ama burda konu açıyoruz yorum istiyoruz sadece yorum yani ne yapalım ne edelim nasıl şu yada bu işimizi ne şekilde halledelim ama burdakileer mübarek ağızlarına gelen herşeyi sayıyorlar hkarete kadar gidiyorlar.yanlarında olsan belki seni parçalayacaklar.halbuki kendimiz hakkında bir düşünce değil sadece işimizi nasıl en kolay yoldan hlledbilriz fikir istiyoruz ama diyorumya burdakilerin çğu böyle yargısız infaz yapıyorlar.umarım en kısa zamanda ulaşrsın o bayana.

ulaşamazki o bayana... :ssz:

seni anlayabiliyorum çokda doğru söylüyosun bzen bir yabancı bile yakınlarımızdan daha yakındır bize.yakınlarımızdan çoğumuz kazık yemedikmi en güvendiklerimizden.kanın ısınmış ulaşmak istiyorsun.keşke ulaşabilsen.ama burda konu açıyoruz yorum istiyoruz sadece yorum yani ne yapalım ne edelim nasıl şu yada bu işimizi ne şekilde halledelim ama burdakileer mübarek ağızlarına gelen herşeyi sayıyorlar hkarete kadar gidiyorlar.yanlarında olsan belki seni parçalayacaklar.halbuki kendimiz hakkında bir düşünce değil sadece işimizi nasıl en kolay yoldan hlledbilriz fikir istiyoruz ama diyorumya burdakilerin çğu böyle yargısız infaz yapıyorlar.umarım en kısa zamanda ulaşrsın o bayana.

anlayışınız için teşekkür ederim.. tamam belki yanlış birşey yapıyorum ama bunu güzel bir dille anlatmanın yolu varken saldıraya geçmek niye..

anlayışınız için teşekkür ederim.. tamam belki yanlış birşey yapıyorum ama bunu güzel bir dille anlatmanın yolu varken saldıraya geçmek niye..

yanlış birşey yapmıyorsun
sadece samanlıkta ipne aramak gibi birşey bu

siz çocuğunuzla numaranızı aynı değer görüyorsanız bilemem.. numaramı veririm rahatsız olursam değiştiririm, çocuğumu vermem tanımıyorum ne bileyim kaçırmayacağını.. lafı başka yerinden anladınız şimdi de saçma sapan birşey söylüyorsunuz komik duruma düşüyorsunuz.. iyi günler

Saçmaladığınızın ve hakaret ettiğinizin farkındasınızdır umarım.:6:

İstediğiniz cevabı duyamayınca terslemeye başlıyorsunuz.

Ne alaka yani çocukla numarayı eş tutmak ?

ya diyorum ya burdakiler çok doğru çok dürüst herkes hayatını dört dörtlük yaşıyor ya birde muhalefet oluyorlar boşver arkadaşım

ya diyorum ya burdakiler çok doğru çok dürüst herkes hayatını dört dörtlük yaşıyor ya birde muhalefet oluyorlar boşver arkadaşım

tamam kapatın bu konuyu polemik yaratmaya çalışmayın.
herkes fikrini söyledi hepsi bu.

yanlış birşey yapmıyorsun
sadece samanlıkta ipne aramak gibi birşey bu

hadi diyelim samanlıkta iğne arıyorum ne olmuş yani, inanmışım bulacağıma(bulamasamda).. ben birine ısındım diye bu kadar eleştriye ne gerek var, hadi eleştirildim niye sert bir dille farklı boyutlara çekilerek eleştiriliyorum..

hadi diyelim samanlıkta iğne arıyorum ne olmuş yani, inanmışım bulacağıma(bulamasamda).. ben birine ısındım diye bu kadar eleştriye ne gerek var, hadi eleştirildim niye sert bir dille farklı boyutlara çekilerek eleştiriliyorum..

demek insandan insana değişiyor
ben hiç kimseye ısınamam bu kadar kısa süre içerisinde
uzun zaman geçmesi lazım

bu kadar ısrarlı bi şekilde onu arıyorsan ve o kadar şiddettli ısınmışsan ne diyim, allah yardımcın olsun
bulursun inşallah

Saçmaladığınızın ve hakaret ettiğinizin farkındasınızdır umarım.:6:

İstediğiniz cevabı duyamayınca terslemeye başlıyorsunuz.

Ne alaka yani çocukla numarayı eş tutmak ?

evet istediğim cevap ! tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum.. ben size beni eleştirin demedim size tek bir soru sordum " hava yollarında böyle birşey mümkün müdür" dedim..siz beni insanlara güvenime kadar, yan yolcumla muhabbet etmeme kadar eleştirdiniz.. iyi de size ne? ben size bunu sormadım ki..

saçmalayan, okuduğunuzu yanlış anlayıpta "pardon yanlış anlamışım" diyemeyecek kadar lafı çeviren sizsiniz..

tavırınızı anladım, kabullenmeyceksiniz ama yinede açıklayayım.. bebeğini veren telefonunu da verir diyorsunuz.. siz bebeğinizi bir telefon numarası kadar rahat verebilir misiz? sırf bana cevap vermek için alakasız birşey söylediniz, aslında siz de farkındasınız ama dedim ya kabullenmiyorunuz.. neyse siz bildiğinizi yapın..iyi günler

demek insandan insana değişiyor
ben hiç kimseye ısınamam bu kadar kısa süre içerisinde
uzun zaman geçmesi lazım

bu kadar ısrarlı bi şekilde onu arıyorsan ve o kadar şiddettli ısınmışsan ne diyim, allah yardımcın olsun
bulursun inşallah

teşekkür ederim

ben emir vermedim sadece bir kuralı hatırlattım

eyi günler. :3:

emoşmoş inşallah bulursun canımm numarasını belki havaalanında çalışan birini bulursan olabilir ne den olmasınn ki her şeyin bi yolu vardır bence bulunabilir....

bende parkta tanıştığım bi bayanla tanıştım görüşüyoruz hatta ailece de görüşmeye basladık çok çok ısındık birbirimize hayat sanıldığı kadar kötü diil güvenmeyi birazcık öğrenebilmeliyizz....:3::3:

emoşmoş inşallah bulursun canımm numarasını belki havaalanında çalışan birini bulursan olabilir ne den olmasınn ki her şeyin bi yolu vardır bence bulunabilir....

bende parkta tanıştığım bi bayanla tanıştım görüşüyoruz hatta ailece de görüşmeye basladık çok çok ısındık birbirimize hayat sanıldığı kadar kötü diil güvenmeyi birazcık öğrenebilmeliyizz....:3::3:

Bana çok insani geldi bunca emek. Bulabilir misin, bence bulamazsın ama bulmanın bir yolunu bulabilmek için bile konu açmak hoş birşey. Umarım bulursun, umarım bu emeğe değecek bir dostluk kurarsın.

Tanıdıkları için bile emek verecek o kadar az insan varken , öyle veya böyle biri için emek vermek güzel birşey, sonuç alınamasa bile.

Hiç kavga çıkmaz diye düşünülen bir konuda bile tartışma çıkmış, kötü içerikler gelmiş ya bravo!

yani sadece hava yolları değil hiç bir yer güvenlik açısından kişisel bilgileri vermez yani veremez..hele de bir neden olarak arkadaş
olduk ısındım demekle..

Annemde birinde İstanbulda şehir hatları vapurunda bir hanımla çok sevmişler birbirlerini.Adres alıp vermişler.Bir süre mektuplaşmışlardı:38:

demek ki olabiliyormuş ne güzel:16:

çook teşekkür ederim

Bana çok insani geldi bunca emek. Bulabilir misin, bence bulamazsın ama bulmanın bir yolunu bulabilmek için bile konu açmak hoş birşey. Umarım bulursun, umarım bu emeğe değecek bir dostluk kurarsın.

Tanıdıkları için bile emek verecek o kadar az insan varken , öyle veya böyle biri için emek vermek güzel birşey, sonuç alınamasa bile.

anlatmak istediğimde bu zaten.. insanlara çok zor ısınırım severim, hislerime de çok güvenirim o yüzden bulmuşken kaybetmek istemedim

Son düzenleme:
Back
X