BencedeÇünkü boşanmayacak..
Kadın hiçbir şey demeden peşinden tıpış tıpış yürümüş. Bir güzel de aynı uçağa binmiş. Tepki verseniz de kocam o sana ne derdi. Siz de kalırdınız ortada. Mantıklı insan polis çağırır şikayet eder darp için. Ne güzel çevren şahit dolu, her yer kamera. :) Kadın hala babasına şikayet edeceğim, boşanırken kıyamet kopacak diye masal anlatıyor. Eminim boşanmayacak da 2. çocuğu yapar.
Katılmıyorum bu tarz karakterde erkekler genelde ailesine bildirilmeli ki onlardan da bu süreçte kadın destek alabilsinBabasini aramak size ne kazandiracak? Bosanin tamam ama aileleri karistirmak cok itici. Kocaman kadinsiniz,esiniz de kocaman adam ,velisine sikayete gerek yok
İnşallah sağlıklı bir şekilde boşanırsın Allah yardımcın olsunarkadaşlar merhaba..
geçen haftada bir konu açmıştım kimileriniz yorum yazdı teşekkür ederim herkese..
dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum..
bayram dolaysıyla şehir dışındaydık eve dönmek için havaalanı gittik..önceside şu şekilde..gittiğmiz yerde sürekli insanların yanında bozdu beni azarladı ben zaten ona karşı buz gibi olduğum için suratına bakmak gelmedi içimden..
bi konuşmada şöyle bişey geçti laf arasında sevdiğimle evlendim yoksa 2. kadını hatta 3. kadını getirirdim..hatta bilsem beni sevmiyor yine getiririm dedi arkadaşına..hala onu sevdiğim kanısına nasıl vardı anlamış değilim..
2. olayda şu annelerden açıldı konu..insan annesi ile karısı bir tutamaz karısı için annesini silen bir erkek erkek değildir..kimse anneden önemli değildir vs vs diye saçmaladı oralı olmadım yine zaten ona tavırlıydım bozuldum tabi ama..bende öyle düşünüyorum gerçi hayattaki hiç kimse insanın annesinin yerini tutamaz..
neyse beyefendide şöyle bi huy var ben sana ne dersem ne yaparsam yapayım cevapta vermiceksin sonrasında tavırda almıcaksın ikisinede gelemiyor..
Havaalanında bebeğin altını kontrol ettin mi dedi bende zaten yüzümde maske vardı diye gözümle evet işareti yaptım..istersen konuşmayalım görüşmeyelim dedi bende sen bilirsin dedim demez olaydım..
üzerime saldırdı..milletin içinde bağıra bağıra senin ağzını yüzünü kırarım gözünü patlatırım or... çocuğu vs bi ton küfür etti çocuk kucağımda..tekme attı..ve bütün herkes bize bakıyor..bunu böyle rezil edeceksin ki adam olsun diyor sanıyor ki ben rezil oldum..çok utandım ama millet gördü duydu diye değil kendime bunu layık gördüm diye..bugün ailemlede konuşacam babasınıda arıycam boşanmak istediğimi söylicem daha fazla dayanamıyorum çünkü..
uzun oldu okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim
Kayinpederden mi destek alacak? Ne ise yarayacaklar ki? Kocayi alirken kayinpedere sormuyoruz,hepimiz severek evleniyoruz,sonra da adamlari gidip ailelerine sikayet ediyoruz,cok ise yarayacakmis gibiKatılmıyorum bu tarz karakterde erkekler genelde ailesine bildirilmeli ki onlardan da bu süreçte kadın destek alabilsin
Ben böyle şiddetin döndüğü bir mevzu da adama tepki göstermiş kadını uzaklaştırmaya çalışmıştım. Kadın bana bir carladıkocasıymıs istedigini yaparmıs bekarsam onu kıskanıyormusum evliysem kocasına göz koymusum ayırmak istemişim cok fenaydı.
Arkadaşım biz konuşmak icin yorum yapmıyoruz. Sen anlamıyorsun. Biz sana yol gösteriyoruz.. bu şekilde yaparsan daha az hasarla atlatırsın diyoruz.. çocuğundan vazgeçemeyeceğini bildiği için bu kadar çocuğu vermem diye yırtıyor kendisini.. kuzenime de aynısını yaptı kocası kuzenim tamam al çocuğu ama ben sadece mahkemenin verdiği günler alırım diğer günler herşeyi sende dedi bir yanlş görürsem o zaman giderim mahkemeye dedi.. adam kadının ciddiyetini anlayınca çocuktan da vazgeçti.. sen ciddi değilsin ki. BOşanmak istemiyor gibisin.. cünkü en mantklı yorumlara bile çocumu alır, şiddet uygular, kıyamet kopar diyorsun.. sen zaten kıyametin içindesin.. burada sana akıl veren kadnların %70 bunları yaşayp kurtulan insanlar zaten.. boşanmak istemiyorsan sadeci icimi döktüm kocamdr döverde severde de bari..çocuğu bana karşı kullanıyor zira 10 dk bakmaktan aciz bir adam..ama isterse onuda vericem mahkeme bana verecek neticede..lütfen beni yargılayan kırıcı yorumlar yapmayın hayatım için birşeyler yapmaya çalışıyorum..yaşadığım toplumu trawmalarımı korkularımı bilmeden konuşmak için yorum yapmayın rice ediyorum
Canım bu tarz şeylerde ailesi mutlaka oğlunun az çok huyunu bildiği için başına kalmasın hazır yuvasını yaptık diye ellerinden geldikçe yuvayı yapmaya uğraşır kadın a alttan al idare et falan der o yüzden ailesi de bilsin ki bu rezil durumları oğullarını savunacak yüzleri kalmasın gelinlerine karşı. Yani en azından ben öyle düşünüyorum yoksa hemen boşandı olur adı. Umarım kurtulur çocuk için falan kalmaz o adamlaKayinpederden mi destek alacak? Ne ise yarayacaklar ki? Kocayi alirken kayinpedere sormuyoruz,hepimiz severek evleniyoruz,sonra da adamlari gidip ailelerine sikayet ediyoruz,cok ise yarayacakmis gibi
Böyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.
Tabi sizin dusunceniz bu da. Ama bu durumdaki kadina kp destegi lazim degil. Gorucu usulu evlenildiyse tamam hadi diyeyim bir derece. Kp kalkip derse ki bana ne ben mi aldim seni ogluma diye,o zaman soylenecek laf da kalmaz. Bosuna moral bozukluguCanım bu tarz şeylerde ailesi mutlaka oğlunun az çok huyunu bildiği için başına kalmasın hazır yuvasını yaptık diye ellerinden geldikçe yuvayı yapmaya uğraşır kadın a alttan al idare et falan der o yüzden ailesi de bilsin ki bu rezil durumları oğullarını savunacak yüzleri kalmasın gelinlerine karşı. Yani en azından ben öyle düşünüyorum yoksa hemen boşandı olur adı. Umarım kurtulur çocuk için falan kalmaz o adamla
Ama şimdi ben düşünüyorum yuvarlanan panda o durumda olsaydım, kucağımda bebeğim kocam bana tekme atıyor ve küfür ediyor. O uçağa binmezdim ama polis çağırmak falan aklıma gelmezdi. Çünkü yaşadığım bi olayda polise gitme fikri 2 ay sonra geldi aklıma. Bilmiyorum yaa. O an çevredeki duyarlı vatandaşlar olaya mudahele etmesi lazım di. Çünkü olayın içinde olunca mantıklı düşünemiyorsun. Güçlenene kadar çok bedel ödemiş oluyorsun.
Siz zaten bir tepki verseniz havaalanı olduğu için polis gelir direkt. Güvenlik çağırır olaydan dolayı. Ben o sebeple böyle düşündüm. Kadın tamamen sessiz ve bu ilk şiddet vakası da değil. Kabullenmiş. Durum şoka girme olsa farklı yorum yapabilirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?