Havaalanında düştüğüm durum..

Ailesine şikayet etseniz ne olur? Bu zihniyette bir evlat yetiştirdiklerine göre onlar da aynıdır. 2. 3 eş almak bunu sizin yanınızda arkadaşıyla konuşmak, size en ufak bir olaydan uluorta şiddet uygulamak. Ailesine söyleseniz kızdırmasaydın, huyuna gitseydin, kızım o sinirli sen alttan alacaksın vs vs diyecekler
En güzeli yukarda bir üyenin dediği gibi havaalanından güvenlik kaydı almak, o dayak görüntüleri çok işinize yarar. Ama eminim siz barışacak ve bu 2. Hatta 3. sınıf insan muamelesini kendinize reva göreceksiniz maalesef

Ama şimdi ben düşünüyorum yuvarlanan panda o durumda olsaydım, kucağımda bebeğim kocam bana tekme atıyor ve küfür ediyor. O uçağa binmezdim ama polis çağırmak falan aklıma gelmezdi. Çünkü yaşadığım bi olayda polise gitme fikri 2 ay sonra geldi aklıma. Bilmiyorum yaa. O an çevredeki duyarlı vatandaşlar olaya mudahele etmesi lazım di. Çünkü olayın içinde olunca mantıklı düşünemiyorsun. Güçlenene kadar çok bedel ödemiş oluyorsun.

çocuğu bana karşı kullanıyor zira 10 dk bakmaktan aciz bir adam..ama isterse onuda vericem mahkeme bana verecek neticede..lütfen beni yargılayan kırıcı yorumlar yapmayın hayatım için birşeyler yapmaya çalışıyorum..yaşadığım toplumu trawmalarımı korkularımı bilmeden konuşmak için yorum yapmayın rice ediyorum

İlk olarak boşanma davasini açın kimseye söylemeden eğer babasına boşanacam diye söylerseniz baristirmaya çalışırlar. Davayi açarken sizi havaalanında darp ettiğini söyleyin belki avukat oradaki görüntülere ulaşabilir tabi uzerinden çok geçmediyse. Davayı açtıktan sonra direk kimseye birşey söylemeden bana evine gidin böylelikle kıyamet kopsa bile sizi ilgilendirmez. Bence böyle yapmaniz sizin için daha iyi olacaktır.

Adamın babasından icazet almanızı gerektirecek bir durum goremiyorum. Polisi arayıp hemen darp raporu almanız, şikayetçi olmanız gerekirdi. Şahsen bunun ilk şiddet olduğunu da sanmıyorum.

dediğiniz gibi olacak ailesine söyleyecem ve bana sinirlendirmeseydin alttan alsaydın vs vs diyecekler..hatta bana onu böyle kabul et artık konuşma bile dediler..ama babası farklı onun ne mal olduğunu biliyor o sebepten dolayı ondan bel almak istiyorum belki arkamda durur süreçte yanımda olur..o şeytan suratlıyla aramızı yapsınlar gibi bi niyetim yok istersem zaten gidip konuşurum hiçbişey olmamış gibi devam eder öyle bi ruh hastası çünkü

Babasini aramak size ne kazandiracak? Bosanin tamam ama aileleri karistirmak cok itici. Kocaman kadinsiniz,esiniz de kocaman adam ,velisine sikayete gerek yok
Katılmıyorum bu tarz karakterde erkekler genelde ailesine bildirilmeli ki onlardan da bu süreçte kadın destek alabilsin

İnşallah sağlıklı bir şekilde boşanırsın Allah yardımcın olsun

Katılmıyorum bu tarz karakterde erkekler genelde ailesine bildirilmeli ki onlardan da bu süreçte kadın destek alabilsin
Kayinpederden mi destek alacak? Ne ise yarayacaklar ki? Kocayi alirken kayinpedere sormuyoruz,hepimiz severek evleniyoruz,sonra da adamlari gidip ailelerine sikayet ediyoruz,cok ise yarayacakmis gibi

Inanamiyorum ya. Acil kliniğe kapatmalık vaka.

Arkadaşım biz konuşmak icin yorum yapmıyoruz. Sen anlamıyorsun. Biz sana yol gösteriyoruz.. bu şekilde yaparsan daha az hasarla atlatırsın diyoruz.. çocuğundan vazgeçemeyeceğini bildiği için bu kadar çocuğu vermem diye yırtıyor kendisini.. kuzenime de aynısını yaptı kocası kuzenim tamam al çocuğu ama ben sadece mahkemenin verdiği günler alırım diğer günler herşeyi sende dedi bir yanlş görürsem o zaman giderim mahkemeye dedi.. adam kadının ciddiyetini anlayınca çocuktan da vazgeçti.. sen ciddi değilsin ki. BOşanmak istemiyor gibisin.. cünkü en mantklı yorumlara bile çocumu alır, şiddet uygular, kıyamet kopar diyorsun.. sen zaten kıyametin içindesin.. burada sana akıl veren kadnların %70 bunları yaşayp kurtulan insanlar zaten.. boşanmak istemiyorsan sadeci icimi döktüm kocamdr döverde severde de bari..

Kayinpederden mi destek alacak? Ne ise yarayacaklar ki? Kocayi alirken kayinpedere sormuyoruz,hepimiz severek evleniyoruz,sonra da adamlari gidip ailelerine sikayet ediyoruz,cok ise yarayacakmis gibi
Canım bu tarz şeylerde ailesi mutlaka oğlunun az çok huyunu bildiği için başına kalmasın hazır yuvasını yaptık diye ellerinden geldikçe yuvayı yapmaya uğraşır kadın a alttan al idare et falan der o yüzden ailesi de bilsin ki bu rezil durumları oğullarını savunacak yüzleri kalmasın gelinlerine karşı. Yani en azından ben öyle düşünüyorum yoksa hemen boşandı olur adı. Umarım kurtulur çocuk için falan kalmaz o adamla

Böyle durumlarda karı koca arasına girilmez diye salakca bir durum varya ondan kimse müdahale etmemiştir. Sanki aralarında karikocalik kalmis.

Ya ben kadın çocuk ve hayvana şiddet konularında bilinçsiz davranıyorum. O an ben ben olmuyorum. Gördüğüm an kendimi tehlikeye atma durumuna geçiyorum. Bi gün balkondayım. Bi tane pislik kadın 3 yaşlarındaki çocuğunu tokatladı ama tokat sesi balkona kadar geldi. balkondan bağırıp kendjmi rezil ettim :)

Tabi sizin dusunceniz bu da. Ama bu durumdaki kadina kp destegi lazim degil. Gorucu usulu evlenildiyse tamam hadi diyeyim bir derece. Kp kalkip derse ki bana ne ben mi aldim seni ogluma diye,o zaman soylenecek laf da kalmaz. Bosuna moral bozuklugu

Siz zaten bir tepki verseniz havaalanı olduğu için polis gelir direkt. Güvenlik çağırır olaydan dolayı. Ben o sebeple böyle düşündüm. Kadın tamamen sessiz ve bu ilk şiddet vakası da değil. Kabullenmiş. Durum şoka girme olsa farklı yorum yapabilirdik.

Evet ben direk şoka giriyorum öyle durumlarda. Bazı sorunlar tercihten kaynaklanıyor. Insanlar daha zor durumları göze alamadıkları için, çamurun içinde debelenip duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…