Ya bu bohçalar elinizde ama kollar havada dimi?
Gece gece tavandan sarkıtacaksınız anladım bohçaları. Korku filmi gibi.. Siz nişanlınızla salona giriş yapıyorsunuz, pat pat bohçalar tavandan iple atılıyor ve havada önünüzde sallanıyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu bohçalar elinizde ama kollar havada dimi?
Gece gece tavandan sarkıtacaksınız anladım bohçaları. Korku filmi gibi.. Siz nişanlınızla salona giriş yapıyorsunuz, pat pat bohçalar tavandan iple atılıyor ve havada önünüzde sallanıyor..
Amaan salla gitsin taşısınlar, dönsünler boşver yani.. En fazla dolaşacakları bir şarkı o da 4 dk yapar max.galiba yanlis anlattim. Evet eller havada bohcalar elde oynayarak getirmek
Valla ben evlenirken illa olacak denen hic biseyi yaptirmadim. Hersey esimle istedigimiz gibi oldu.(kvgil engel olmak isteseler de )Hanimlar iyi geceler. Iki hafta sonra salonda nisanim olucak. Bizde bir adet var kiza yapilan nisan bohcalari sandik vs nisanda oynayarak getirilir havada. Ben bunu istemiyorum bana komik geliyor ama israrla annem yengem ailem olucak adet diyolar nisanin tadi bu gibi seyler soyluyolar. Nisanlimda pek sevmiyor anneside sanirim sevmiyor. Iki arada kaldim napabilirim sizce
Batı Karadenizdir o, doğusunda hiç görmedim, biz yapmayız öyle şeyKaradeniz:)
Şişme bebek konusunu gormediysen, ondandirKadınlar kulübünde gördüğüm en fantastik başlık bu sanırım.
Hayir oynanip getiriliyo. Gelin masasinin onune koyuluyo eve giderken bohcalar alinip goturuluyoNisanda oynayarak getirilip nereye koyuluyo sonra aciliyo mu onlar ? Valla ben anneme cok istiyosan sen yeniden evlen bohcalarini oynayarak getirsinler be istemiyorum derdim.
Cok fantastikmis yahuay birakin Allah askina, tamam istemiyorsunuz ama super komik bir adetmis, ileride cocuklarinizla komedi filmi diye izlersiniz videoyu
![]()
Aslinda evet birakacakain oynasinlar strese ne gerek var oynayacak olan onlarsa seni oynatmayacaklarsa sorun yyokCok fantastikmis yahuay birakin Allah askina, tamam istemiyorsunuz ama super komik bir adetmis, ileride cocuklarinizla komedi filmi diye izlersiniz videoyu
![]()
Sorun birazda burada basliyor ben oynamiyorum ama oynayacak kisiler erkek tarafi kv elti gorumce vs. Gecen gun konustugumuzda kv bende sevmiyorum ama sen istersen yapariz dedi. Sadece isteyen kisi annem yani nisanin tadi bohcalarla oynanmasiymisAslinda evet birakacakain oynasinlar strese ne gerek var oynayacak olan onlarsa seni oynatmayacaklarsa sorun yyok