Havada oynayan nisan bohcalari

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bs34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu bohçalar elinizde ama kollar havada dimi?
Gece gece tavandan sarkıtacaksınız anladım bohçaları. Korku filmi gibi.. Siz nişanlınızla salona giriş yapıyorsunuz, pat pat bohçalar tavandan iple atılıyor ve havada önünüzde sallanıyor..
:D galiba yanlis anlattim. Evet eller havada bohcalar elde oynayarak getirmek

Hahahaaa yine yanlis anlamisim. Surekli karsilikli nisan atiyosunuz sandim. (Ayrilmak anlaminda)

Hahahaha :D :D :D ben de bir kez gördüm böyle birşey. Müzayede var sandım :D Bahçeye oturmuşlar, bir kadın elinde mikrofonla bağırıyor , tek tek bohçaların içindekileri söylüyor ama nasıl coşkulu " damadın annesinden geline geceliik , çoraap idiii bidiii" :D
Çok istiyolarsa oynayarak getirmeyi bırak getirsinler bir şey olmaz :))

Hanimlar iyi geceler. Iki hafta sonra salonda nisanim olucak. Bizde bir adet var kiza yapilan nisan bohcalari sandik vs nisanda oynayarak getirilir havada. Ben bunu istemiyorum bana komik geliyor ama israrla annem yengem ailem olucak adet diyolar nisanin tadi bu gibi seyler soyluyolar. Nisanlimda pek sevmiyor anneside sanirim sevmiyor. Iki arada kaldim napabilirim sizce
Valla ben evlenirken illa olacak denen hic biseyi yaptirmadim. Hersey esimle istedigimiz gibi oldu.(kvgil engel olmak isteseler de )
Bohca getirmeyin dedim kv olmaaaaz ben yapacam soyle yapcam boyle yapcam. Bohca bi geldi ki çöp poşetinde kiytirik 2 3 parca bisey.
Amaan yani demem o ki istemiyorum de nokta dugun bizim dugunumuz ya biz nasil istiyorsak oyle olmali.

Kadınlar kulübünde gördüğüm en fantastik başlık bu sanırım.

Başlık bile sabah sabah keyfimi yerine getirdi :KK70:Hele yorumlar ayrı efsane. Gün içinde gelir burayı okur okur gülerim artıkın:KK70:

"Havada ucusan bohcalar" diyince bende bohca alisverisinden bunalan bi kiz diye dusunup oyle girdim konuya. Sakaya vurdun sandim gozun dondugu icin.
Ama hic beklemedim bunu, cidden havada ucusucakmis bohcalar hahaha.

Secim konusunda bence nisanlinla sana kalmali bu karar. Ben nisanimi oylamali istemedim, nisanlimla karari aldik ve anneler " bizce oynamali olsun" dedikten sonra karari bize birakti. Bilinclik anne bab boyle olmali ve diretmemeli bence.

Nisanda oynayarak getirilip nereye koyuluyo sonra aciliyo mu onlar ? Valla ben anneme cok istiyosan sen yeniden evlen bohcalarini oynayarak getirsinler be istemiyorum derdim.

Nisanda oynayarak getirilip nereye koyuluyo sonra aciliyo mu onlar ? Valla ben anneme cok istiyosan sen yeniden evlen bohcalarini oynayarak getirsinler be istemiyorum derdim.
Hayir oynanip getiriliyo. Gelin masasinin onune koyuluyo eve giderken bohcalar alinip goturuluyo

Aslinda evet birakacakain oynasinlar strese ne gerek var oynayacak olan onlarsa seni oynatmayacaklarsa sorun yyok
Sorun birazda burada basliyor ben oynamiyorum ama oynayacak kisiler erkek tarafi kv elti gorumce vs. Gecen gun konustugumuzda kv bende sevmiyorum ama sen istersen yapariz dedi. Sadece isteyen kisi annem yani nisanin tadi bohcalarla oynanmasiymis:D

Ve ben istemiyorum yapmicam dedigimdede trip atiyor

Back
X