Havada oynayan nisan bohcalari

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bs34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorun birazda burada basliyor ben oynamiyorum ama oynayacak kisiler erkek tarafi kv elti gorumce vs. Gecen gun konustugumuzda kv bende sevmiyorum ama sen istersen yapariz dedi. Sadece isteyen kisi annem yani nisanin tadi bohcalarla oynanmasiymis:D
Annen alem ya.bosver annenin gonlunu yap.oynasinlar sen de gulersin :)

Cok guldum ya :))) bi hayal ettım :))) nerelısınız merak ettım:)

Hangi yörenin adeti, ne kadar değişik bı adet.
İstemiyorsanız yapmasınlar.
Nişanlınızda istemiyor.

bana göre çocuğunun söz-nişan-düğün aktivitesinde kendi isteklerini direttiren ailenin derdi sadece zamanında içinde kalanları çocuğunun üzerinden yapmaktır.
şu an izin verdiğiniz anda düğünde de başka şeyleri havada oynata oynata getirirler salona.
hayata 1 kz geliniyor, herkesin kendi özel gününde sadece kendi isteklerini yapması lazım.

Oynaya oynaya getirilen bohçaları da yeni duyuyorum..Gelenek diye tuhaf tuhaf şeyleri böyle gençlere dayatıyorlar..
Madem ikiniz böyle bir şey istemiyorsunuz yaptırmayın.

Kırma annenı 5 dk bı oynayacaklar bıtecek sanırım, bısey olmaz hatta ılerıde gulumseyerek ızlersın. Insanın fıkırlerı degısıyor, adetlerı guzel gelıyor yaş aldıkca :) Annen nasıl ıstıyorsa öyle olsun :) Ben nişan yapmadım keşke yapsaydım salonda, evde aıle arası yaptım, benım ıcımde kalmadı ama annemın ıcınde kaldı, yapabılırdım, gereksız gelıyodu yapmadım, bence sen annenın kalbını kırma yap, sevgilinede soyle cekınme, yapıcak bısey yok bu bızım adetımızdır yapılacak de. Bısey demezler

Amiinn.
Kahveyi bile doğru dürüst yapmıyorlar
Kv damarım tuttu bak şimdi 😊
kahvenin içine basıyolar baharatları hasta ediyolar çocukları, hatta bu yüzden ölen bi genç vardı. Şimdi o kıza napsın kv si, hay adetin batsın öldürdün oğlumu koca tencerelerle içiricem ben ssna baharatlı kahveleri dese hakkı yani. İnsanlarımız adet diye diye bomboş işlere sarıyolar. Safi ziyan.

bende cok sacma buluyorum hatta kına bıle yapmadım altı ustu sevısmemıze devlet ızın verıyor dıye bu kadar tantanaya ne gerek var demıstım esıme :D esım tarafı cok sevıyor annemde sever ben hıc sevmem
kına da yapmadım bohca ceyız dızme bılmemnesıde yapmadım hatta nişan ve söz ayrı ayrı yaptık kı bence o bıle sacmaydı sözümüzde nişan gıbı oldu 1ay arayla bosa masraf bosa yorgunluk yazık

ben ıstemıyorum deyınce babam kız ne ıstıyorsa o olsun sen evlendın sıranı savdın dedı anneme :D karısma dedı

kahvenin içine basıyolar baharatları hasta ediyolar çocukları, hatta bu yüzden ölen bi genç vardı. Şimdi o kıza napsın kv si, hay adetin batsın öldürdün oğlumu koca tencerelerle içiricem ben ssna baharatlı kahveleri dese hakkı yani. İnsanlarımız adet diye diye bomboş işlere sarıyolar. Safi ziyan.

O genç öldü hikaye yalan çıkmıştı galiba sonra.

Bohcalar butunselliklerini koruyup oynuyorsa gene iyi . Ne bileyim don atlet tek tek halaya durursa fena. Fantastik şamanist bir yorum olmus. Bu ailedeki diger seremonileri de merak etmedim degil.

bende cok sacma buluyorum hatta kına bıle yapmadım altı ustu sevısmemıze devlet ızın verıyor dıye bu kadar tantanaya ne gerek var demıstım esıme :KK70: esım tarafı cok sevıyor annemde sever ben hıc sevmem
kına da yapmadım bohca ceyız dızme bılmemnesıde yapmadım hatta nişan ve söz ayrı ayrı yaptık kı bence o bıle sacmaydı sözümüzde nişan gıbı oldu 1ay arayla bosa masraf bosa yorgunluk yazık

ben ıstemıyorum deyınce babam kız ne ıstıyorsa o olsun sen evlendın sıranı savdın dedı anneme :KK70: karısma dedı
benim babam ve kp de böyleydi.. Yine de nikah töreniyle kurtulamadık illa o saçma düğünü yaptık :lülülü::KK12:

aaa şaşırdım bak :)) yine de peynir reçel yumurta sarısı baharatın ne işi var kahvede.. İğrenç.. Şahsen bizim başımıza böyle bi şey gelse buyur gelin hanım sen bir iç olmuş mu bu derdim :KK53:

Bizde birşey koymadık içine. Kaynim hala diyor ara sıra "bir şansın vardi batırdın" diye :D

Bizde birşey koymadık içine. Kaynim hala diyor ara sıra "bir şansın vardi batırdın" diye :KK70:
Bende koymadım kahvenin içine hiçbir şey. Eşim içinde tuz varsa içmem bak demişti, teyzesi de seve seve içiceksin yoksa bitteri vermez babası demişti :D eşim gözlerini sımsıkı yumup kahveden koca bi yudum aldı sonra aaa bu çok güzelmiş keşke süvari yapsaydın bana demişti :D

Back
X