Havada oynayan nisan bohcalari

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bs34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim babam ve kp de böyleydi.. Yine de nikah töreniyle kurtulamadık illa o saçma düğünü yaptık :lülülü::KK12:
bende cok nıkah ıstedım bana daha asil gelıyor nıkah sonrası cok yakın arkadaslarla eglence yeterlı oluyor ama yok ılla davullu zurnalı dugun yapcam dedı kayınbabam. cok sacma gelıyor ınsanların karsılıklı gobek atması bırde benı ortaya aldı etrafımda herkes oynadı :D :D :D

bende cok nıkah ıstedım bana daha asil gelıyor nıkah sonrası cok yakın arkadaslarla eglence yeterlı oluyor ama yok ılla davullu zurnalı dugun yapcam dedı kayınbabam. cok sacma gelıyor ınsanların karsılıklı gobek atması bırde benı ortaya aldı etrafımda herkes oynadı :KK70: :KK70: :KK70:
o facia benim de başıma geldi komedi filmi gibiydi. Tam oturucam tutup kolumdan çekiyor biri. En son ayakkabılarımı çıkarıp duvağımı doladım koluma hoplaya zıplaya oynadım, hatta koptum desem yeridir. Eşim de arkamda straplezimi çekiştirip durdu :D gelin çıldırdı gibi bi şey oldu 😲

Ya bu bohçalar elinizde ama kollar havada dimi?
Gece gece tavandan sarkıtacaksınız anladım bohçaları. Korku filmi gibi.. Siz nişanlınızla salona giriş yapıyorsunuz, pat pat bohçalar tavandan iple atılıyor ve havada önünüzde sallanıyor..

Konu basligindan sonra bu mesaja kahkaha attim Allahim ya cok hossunuz :KK70:

madem ısrar ediliyor nişan bohçası yapın tamam da havada oynamak zorundalar mı

Ya bu devirdi bohcadir gosteristir ugrasacaginiza aslinda o harcanan paralarla yurt disina tatile gidin guzel anılarınız olsun.ya da bi esyanizi alirsiniz.bugun bi sandik bi bohca doldurma vs dunya para.

cok gorunsun dıye ıcıne gazete falan dolduran olmuyordur ınsallah :D

samsunda ablamin esine de erkek kinasi yapilmisti kafasina un dokup uzerine yumurta kirmislardi ne uzulmustum enisteye bir de size uzuldum şu an :))

Ne kina ne boyle torenli falan nisan ne baby shower ne dis bugdayi ne sunnet dugunu yaptim..Oh ne rahat anlatamam

O neydi gızzzz
Havada oyanayan nisan bohcasi hayal ettim de baya degisikmis. Geleneksel seyleri severim sonucta kime zarari olabilir ki akışına birakin derim

Bohcalar ucusurken, guzel bir video kaydi yaptirin, YouTube 'a yukleyin. Paylasma rekoru kirilir ve bu sayede reklam alip para kazanirsiniz 😂😂🤗🤗 karalara baglamayin, yaratici olun yahu 🤗🤗

Bende kina gecesi sabaha karşı kayinvalidenin evine yolda tef calip oynayarak gidip orada kayınvalidenin şalvarını yaktiklarini duymustum.

Back
X