Havadan sudan :)

Yap işlemi rahat ol gerçi benım eskı nişanlım da incelemıstı ama 4 yıllık ılıskı son sene nişanlılık olmak üzere ilişkiye gırmedım o kadar dıkkat ettım ama bir hiç ugruna bozuldu zarım üstelık ilişki bıle olmadan

kesinlikle , valla pırpırlı donlar giyin bakıcak akıl kalmaz zaten onlarda yani

Tatlım sen cok tatlısın ya bayıldım sana cok eglencelısın ıyıkı tanıdık senı yaaa

Sen hic iliskiye girmeden oldu degilmi o cok sinir bisey iste ya

ne baktırcann ya , çak orda tokadı iki küfür bas git yüz verince astar istiyorlar. açık açık konuş bence partnerinle yada ima et, al netten yazıları yolla okusun bilinçlensin, haaa çok önemliyse o iş orda kalsın.

Tatlım sen cok tatlısın ya bayıldım sana cok eglencelısın ıyıkı tanıdık senı yaaa
bende sizi kız. Bi daha baktırtma , bi tane tepiği çakın suratına Bzde onların dötlerine mi bakalım , onlarda da delik var

Kuzum panik olunur olunmaz değil , bnde oldum. Bana kalırsa evlenmeden bu konuları gir ama gerçeği söyleyip başına bela alacağına söyleme , pskolojim bozulur benim ööyle şeylerde rahatlat vs. de , bir de o ilk gece aklını alacak bir çamaşır giy

:)) gecenin sabahı korkutuyor canım zaten :)

bende sizi kız. Bi daha baktırtma , bi tane tepiği çakın suratına Bzde onların dötlerine mi bakalım , onlarda da delik var
Buna çok çok güldüm yaaa... bence de eski nişanlımın kesin bakmam lazımdı:))) vardı bi i..lik çünkü :)

:)) gecenin sabahı korkutuyor canım zaten :)
Sabah boş durulmaz asıl, akşamdan olan olduktan snra sabah ne görücek snra güzel kahvaltı , heeççç korkmaaa

Benim arkadaşım yine ilk gecesinde gitmiş hsvlunun birine permatik koydum gelmeseydi bi yerimi kesçektim deedi şu erkeklerden çekilen nedir ya , onlar iki damla görcek diye biz binbir türlü şekle giriyoz , korkuyorz kendileri bakir mi acaba

Buna çok çok güldüm yaaa... bence de eski nişanlımın kesin bakmam lazımdı:))) vardı bi i..lik çünkü :)
yanii , sanki onlar o işi yapamıyomuş gibi . Buna ilgi duyanlarıda var aralarında biz nerden bilcez açtırıp açtırmadıklarını onlar bakmak isterlerse ilk önce kendilerini ispatlasınlar

kesinlikle , valla pırpırlı donlar giyin bakıcak akıl kalmaz zaten onlarda yani

Allah canini almasin sesli gülfdüm tamam firfirli ne varsa giycem aklini alcam
Netten bende ekran resmi alip gonderiyodum valla aa bu boylemiymis die napim bilinclensinler biraz hödüklük yapmaya gerek uudurmuslar kendilerine bi kan.

Kizlar bende alerjik nejle var sk sk hapsiriyorum bacaklarimi birlestiriyorum iyce skmiyorum kendimi hapsirirken bisey olmaz demi o bolgeye
Yok kiz bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…