- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Eski nişanlım bakmıştı kanama olmayınca da 3 gün sonra doktora gidelim dedi içinde şüphe olmasınmış... ben de gaza gelip gitmiştim esnek doğal çentikli dendi falan sonra pişman haller... daha sonra ayrıldık ve evli ayyaş eşini aldatan bi adam oldu... bu adam o karakterle zar aradı düşünün... ilk ilişkim ve son ilişkimdi... psikolojik kafayı taktığımdan başka doktora gittim eski yırtık derim o çentiklere dedi. Ben de riske atmak istemediğim için işlem düşünüyorum
Yap işlemi rahat ol gerçi benım eskı nişanlım da incelemıstı ama 4 yıllık ılıskı son sene nişanlılık olmak üzere ilişkiye gırmedım o kadar dıkkat ettım ama bir hiç ugruna bozuldu zarım üstelık ilişki bıle olmadan
kesinlikle , valla pırpırlı donlar giyin bakıcak akıl kalmaz zaten onlarda yani
Sen hic iliskiye girmeden oldu degilmi o cok sinir bisey iste yaYap işlemi rahat ol gerçi benım eskı nişanlım da incelemıstı ama 4 yıllık ılıskı son sene nişanlılık olmak üzere ilişkiye gırmedım o kadar dıkkat ettım ama bir hiç ugruna bozuldu zarım üstelık ilişki bıle olmadan
Sen hic iliskiye girmeden oldu degilmi o cok sinir bisey iste ya
Eski nişanlım bakmıştı kanama olmayınca da 3 gün sonra doktora gidelim dedi içinde şüphe olmasınmış... ben de gaza gelip gitmiştim esnek doğal çentikli dendi falan sonra pişman haller... daha sonra ayrıldık ve evli ayyaş eşini aldatan bi adam oldu... bu adam o karakterle zar aradı düşünün... ilk ilişkim ve son ilişkimdi... psikolojik kafayı taktığımdan başka doktora gittim eski yırtık derim o çentiklere dedi. Ben de riske atmak istemediğim için işlem düşünüyorum
Dogru aslinda uzak tutucaksin kendinden bi sekilde insanin hayatini mahvediyolarSorma cnm ya insan kafayı yıyor erkegı oraya hıc bırsekılde yaklastırmayacaksın nasıl bu kadar narınmıs hala anlamadım
Tatlım sen cok tatlısın ya bayıldım sana cok eglencelısın ıyıkı tanıdık senı yaaa
Bal gibisin gercektenbal böcüğüm ben ondan
Kuzum panik olunur olunmaz değil , bnde oldum. Bana kalırsa evlenmeden bu konuları gir ama gerçeği söyleyip başına bela alacağına söyleme , pskolojim bozulur benim ööyle şeylerde rahatlat vs. de , bir de o ilk gece aklını alacak bir çamaşır giyİlk ilişkimken ispat haliydi gitme nedenim... şuan olsa gitmezdim ağlayarak çıkmıştım doktor yanından ilk ilişkim olmasına esnek denmesine rağmen... şimdi kusurluyum sonuçta ben gizleyebilen biri değilim panik olur elime yüzüme bulaştırırım galiba ...
Bal gibisin gercekten
Yok cnm bacaklarını birleştir bişi olmazKizlar bende alerjik nejle var sk sk hapsiriyorum bacaklarimi birlestiriyorum iyce skmiyorum kendimi hapsirirken bisey olmaz demi o bolgeye
:)) gecenin sabahı korkutuyor canım zaten :)Kuzum panik olunur olunmaz değil , bnde oldum. Bana kalırsa evlenmeden bu konuları gir ama gerçeği söyleyip başına bela alacağına söyleme , pskolojim bozulur benim ööyle şeylerde rahatlat vs. de , bir de o ilk gece aklını alacak bir çamaşır giy
Buna çok çok güldüm yaaa... bence de eski nişanlımın kesin bakmam lazımdı:))) vardı bi i..lik çünkü :)bende sizi kız. Bi daha baktırtma , bi tane tepiği çakın suratına Bzde onların dötlerine mi bakalım , onlarda da delik var
:)) gecenin sabahı korkutuyor canım zaten :)
Buna çok çok güldüm yaaa... bence de eski nişanlımın kesin bakmam lazımdı:))) vardı bi i..lik çünkü :)
kesinlikle , valla pırpırlı donlar giyin bakıcak akıl kalmaz zaten onlarda yani
Allah canini almasin sesli gülfdüm tamam firfirli ne varsa giycem aklini alcamne baktırcann ya , çak orda tokadı iki küfür bas git yüz verince astar istiyorlar. açık açık konuş bence partnerinle yada ima et, al netten yazıları yolla okusun bilinçlensin, haaa çok önemliyse o iş orda kalsın.
Yok kiz bisey olmazKizlar bende alerjik nejle var sk sk hapsiriyorum bacaklarimi birlestiriyorum iyce skmiyorum kendimi hapsirirken bisey olmaz demi o bolgeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?