• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

bu aralar şunu düşünüyorum neden olmadı bu güne kadar . sevdiğim insan olsun tek olsun son olsun istedim ama neyse bu konular derin şükür ki artık ağlamıyorum dile kolay dört ay oldu suskunlaştım biraz galiba
Bazı şeylerin zamanı vardır doğru zaman değil demek ki. O gün geldiğinde o kişi sen istesen de istemesen de karşına çıkacaktır. Ben sen öyleydim insan bir süre sonra hissizleşiyor. Şimdi istesem de ağlayamıyorum tüketmişiz çoğu şeyi. Allah doğru zamanda hayırlı insanları çıkarsın karşımıza.

Kizlar kullandigi sampuandan memnun kalan varmi soyle yumusacik pamuk gibi yapan bi sapmuan kullanan varmi cok sapmuan degistirdim saclarimi yumusak nemlendiren kurutmayan bi sapmuan bulamadim :KK12:

Kizlar kullandigi sampuandan memnun kalan varmi soyle yumusacik pamuk gibi yapan bi sapmuan kullanan varmi cok sapmuan degistirdim saclarimi yumusak nemlendiren kurutmayan bi sapmuan bulamadim
Bugüne kdr kullanmadığım marka kalmamıştır heralde tek tek hepsini denedim sanırım en son bi kuaför dalin kullan demişti bugün de birinin önerisi üzerine sac dökülmelerine karşı ve uzamaya yardımcı başka bi şampuan aldım ama ben hiç bizim o reklamlrdaki gibi savuramadım ahenkle bizde niye olmuyo

Bazı şeylerin zamanı vardır doğru zaman değil demek ki. O gün geldiğinde o kişi sen istesen de istemesen de karşına çıkacaktır. Ben sen öyleydim insan bir süre sonra hissizleşiyor. Şimdi istesem de ağlayamıyorum tüketmişiz çoğu şeyi. Allah doğru zamanda hayırlı insanları çıkarsın karşımıza.
aynen amin al benden de o kadar

Bugüne kdr kullanmadığım marka kalmamıştır heralde tek tek hepsini denedim sanırım en son bi kuaför dalin kullan demişti bugün de birinin önerisi üzerine sac dökülmelerine karşı ve uzamaya yardımcı başka bi şampuan aldım ama ben hiç bizim o reklamlrdaki gibi savuramadım ahenkle bizde niye olmuyo
etrafta görünmeyen fönümüz ve ışıklarımız yok ondan

Ya bende okadar sampuan denedim benimde reklamlardaki gibi ahenkle dans etmiyo saclar ya hakikaten bizde niye olmuyo anlamadim baskalarinin saclari yumusacik piril piril :KK64:

Saç yapısıyla da alakalı olabilir benim gibi çok maşa düzleştirici kullandıysanız sittin sene gelmez o hale :KK73:
Calisirken cok sk yapiyodum ama bu halde degildi saclarim yine piril pirildi saglikliydi cok uzun zamandir hic bisey yapmiyorum yine olmuyo yine olmuyo

Back
X