• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

evet ben kapalıyım ama evde açığım böyle gür dolgun saçlarım olsun çok isterim çok da kepek ve dökülme sorunum var

evet ben kapalıyım ama evde açığım böyle gür dolgun saçlarım olsun çok isterim çok da kepek ve dökülme sorunum var
Su ara herkes kepekten sikayetci benimde cok dokuluyo kapalilar icin olan bi sapmuan vardi ovuyolardi onu denedinmi hic

Vallahi aynen de öyle oluyo :KK73:onceden saclarim çoktu ve gürdü sikayet ederdim simdi eski saclarim olsa diyorum:KK33:
Vallahi kadın olmak da zor iş. Saçtı, ağdaydı oydu buydu şuydu bilmem ne. Bu dünyada erkek olacaksın yeminle adamlar sadece sünnet oluyorlar iş bitiyor :olamaz:

Vallahi kadın olmak da zor iş. Saçtı, ağdaydı oydu buydu şuydu bilmem ne. Bu dünyada erkek olacaksın yeminle adamlar sadece sünnet oluyorlar iş bitiyor :olamaz:
Evet ya kadin olmak cok zor hic bi derdimiz bitmiyo bizim ya bu dunyaya erkek olarak gelmek varmis zaten:KK4:

He yaa kadın olmak zor benim de cok gürdü saçlarım sonradan ne oldu anlamadım cılızlaştı azaldı biz kıllarımızı alıp saklamaya çalışırız ama erkekler onunla övünür hayat onlara güzel :)

Back
X