- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.101
Seninde sonuk duruyodur o zamankızlar benim saçlarım da ince telli ve çok zayıf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde sonuk duruyodur o zamankızlar benim saçlarım da ince telli ve çok zayıf
Aslında ben cok kullanmıyorum da ama genetik boyle sanırım yaSaç yapısıyla da alakalı olabilir benim gibi çok maşa düzleştirici kullandıysanız sittin sene gelmez o hale![]()
O dökülme Demir eksikliğinden de olabiliyormuş baktırdın mı hiçevet ben kapalıyım ama evde açığım böyle gür dolgun saçlarım olsun çok isterim çok da kepek ve dökülme sorunum var
Su ara herkes kepekten sikayetci benimde cok dokuluyo kapalilar icin olan bi sapmuan vardi ovuyolardi onu denedinmi hicevet ben kapalıyım ama evde açığım böyle gür dolgun saçlarım olsun çok isterim çok da kepek ve dökülme sorunum var
Evet demir eskikliginden oluyodu benim b12 demirim cinkom cok dusmustu gitmistim doktora yine dokuluyo yine dustuler galibaO dökülme Demir eksikliğinden de olabiliyormuş baktırdın mı hiç
hangisi ki canım bir tane denedim ama o mu bilmiyorumSu ara herkes kepekten sikayetci benimde cok dokuluyo kapalilar icin olan bi sapmuan vardi ovuyolardi onu denedinmi hic
Gür çok sac herzaman iyidirGenetik de olabilir benim saçlarımın da maşallahı var çok gür sevmiyorum
Lesoleil sanirim adi buydu canim cesidi flnda coktuhangisi ki canım bir tane denedim ama o mu bilmiyorum
İŞte insan kendinde olmayanı istiyor her zaman ne yazık ki :)Gür çok sac herzaman iyidir![]()
Vallahi aynen de öyle oluyoİŞte insan kendinde olmayanı istiyor her zaman ne yazık ki :)
Vallahi kadın olmak da zor iş. Saçtı, ağdaydı oydu buydu şuydu bilmem ne. Bu dünyada erkek olacaksın yeminle adamlar sadece sünnet oluyorlar iş bitiyorVallahi aynen de öyle oluyoonceden saclarim çoktu ve gürdü sikayet ederdim simdi eski saclarim olsa diyorum
![]()
Evet ya kadin olmak cok zor hic bi derdimiz bitmiyo bizim ya bu dunyaya erkek olarak gelmek varmis zatenVallahi kadın olmak da zor iş. Saçtı, ağdaydı oydu buydu şuydu bilmem ne. Bu dünyada erkek olacaksın yeminle adamlar sadece sünnet oluyorlar iş bitiyor![]()
Evet ya kadin olmak cok zor hic bi derdimiz bitmiyo bizim ya bu dunyaya erkek olarak gelmek varmis zaten