Havadan sudan :)

cilt saç sivilce demişken kızlar acaba sivilcelerinden şu çok agır bir ilaç var ismini tam yazamıycam ra.. bişey onu içmeden kurtulan varmı acaba kaç yaşına geldim sivilcelerim bunların farkında degil ısrarla varlar bazen üzülüyorum bazen şükrediyorum aman napimm ya diye böyle işte :)))

Peki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/
Allah korusun kötü düşünme tatlım herşey iyi olcak. İzni şimdiden almaya bak

Peki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/
Gayet iyi olacak döndüğünde çok eğleneceğiz benceeee :) endişelerin hep boşa çıkacak, hayal ettiğinden de güzel geçecek bence <3

Kullanmak istemiyo musun canim nedenki? Onu kullanıp baya güzel sonuc alan var benim bildigim

günaydınn canımmm o ilacı kullanmak istememe sebebim çok fazla yan etkisi varmış ondan dolayı cesaret edemedim:)
O çok ağır bir ilaçmış ya ölenler falan varmış hatta onun yüzünden. Ama bebek gibi yapıyormuş yüzü. Ben de kullanacaktım da bir sınava hazırlanıyordum o ilaç o sınava engelmiş kullanamadım. Ama bildiğim kadarıyla belli bir zaman sonra tekrar çıkıyormuş sivilce ömürlük değilmiş yani. Roaccutandan bahsediyorsun değil mi ?

aynen canım o ilaçtan bahsediyorumm bide kesin degil bidaha çıkabilir diyince doktor bana gelenler geldi ne gerek var okadar hırpaladıgına degmez diye düşündüm hayatını etkilicek bişey bir abla kullandı egzama oldu daha önce böyle bi sorunu yoktu mesela sürekli dusak koruyucu kullanıyo ilacı bıraktı bırakalı göz kurulugu yaptı çok sıkıntı ama muhteşem bir cildi oldu ama gerek yok kesin garanti drgil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…