- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
- #1.201
Gerçekten mi ben de ok dr memnunn kaldım ki yüzümdeki yağdan bunum sayesinde kurtuldum dengelendi herkese göre değişiyor işteben memnunum zaten her şeyi kullanamıyorum mesela biodermanın bir jelini kullandım o kadar sivilcelendi ki suratım anlatamam
Allah korusun kötü düşünme tatlım herşey iyi olcak. İzni şimdiden almaya bakPeki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/
Bence acele etmemelisin erken daha diye biliyorumKizlar spora baslayabilir miyim artik
Gayet iyi olacak döndüğünde çok eğleneceğiz benceeee :) endişelerin hep boşa çıkacak, hayal ettiğinden de güzel geçecek bence <3Peki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/
Baslama canim iki aydan sonra serbest sporKizlar spora baslayabilir miyim artik
Baslama canim iki aydan sonra serbest spor
Kullanmak istemiyo musun canim nedenki? Onu kullanıp baya güzel sonuc alan var benim bildigimcilt saç sivilce demişken kızlar acaba sivilcelerinden şu çok agır bir ilaç var ismini tam yazamıycam ra.. bişey onu içmeden kurtulan varmı acaba kaç yaşına geldim sivilcelerim bunların farkında degil ısrarla varlar bazen üzülüyorum bazen şükrediyorum aman napimm ya diye böyle işte :)))
Kizlar spora baslayabilir miyim artik
Kullanmak istemiyo musun canim nedenki? Onu kullanıp baya güzel sonuc alan var benim bildigim
Ben kullandım cnm bundan mı 4 sene önce fln tahminigünaydınn canımmm o ilacı kullanmak istememe sebebim çok fazla yan etkisi varmış ondan dolayı cesaret edemedim:)
O çok ağır bir ilaçmış ya ölenler falan varmış hatta onun yüzünden. Ama bebek gibi yapıyormuş yüzü. Ben de kullanacaktım da bir sınava hazırlanıyordum o ilaç o sınava engelmiş kullanamadım. Ama bildiğim kadarıyla belli bir zaman sonra tekrar çıkıyormuş sivilce ömürlük değilmiş yani. Roaccutandan bahsediyorsun değil mi ?günaydınn canımmm o ilacı kullanmak istememe sebebim çok fazla yan etkisi varmış ondan dolayı cesaret edemedim:)
O çok ağır bir ilaçmış ya ölenler falan varmış hatta onun yüzünden. Ama bebek gibi yapıyormuş yüzü. Ben de kullanacaktım da bir sınava hazırlanıyordum o ilaç o sınava engelmiş kullanamadım. Ama bildiğim kadarıyla belli bir zaman sonra tekrar çıkıyormuş sivilce ömürlük değilmiş yani. Roaccutandan bahsediyorsun değil mi ?
Aman maşallah çok güzel ya mutlulugun daim olsun darısı bizede olsun inşallah :)
Ayy çok zordur yaa neyse boşver atlattın yaBu islemi yaptirdim bugun bi hafta oldu ama kendimden gecmis durumdayim o yuzden rengin fln sap sari diyolr bilmiyolarki ne durumdayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?