- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.181
Ne guzelmis kiz anlamadimBnde çok begendim vala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzelmis kiz anlamadimBnde çok begendim vala
peki önceden mi bebek yüzlüydün yoksa gül suyundan sonra mı iyi geldiğini ben de biliyorumCanim ona doküp silince anlicaksin o pamuktaki gülsuyu simsiyah olcak butun kiri yagi soker atarcif reklami gibi oldu ama hakkaten cildi cok guzellsstiriyo herkes yolda cevirip soruo nie bebek yuzlisun napiosun die cidden ben gulsuyuna veriyorum nedenini
Canim ne yalan söylüyüm hicbi zaman sivilce sorunum olmadi ergenlikte bile ama şöyle bisey ben ortaokul 7. Siniftan beri nedendir bilmiyorum her gce gulsuyuyla silip sabah da yuz sabunuyla yikardim okula giderken neden bu istikrar bilmiyorumpeki önceden mi bebek yüzlüydün yoksa gül suyundan sonra mı iyi geldiğini ben de biliyorum
Canim günesten mi? Krem duzenli kullaniomsuun istersen cildiyeye git o sana en uygun seyi verio benim gunes kremimi o önermisti ilk..ben açık tenliyim ama yüzümde gün geçtie küçük kahve lekeler oluşuyor
sana katılıyorum ben de gece yıkıyorum yüz temizleme jeliyle cildim direk parlıyor zatenCanim ne yalan söylüyüm hicbi zaman sivilce sorunum olmadi ergenlikte bile ama şöyle bisey ben ortaokul 7. Siniftan beri nedendir bilmiyorum her gce gulsuyuyla silip sabah da yuz sabunuyla yikardim okula giderken neden bu istikrar bilmiyorumbelki etkisi olmustur tabi denemek lazim herkesin cilt tipi bir degil.. genetik de etkilidir ama bakim yapmali yine temiz tutmak yeterli bana göre abartip benim arkadasm gece goz altindan tut bilmem neresi kremine kadar suruyo bide dunya para tabiki bakim guzeldir ama daha genciz mis gibi gulsuyu dururken gerek yok :))
güneş kremsiz çıkmam hiç dışarıya cildim çok hassas benim ben vichy sebamed solenta aven markalarını kullandımCanim günesten mi? Krem duzenli kullaniomsuun istersen cildiyeye git o sana en uygun seyi verio benim gunes kremimi o önermisti ilk..
hangi yüz temizleme jelini kullanıyorsunuzsana katılıyorum ben de gece yıkıyorum yüz temizleme jeliyle cildim direk parlıyor zaten
şimdi bitti ne alsam bilemiyorumben
güneş kremsiz çıkmam hiç dışarıya cildim çok hassas benim ben vichy sebamed solenta aven markalarını kullandım
İstersen bi dene benimkni canim sen bilirsin benim cildimi yatistirdi benmki de cok hassas herseyi suremiyorumşi
şimdi bitti ne alsam bilemiyorum
lorealin saf kil detoks jeli varhangi yüz temizleme jelini kullanıyorsunuz
memnun musunuz?lorealin saf kil detoks jeli var
Dün en son yolladıgım saten geceligi begenmiş bende ona bayılmıştım tatlımNe guzelmis kiz anlamadim
Canım kolay o ya saklanır bi şekilde işin bittikten snra çeyizine bırakırsın :)Ayy ne bilim hakkaten komik gelio tabi mankenlerde gayet seksi de bende nasil durur hic kendimi hayal edemiyorum bide annemden saklama derdi var onlari![]()
ben memnunum zaten her şeyi kullanamıyorum mesela biodermanın bir jelini kullandım o kadar sivilcelendi ki suratım anlatamammemnun musunuz?
benimde yüzüm hassas sivilceleniyor. Şu aralar her şeyi saldım yaben memnunum zaten her şeyi kullanamıyorum mesela biodermanın bir jelini kullandım o kadar sivilcelendi ki suratım anlatamam
ben de hasta olmaya bir iki hafta kala sivilceleniyorum ergen gibi anlamadım gitti yabenimde yüzüm hassas sivilceleniyor. Şu aralar her şeyi saldım yaKiloyu bu bakımı vs. bi el atmam lazım bu işe. Dediğiniz jele bakayım sağolun
o bende de oluyor aynaya bakmak istemiyorum o dönm.ben de hasta olmaya bir iki hafta kala sivilceleniyorum ergen gibi anlamadım gitti ya
Peki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/Canım kolay o ya saklanır bi şekilde işin bittikten snra çeyizine bırakırsın :)
kızlar bir şey sorucam ben bir altmış üç boyundayım kilom 52 zayıfım ama vücüdüm çok yumuşak ve çatlağım çok sizce ne yapabilirim