• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Canim ona doküp silince anlicaksin o pamuktaki gülsuyu simsiyah olcak butun kiri yagi soker atar :KK70: cif reklami gibi oldu ama hakkaten cildi cok guzellsstiriyo herkes yolda cevirip soruo nie bebek yuzlisun napiosun die cidden ben gulsuyuna veriyorum nedenini
peki önceden mi bebek yüzlüydün yoksa gül suyundan sonra mı iyi geldiğini ben de biliyorum

peki önceden mi bebek yüzlüydün yoksa gül suyundan sonra mı iyi geldiğini ben de biliyorum
Canim ne yalan söylüyüm hicbi zaman sivilce sorunum olmadi ergenlikte bile ama şöyle bisey ben ortaokul 7. Siniftan beri nedendir bilmiyorum her gce gulsuyuyla silip sabah da yuz sabunuyla yikardim okula giderken neden bu istikrar bilmiyorum :D belki etkisi olmustur tabi denemek lazim herkesin cilt tipi bir degil.. genetik de etkilidir ama bakim yapmali yine temiz tutmak yeterli bana göre abartip benim arkadasm gece goz altindan tut bilmem neresi kremine kadar suruyo bide dunya para tabiki bakim guzeldir ama daha genciz mis gibi gulsuyu dururken gerek yok :))

Canim ne yalan söylüyüm hicbi zaman sivilce sorunum olmadi ergenlikte bile ama şöyle bisey ben ortaokul 7. Siniftan beri nedendir bilmiyorum her gce gulsuyuyla silip sabah da yuz sabunuyla yikardim okula giderken neden bu istikrar bilmiyorum :KK70: belki etkisi olmustur tabi denemek lazim herkesin cilt tipi bir degil.. genetik de etkilidir ama bakim yapmali yine temiz tutmak yeterli bana göre abartip benim arkadasm gece goz altindan tut bilmem neresi kremine kadar suruyo bide dunya para tabiki bakim guzeldir ama daha genciz mis gibi gulsuyu dururken gerek yok :))
sana katılıyorum ben de gece yıkıyorum yüz temizleme jeliyle cildim direk parlıyor zaten

ben memnunum zaten her şeyi kullanamıyorum mesela biodermanın bir jelini kullandım o kadar sivilcelendi ki suratım anlatamam
benimde yüzüm hassas sivilceleniyor. Şu aralar her şeyi saldım ya :( Kiloyu bu bakımı vs. bi el atmam lazım bu işe. Dediğiniz jele bakayım sağolun

Canım kolay o ya saklanır bi şekilde işin bittikten snra çeyizine bırakırsın :)
Peki canim ayy cok heyecanliyim ya Allahim bi gelse şu gün artik :) ay dua et bziim mini balayi iptal fln olmasin izinlerde sikinti fln olup da mahvolurum valla hevesim kursagimda kalir :/

Back
X