• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

:kahve: Sabah boş durulmaz asıl, akşamdan olan olduktan snra sabah ne görücek :p snra güzel kahvaltı , heeççç korkmaaa

Benim arkadaşım yine ilk gecesinde gitmiş hsvlunun birine permatik koydum gelmeseydi bi yerimi kesçektim deedi :KK20: şu erkeklerden çekilen nedir ya , onlar iki damla görcek diye biz binbir türlü şekle giriyoz , korkuyorz:sopa: kendileri bakir mi acaba
Allahım yaaa valla ne zor işmiş aşılması... benim için Benimle iken aldatıp aksatmaması kalbi ruhu anlayışı önemli iken karşı taraf Zara göre değerlendirince sinir oluyorum ama değişmiyor işte... bayanlar bile çok çok az siz gibi davranabilen... yanlış hatanın kula özgü olduğunu bilen ...

:kahve: Sabah boş durulmaz asıl, akşamdan olan olduktan snra sabah ne görücek :p snra güzel kahvaltı , heeççç korkmaaa

Benim arkadaşım yine ilk gecesinde gitmiş hsvlunun birine permatik koydum gelmeseydi bi yerimi kesçektim deedi :KK20: şu erkeklerden çekilen nedir ya , onlar iki damla görcek diye biz binbir türlü şekle giriyoz , korkuyorz:sopa: kendileri bakir mi acaba
Hey Allahim kurb
:KK70::KK70::KK70: yanii , sanki onlar o işi yapamıyomuş gibi . Buna ilgi duyanlarıda var aralarında biz nerden bilcez açtırıp açtırmadıklarını :cool: onlar bakmak isterlerse ilk önce kendilerini ispatlasınlar :sampiyon:
Hey Allahim kurbanlik koyun gbi bizden resmen kan istiolar nedir bu ya. Tamam önce pırpırlı camasir sonra sabah kahvalti aklini alcaz kizlar oldu bu is :KK69:

:KK70::KK70::KK70: yanii , sanki onlar o işi yapamıyomuş gibi . Buna ilgi duyanlarıda var aralarında biz nerden bilcez açtırıp açtırmadıklarını :cool: onlar bakmak isterlerse ilk önce kendilerini ispatlasınlar :sampiyon:
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaaaa :))))

Kızlar bi durun hele yetisemiym bi foto cekip gelcem özelden atiyim yine istersenis ama konusmayin okuyamiym kelime siniri koycam :KK76:
Sanki kendin cok mu susuyosun desenize :KK53:
Bana atar mısıııın işlem sonrası ne kadar sürede izler kayboluyo canım bi de???

Allah canini almasin sesli gülfdüm tamam firfirli ne varsa giycem aklini alcam:halay:
Netten bende ekran resmi alip gonderiyodum valla aa bu boylemiymis die napim bilinclensinler biraz hödüklük yapmaya gerek uudurmuslar kendilerine bi kan.

Yok kiz bisey olmaz

Bence de , hatta bbenim arkadaşıma böle bişi yapmış eşi , valla ne cahil ger.zekalı insanlar var de, sen böle bişi yapsan ertesi gün mahkemede alırız soluğu falan de :sinirli: hem güvenmiolar hem evleniyolar de , kızım sana söylüom gelinim sen anla :KK53:

Allahım yaaa valla ne zor işmiş aşılması... benim için Benimle iken aldatıp aksatmaması kalbi ruhu anlayışı önemli iken karşı taraf Zara göre değerlendirince sinir oluyorum ama değişmiyor işte... bayanlar bile çok çok az siz gibi davranabilen... yanlış hatanın kula özgü olduğunu bilen ...
Sende Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi gibi ver şimdiden ayarı alttan alttan

Hey Allahim kurb

Hey Allahim kurbanlik koyun gbi bizden resmen kan istiolar nedir bu ya. Tamam önce pırpırlı camasir sonra sabah kahvalti aklini alcaz kizlar oldu bu is :KK69:
:KK45::KK45::KK45:sabah da o donu giyin devam özellikle sabah:halay:kahvaltıyı akşama doğru yaparsınız :KK70:

Bana atar mısıııın işlem sonrası ne kadar sürede izler kayboluyo canım bi de???
Canim valla sanirim 2 aydan sonra hatta bi bucuk ayimda ben gormuyodum dogru duzgun simdi hic yok zaten..
:KK45::KK45::KK45:sabah da o donu giyin devam özellikle sabah:halay:kahvaltıyı akşama doğru yaparsınız :KK70:
Haha tamam tavsiyelerine uyucam istedgn kadar oneride bulunabilirsin bunlar isime yaricak :D

Canim valla sanirim 2 aydan sonra hatta bi bucuk ayimda ben gormuyodum dogru duzgun simdi hic yok zaten..

Haha tamam tavsiyelerine uyucam istedgn kadar oneride bulunabilirsin bunlar isime yaricak :KK70:
:KK70::KK70::KK70: sülerim yeni şeyler öğrenirsem

Bende eskiden yasadim ayni seyi benimki de daha konusali 2 ay olmus beni sorguya cekiodu sonra meger ögrendimki agzimi ario erken bosalma sorunu varmis malın.kompleksli yani. Sonra ayrildim simdi cok daha iyiyim nisanlim daha iyi biri bu konuda hic soru sormadi bana sukrki.
Canım ben bunu pekı bırakırsam benı tehdıt edermı elınde resım ve vıdolrım var. Babama gonderırmı allahım neyın içindeyım

Back
X