• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

O zaman Akın beyi ön plana çıkarıp turgay beyde işlem olanların canını sıkma bence ... ikisine de aynı mesafede durabiliyorsa boğazmanzarası sen de yapabilirsin
Istese de benim moralimi bozamaz böyle deyler canim. Yok beb yapmm reklm girer bosver en iyisi akin beymis ya iste :)

Turgay beyden tutmamış sonucunu alanlar kendi hataları ile olduğunu acık acık söylediler ama benim gözümden kaçan varsa başka bilmiyorum
1 tane de fake vardı benimle kapıştı ve gitti hesap dondurup :))) çünkü boş laf yapıyordu bende açıklarını yüzüne vurdum

Kızlar hadi gelin şu konuyu kapatalım eger hala konuşmak isteyen varsa diğer sayfaya gitsin herkes her şeyin farkında fazla kasmaya gerek yok lütfen sayfa amacının dışına çıkıyor
Katiliyorum simdi müneyi cagircam ortalik kariscak gerek yok kucuk cocuk degiliz..

Turgay beyde babamizin oglu degil tanimayiz etmeyiz adami ilk kez oraya gidip gormusuz digerleride oyle memnun kalmislar ellerinden geldigi kadar yardimci oluyolar benim daha once tutmadi bu pskolojinin nekadar kotu bissy oldugunu biliyorum insanlarin pskolojisini anlamak lazim biraz tutarsa insallh tutar o adami sonuna kadar overim isteyende reklam desin

Turgay beyde babamizin oglu degil tanimayiz etmeyiz adami ilk kez oraya gidip gormusuz digerleride oyle memnun kalmislar ellerinden geldigi kadar yardimci oluyolar benim daha once tutmadi bu pskolojinin nekadar kotu bissy oldugunu biliyorum insanlarin pskolojisini anlamak lazim biraz tutarsa insallh tutar o adami sonuna kadar overim isteyende reklam desin
:) reklama gerek Yok evet yaptı deyin yetiyor zaten hayır hayır reklam diye :))))

:) reklama gerek Yok evet yaptı deyin yetiyor zaten hayır hayır reklam diye :))))
Bosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala :D
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur o_O

Bosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala :KK70:
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur o_O
Ay bence giy dügğn degil ama senin geçen olacak yani o gün giymicen de ne zmn giycen

Bosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala :KK70:
Eşinken ilişki olacak zaten canım giyebilirsin bence

Back
X