- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Neyse burdada yazdıklarımızı paylasmazlar ıns :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istese de benim moralimi bozamaz böyle deyler canim. Yok beb yapmm reklm girer bosver en iyisi akin beymis ya iste :)O zaman Akın beyi ön plana çıkarıp turgay beyde işlem olanların canını sıkma bence ... ikisine de aynı mesafede durabiliyorsa boğazmanzarası sen de yapabilirsin
1 tane de fake vardı benimle kapıştı ve gitti hesap dondurup :))) çünkü boş laf yapıyordu bende açıklarını yüzüne vurdumTurgay beyden tutmamış sonucunu alanlar kendi hataları ile olduğunu acık acık söylediler ama benim gözümden kaçan varsa başka bilmiyorum
Canim yapma bak. Gercekten cikarmisin konumdan? Kendin ac bi konu o zaman doktor reklamlari die orda konus daha mantikli olur.. biz doktorlardan konusmyalim dedikce sen napiosun?Neyse burdada yazdıklarımızı paylasmazlar ıns :)))
Katiliyorum simdi müneyi cagircam ortalik kariscak gerek yok kucuk cocuk degiliz..Kızlar hadi gelin şu konuyu kapatalım eger hala konuşmak isteyen varsa diğer sayfaya gitsin herkes her şeyin farkında fazla kasmaya gerek yok lütfen sayfa amacının dışına çıkıyor
Canim yapma bak. Gercekten cikarmisin konumdan? Kendin ac bi konu o zaman doktor reklamlari die orda konus daha mantikli olur.. biz doktorlardan konusmyalim dedikce sen napiosun?
:) reklama gerek Yok evet yaptı deyin yetiyor zaten hayır hayır reklam diye :))))Turgay beyde babamizin oglu degil tanimayiz etmeyiz adami ilk kez oraya gidip gormusuz digerleride oyle memnun kalmislar ellerinden geldigi kadar yardimci oluyolar benim daha once tutmadi bu pskolojinin nekadar kotu bissy oldugunu biliyorum insanlarin pskolojisini anlamak lazim biraz tutarsa insallh tutar o adami sonuna kadar overim isteyende reklam desin
Stresliiiden haber var mı ya ???
Yok ya cevapta vermedi bakabildimi acaba kiz yaStresliiiden haber var mı ya ???
İnşallah olumludur...Yok ya cevapta vermedi bakabildimi acaba kiz ya
Turgay beyde babamizin oglu degil tanimayiz etmeyiz adami ilk kez oraya gidip gormusuz digerleride oyle memnun kalmislar ellerinden geldigi kadar yardimci oluyolar benim daha once tutmadi bu pskolojinin nekadar kotu bissy oldugunu biliyorum insanlarin pskolojisini anlamak lazim biraz tutarsa insallh tutar o adami sonuna kadar overim isteyende reklam desin
Bosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala:) reklama gerek Yok evet yaptı deyin yetiyor zaten hayır hayır reklam diye :))))
İnş yaaa nasıl seviniriz kapalı gibi deseİnşallah olumludur...
Ay bence giy dügğn degil ama senin geçen olacak yani o gün giymicen de ne zmn giycenBosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur![]()
Eşinken ilişki olacak zaten canım giyebilirsin benceBosverin kizlar burda da bizi buldular bi altın günü yapamadikyala
Biz devam edelimmi sohbete lütfen. Kızlar ilk nikahtan sonra iliskimde ne giysemki ben? Dusunuyorum dugun gecesi degil ondan gecelik fln sacma mi olur![]()
Aynen katılıyorumEşinken ilişki olacak zaten canım giyebilirsin bence
Ay gerçekten mi inş ozmn inş nasıl sevindim Cumartesi de oyle der inş doktorKizlar benimki tutmus sanki. Fakat benim ic dudaklar sarkik oldugundan cok anlayamadim