• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

:KK70:Akşamları böyle ya yasak evde tele bakmak.
Gittim yemek yaptım , sonra çay demledik abur cubur derken saat 12:00 :KK30:
Kişiden kişiye değişir yine de ama eşim der mesela normal gecelik giyerim bunlar benim ilgimi çekmiyo her yeri kapalı der :KK8:
İlk gece altına jartiyer giy , üstüne mini gecelik çek süpriz yımırta gibi ol :KK70::KK70::KK70:
Ya ne guldum ya ne neselisin sen masallah ya :halay:

Vuuuhhhhuuuu bal böcügü yine yardiriyordu :KK70: hakkaten mi jartiyer giyeyim kız :KK17:
Ayy bide bizim simdi nikah olcak daha ayni evde yasamicaz dugun yazinya o gecelkleri annemden saklamam lazim gorurse olurum utancimdan :KK70: bide nikahliylen yaramazlik yapcagimi bilmiyodur kadincagiz ne bilsin:KK8:
Ceyize genelde oyle seyler aliyolar zaten bende dort takim var :KK48:

Bende girerim en azindan oglenleri bende calisiyo olcam buyuk ihtimal bende isteyken girerim hep ozlerim sizi:KK68:
Bence de ben de özlerim ki inş o güzel günler gelir de Dönüp dönüp yazdıklarımıza bakıp güleriz ay bogazmanzarasına gecelik secmiştik fırfırlı deriz ne ağlamaklı günlerimizdi ama güzelce geçti bitti deriz inş

Bence de ben de özlerim ki inş o güzel günler gelir de Dönüp dönüp yazdıklarımıza bakıp güleriz ay bogazmanzarasına gecelik secmiştik fırfırlı deriz ne ağlamaklı günlerimizdi ama güzelce geçti bitti deriz inş
İnsallah o gunler gelirde bu gunlerimizi gulerek hatirlariz pir pirli:KK70:sirayla herkese bi gecelik seceriz artik:olamaz:insallh canim o gunler bitti deriz insallah

Bence de bizi napsın ki bak boğazmanxarası bile dedi dügünden sonra zor girerim girmem sıkıntı diye :KK66:

Evet oda evlendikten sonra bizi birakicakmis :63:bizde oyle olurmuyuzki acaba kocalarimizi gorunce :KK48:
Bak hele hemen arkamdan konusmalar yapilmis kiz ben sizi birakirmiyim hicc :) gizli gizli gircez tabiki gizlilik bizim isimiz :D saka bi yana igrenc bi gün gecrdim eve gideyim sizlen konusalim :(

Diğer sayfayı yakında geçeriz 1000 olunca bi kurdele keseriz artık :KK68:
Tabiki pasta yapcaz kutlama icin diyet bozcaz bol cikolatalisindan ooo :))

valla baya ciddiyim yani herkesle pek samimi olamıyorum ben ya çok soğuk duruyosun karşıdan diyorlar o_O
Bana da hep oylr derler uzaktan oylesin icine girnce sicacik bi insansin :)) recep ivedik gbi dihorum bende perdelerimi kaldirdiginda minik bir kedi kadar masumum :D

Back
X