- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
nasılım nasılım hmmİyi geceler hanımlar :)
Nasılsınız keyifler nasıl , acaba böyle konu açmak yasakmi bilmiyorum :) insalah ceza almam.
Delirmekten halliceyimİyi geceler hanımlar :)
Nasılsınız keyifler nasıl , acaba böyle konu açmak yasakmi bilmiyorum :) insalah ceza almam.
Ordan aktif sohbet edilmiyor ya burda daha aktif üyeler sanki , sizi gergin eden konu neyse bı an önce , rahata kavuşursun insalah canim :)nasılım nasılım hmm
iç güveysinden hallice gibiyim hafif gergin biraz ödemli .
geyık sohbet bolumune acsaydınız ceza almazdınız
Kim deli ediyorsa sizi o delirsin :) bu günü me şükür çocuğu uyuttum çay yudumluyorum :)Delirmekten halliceyimSiz nasılsınız
meraklı kedi gibi takipteyimmmNedense içimde bi suçluluk duygusu var. Vicdanımın sızladığı birşey yapmış gibiyim. Kalbim çok hızlı atıyor. İyi değilim
Kesin bir şey karişdirmisiniz neden bu suçluluk piskolojisi :)Nedense içimde bi suçluluk duygusu var. Vicdanımın sızladığı birşey yapmış gibiyim. Kalbim çok hızlı atıyor. İyi değilim
Ahh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdiKim deli ediyorsa sizi o delirsin :) bu günü me şükür çocuğu uyuttum çay yudumluyorum :)
Rahatlayın önce , 10 ayda baya uzun değil canım olur. Aktif denemeler yapın illaki yavrucak tutunucak Allah in izni ile :)Ahh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi
Ya dün gece erkek kuzenime selam verdim daha doğrusu ben onun paylaşımını begenince o yazdı biraz konuştuk diye çocugu kocam gibi hissettim. Halbukide çok saygılı ve mesafeliyiz.Kesin bir şey karişdirmisiniz neden bu suçluluk piskolojisi :)
ne karıştıracak ayol kadın?biz çocuklara dönelim en iyisiKesin bir şey karişdirmisiniz neden bu suçluluk piskolojisi :)
2 3 yıllık evliyseniz canınızı hiç sıkmayın.oluruna bırakınAhh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi
hepsi yalnızlıktan bunlarınn.pandemi dennnnYa dün gece erkek kuzenime selam verdim daha doğrusu ben onun paylaşımını begenince o yazdı biraz konuştuk diye çocugu kocam gibi hissettim. Halbukide çok saygılı ve mesafeliyiz.
Birde sanırım özlediğim ve olmayışını hala sindiremediğim insana karşı içimde bi hesap verme duygusundan kaynaklanıyor olabilir belkihepsi yalnızlıktan bunlarınn.pandemi dennnn
Kesin bir şeyler karisdirmis :) öyle hissettim :) napdin kız itiraf et :)ne karıştıracak ayol kadın?biz çocuklara dönelim en iyisi
Kesin bir şeyler karisdirmis :) öyle hissettim :) napdin kız itine karıştıracak ayol kadın?biz çocuklara dönelim en iyisi
Nasıl yani ne konusdunuz kuzeninizle ne kadar ileriye gide bilirsiniz ki :)Ya dün gece erkek kuzenime selam verdim daha doğrusu ben onun paylaşımını begenince o yazdı biraz konuştuk diye çocugu kocam gibi hissettim. Halbukide çok saygılı ve mesafeliyiz.
Nasılsın dedim iyiyim dedi sen nasılsın dediKesin bir şeyler karisdirmis :) öyle hissettim :) napdin kız iti
Nasıl yani ne konusdunuz kuzeninizle ne kadar ileriye gide bilirsiniz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?