- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Eee ne var bunda hayatım gayette akraba ilişkilerinde ola bilcek muhabetler :)Nasılsın dedim iyiyim dedi sen nasılsın dedi
Bende iyiyim dedim
Hayırlı geceler
Hayırlı sabahlar
Bukadar. Birde bize davet ettim kapımız herzaman açık buyur gel dedim
Kesin budur. Diğer dediniz gayet hayatın akışına uyan bı olay :)Birde sanırım özlediğim ve olmayışını hala sindiremediğim insana karşı içimde bi hesap verme duygusundan kaynaklanıyor olabilir belki
Aktif denemeler... Alemsiniz yaaRahatlayın önce , 10 ayda baya uzun değil canım olur. Aktif denemeler yapın illaki yavrucak tutunucak Allah in izni ile :)
Yeni evliyseniz hiç acele etmeyin,biz evlendiğimde ben de eşim de 30 yaşındaydık,o yüzden eşim hemen çocuk yapmak istedi ve hemen de oldu.İki sene sonra diğer çocuğum dünyaya geldi,iyi ki de öyle olmuş ama zaman zaman keşke yeni evliyken biraz gezip tozsaydık diye düşünüyorum bazen.Ahh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi
Hicc üzülmeyin değecek biri olsaydı yanınızda olurduKesin budur. Diğer dediniz gayet hayatın akışına uyan bı olay :)
Olur inşallah. Allah hayırlısını versinAhh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi
İnanın burda ne konular okuyorum :) ahlakım bozuldu iyice :) aktif aktif durmadan denesinler bence :)Aktif denemeler... Alemsiniz yaa
İstanbul canim :)Herkes hangi ilden yazsin:)
10 aysa daha erken, 1 sene dolduğunda doktora görünün istersenizAhh keşke bende sizin gibi söyleyebilsem çocuğu uyuttum buraya geldim die.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor onun derdi
Normal kadın kalmadı ülkede zaten :) dert yoksa da üretmesini biliyoruz. Üretici kadınlariz :)Nedensiz bir sıkıntı,keyifsizlik var üstümde.Psikolojim mi bozuk ne bilmiyorum
Bende,neresinden:)İstanbul canim :)
Ah o kistlerden ben ne cekdim bilseniz , bu ay kistler çok olmazlar büyüdü ağrı yapmalari filen ah ah bende yumurta takibi ile hamile kaldım 2. İstiyoruz 3 senedir olmuyor Dr yolu görünüyor banada :)10 aysa daha erken, 1 sene dolduğunda doktora görünün istersenizbenim de geçen ay aşılamam tutmadı. bu ayda kist oldu vs denemedik..
bende iyiyim, çok şükür
dert sıkıntı yok
Gelecek kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum.Çok takıyorum bu durumu.Zaman uçup gidiyo,yaş gidiyo.Cidden bu ülke yordu beni.Normal kadın kalmadı ülkede zaten :) dert yoksa da üretmesini biliyoruz. Üretici kadınlariz :)
Avrupa yakası canim :)Bende,neresinden:)
ben de 3 yıla yakındır evliyim, aslında hemen çocuk düşünmüyordum ama regl olmama sıkıntıları çektiğim için evliliğin başından beri doktora gidiyorum. ilk defa aşılama denemiştim doktor çok umutluydu. ama elbet hayırlı bir zamanı vardırAh o kistlerden ben ne cekdim bilseniz , bu ay kistler çok olmazlar büyüdü ağrı yapmalari filen ah ah bende yumurta takibi ile hamile kaldım 2. İstiyoruz 3 senedir olmuyor Dr yolu görünüyor banada :)
Benim kendi açımdan gelecekden beklentim yok şuan halimden memnum ama bı evladım var. Onada eğitimini desteklicem doğruyu yanlışı anlaticam kendi geleceğini kendi kursun hiç uğraşmam :) kendi kendimi zor kurtardım sizde rahat olun akışına bırakın gitsin :)Gelecek kaygısından dolayı olduğunu düşünüyorum.Çok takıyorum bu durumu.Zaman uçup gidiyo,yaş gidiyo.Cidden bu ülke yordu beni.
Benimde seneler sürdü ilk çocuğun olması ama sonra Allah ol dedi oldu , pko var bende hicc regl olamıyorum malesef , Allah im önce size versin insalah benim 1 tane var. Hayırlısıyla 2. Yide nasip etsin dua edicem sizin için :) bilirim o hastane köşelerinde beklemeyi Dr un agzna bakıp iyi bir şey duymayı ah ahben de 3 yıla yakındır evliyim, aslında hemen çocuk düşünmüyordum ama regl olmama sıkıntıları çektiğim için evliliğin başından beri doktora gidiyorum. ilk defa aşılama denemiştim doktor çok umutluydu. ama elbet hayırlı bir zamanı vardırinşallah çok uğraşmadan alırsınız ikinciyi de kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?