Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havalı insanları hiç sevmem bana göre herkes eşittir kimse kimseden üstün değil :sm_confused: ama malesef beni tanımayan ilk gören insanlar hep havalı ve soğuk bulur ama tanıdıktan sonra fikirleri değişir hiç öyle biri değilmişsin derler:)

benı dışardan görenler çok havalı,kendını bişey sanıyor,ukala diye düşünüyorlarmıs ama tanıdıktan sonra pişman oluyorlar çünkü oyle birisi değilim.
giyim tarzımda havalıyımmmm:):):)

havalımı hemde nasıl havalıydım
öyle bir havayı ne yerde ne gökte görürdünüzjeyyar
ama havalı olunca bir baktım içim bir hava dolmuş :1shok:
dolan hava beni şişirmiş
enine yaymış boyuna çekmiş
demekki biri bana beddua etmiş havan batsın diye :dilcikar:
havam yakında yer havası olacak:roflol:

hiç havalı değilim şakkıdı
ama beni havalı görüyorlar kendini beğenmiş ukala tatlicadiarzu
insanın dışıyla içi bir olmazki be bacım

aslında bana sorsanız ben havali değilim derim
kendimi gayet cana yakın bulurum sevdiklerime karşı
ama bazı arkadaşlarım beni çok aşırı havalı ve kendini beğenmiş bulur
eşim bile der bazen
evet kendimi beğeniyorum bu bir yalan değil ama ukala olacak şekilde olmadığını düşünüyorum
bilmiyorum demeki bakış açıları farklı
özellikle üniv. yillarinda arkamdan burnu havada kendini beğenmiş gibi cümlelerin çok söylendiğini duyardm halende duyuyorum gerçi okadar olmasada
eşimin ailesi tarafindan havalı gelin olarak adlandırıldığımıda bilirim
bazi insanlar bana seni ilk başta hiç sevmemiştim çok kendini beğenmiş bir havan var ama şimdi öyle olmadığını görüyorum da demiştir
aslında havadan çok bence insanlarlan hemen samimi olmuyorum ve sevmediğim insanlara bunu çok kolayda belli edebliyorum o yüzden dişardan havalı gözükebilirim

benim içinde kendini beğenmiş derler ama tanıdıkça sıcak kanlı olduğumu söylerler
gerçi bende herkezle çabuk samimi olamam

galiba öyleyimm...
tanımayanlar ukala bulur beni,
mesafeliyimdir ve herkesle hemen ahbap olmam.

ben bu havalı lafını ömrüm boyumca hiç anlamış değilim..ne demek havalı ya.neyinle kime hava atıyorsun...
havalı insanları sonradan görmüş insanlar olarak değerlendiririm yıllarca..
alçakgönüllükte 1 numara olmak varken kime ne havası atıyorsun kendince...anlamış değilim..hiç tarzım değil hiç te hoş bulmam bu tipleri

evet var biraz :) bakıslarım serttir herkes yanasamaz tanıdıktan sonra hep aynı seyi duyarım aa biz seni hiç böle bilmesdik cok samimisin iyisin dısardan soğuk duruyosun felan...

ben hiç havalı falan değilim
hava nedir ya
hangimiz hangimizden üstünüz ki hava atalım
kendini gökten inme sananlardan da nefret ederim

işte havalı geldiii kıslar yerimseniben
benide genelde havalı bulurlar ama bazen içimde havalıdır bazen değilimdirde.ama ilk bi ortama girdiğimde nedense benle sohbet bile edemezler.sonra açıldıkça açılırlar,ay ben seni çok havalı bilirdim seninle konuşamam sanırdım cart curt işte :)

samimiyetim olmayanlara göre havalı; arkadaşlarıma göre şebeğimdir

gurbaa gacısı aynen lo aynı beni anlatmışsın...

normalde pek herkesle konuşmamaevet adam seçerim herkes muhattapım olamaz biriyle konuşmam için tanımam gerek onu da izleyerek yaparım bu süre zarfında tipmden ve davranışlarımdan beni uyuz ve havalı burnu kalkık olarak nitelendirirler amaa beni tanıdıklarında gülmekten çatlatabilirim herkesi az buçuk gurbaa nın dedği gibi şebeğimdir ama sevdiklerimea.s
yani evet havaıyım ama duruma göre:lepi:

ben havalı değilim ama herkes cok havalı görünüyosn dısardan diyo
cok soğuk kendini beğenmiş bakıyomusum fln da fln
üf umrumda diil millet .S

kendime göre değilim ama dışardan havalı göründüğümü söylerler yakından tanıdıklarında yanlış anlamışım derler...

ben havalıdan zıyade hep cool takılıyorum aslında bılerek degıl ınsanlara karsı once mesafelıımdır ama yakınlarım bılır çok ıctenım

anaamm su dunyada benden daha havası sonuk bırısı yoktur herhaldee fecıı yerlerde sebelek bır tıppımdır ne yalan dıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…