Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.. ben ruhen okadar alçak gönüllü biriyim ama pek bi süslü ve kokanayımki görünüşümden havalarda uçuyom zannederler .. yok valla havam çooktaaaaaaan söndü benim be yafff.laelaelaelaelae

bende aynen giznur gibiyim vallahi tabi onu tanımam da yazdıklarından yola çıkarak süse bayılırım çok süslü bakımlıyımdır tanımayanlar önce havalı olduğumu düşünürrr

Her ne kadar da oturduğumuz semtte havalı bilinsemde her ne kadar annem sık sık chocolate hanım çok havalısın havan kime dese de havalı değilim öyle sanıyorlar.

Son düzenleme:

bağışlayın ama bence bu kadar havalı olmakta iyi değildir insan seçmekte ne demek?kafanıza uyar yada uymaz o çok farklı tabikide.haa hangi anlamda insan seçiyorsunuz bilmiyorum sizi eleştirmiyorumda ama müsade buyurursanı sizle ilgisi olmayan bir örnek vermek istiyorum.çok yakınımda bir tanıdığım bir arkadaşım var maddi durumları çok çok iyi lüks yaşayan bir insn arkadaşlar la çok sık vakit geçirrir akşmaları vakit bulsukça evlerimizde toplanırız aramızda durumu biraz kötü bir arkadaşımız var durumlarından dolayı çocuk hastalandığında çok ciddi bişey olmazsa doktora götürmez çocuk ga deyince gık deyince her istediğini yapmaz diğeride öyle değildir çocuk 1 yaşında 100 defa hastahane yüzü görmüştür küçücük çocuğa marka dışı bişey giydirmez falan filan anlatmak istediğim bu drumu iyi olan arkadaş hepimizle sohbetlidir iyi anlaşırız ama diğer arkadaşı sevnediğini hep dile getirrir vede kılığını kıyafetini beğenmez vs niye bu kibir bu büyüklenme bu hava? olduğun gibi olucaksın sınıfına göre insna seçmek hem ayıp hem günahdır benim gözümde.

havalı olmak ta nedemek hiç bir anlamda havalı değilim olduğum gibiyim samimiyim insanlara içten davranırım kılık kıyafetimle belki havalı olduğumu düşünen insan lar vardır ama tanımak önemli kimseyi dış görünüşle yorumlamamalıyız.konuyu açan arkadaşada teşekküler.

haaa niye bukadar insan varken size yadığımı düşünebilirsiniz sadece o kadar yazıdan sizinki daha bi dikatimi çekti yoksa sizle bir alıp veremediğim yok anlış anlamayın..

Son düzenleyen: Moderatör:

gerçekten de havalı olmak ne demk bilmiyormuşsunuz...
havalı olmanın insanları aşşağılamakla alakası yoktur...o insanın ruhunda olan bişeydir...
yapmacık hali sırıtır...

mütevazi olamıcam kendımı cok begenırım.
görenlerde bunu hemen farkeder.
kımseye özellikle havalanmam yapım bu.

Eğer birisi ile konuşmak, muhatap olmak istemiyorsam onu uzak tutmak için son derece gıcık ve ukala olabilirim. Ve eğer kanım kaynamışsa bir anda samimi davranabilirim. Denge mi dengesizlik mi bende bilmiyorum. Ama eşim apartmandakilerle ve daha bir çok kişi ile ilişki kurmamamı eleştiriyor. Yabaniyim ben, evet evet kelimenin tam anlamı bu. Yabani olduğum için ukala sanılıyorum. Çünkü sonradan arkadaş edinmekde, hayatıma yeni insanlar sokmakta çok başarılı olduğum söylenemez...
Normalde ukala değilim ... Ciciyim ben...

hiç havalı olmadığım için doğal olarak havalı olmak ne demek bilemem çok normaldir herhalde..

ben içten içe havalı olup insanlara yukardan bakanlara kızıyorum gerçekten art niyetli insan ayırt edenlere ! dış görüntüntümüzde giyimimizde kuşamımızda belki havalılık vardır ama ben içten içimizden bahsediyorum arkadaşım umarım anlayabilmişdindir.

bu tanım havalı olmak değildir...
kendini beğenmişliktir...ukalalıktır...yeri gelir görgüsüzlüktür...
insan seçmeye gelince kıyafeti dış görünüşü gibi saçma sapan şeyler sebep olmasa da insan seçerim...
konuşacağım kişiyi de, samimi olacağım kişiyi de, evime alacağım kişiyi de seçerim...
hatta tartışacağım kişiyi bile seçerim...anlattığımı anlayamayacaksa tartışmama bile gerek yoktur...
bu da benim en doğal hakkımdır...

arkadaşım bi insan seçmek var bakarsın kafan uyuşmaz bide insan seçmek var aşağılarsın küçük görürsün muhatap olmazsın.şurdan şunu burdan bunu aldım şuraya gittik buraya gitik bunlar havalanma durumuna girmiyormu üstüne beğenmemezlikler büyüklenmeler böyle çok insan tanıyorum ve diyoruz ne kadar havalı kendini beğenmiş ben bu tip hava atmaktan bahsediyorum..

her neyse benim düşüncem bu katılırsınız yada katılmazsınız önemli değil..

havalı olmakla hava atmayı karıştırıyorsunuz kanımca..
hava atmak budalalara özgü bir şeydir, içleri boştur ama sesleri çok çıkar,
mesela gereksiz yere şunu yaptık ettik şuraya gittik diyen bir insanın benim hayatımda yeri olmaz, hasbel kadar girdiyse bile bir adım atamaz girdiğiyle kalır,
ben şimdi havalı mı olmuş oluyorum bu durumda insan ayırıyorum diye?
diyelim kendime aşığımdır, ukalanın önde gideniyim, bunun kime zararı olabilir ki benden başka..
kimseye üstünlük taslamak gibi bir çabam olmadıktan sonra,
mecbur muyum ben herkesi sevmeye, hiç birşey paylaşamayacağım insanla sırf iyi görünmek adına oturup konuşmaya..
ben böyleyim diye insanlar bana havalı diyeceklerse desinler,
evet havalıyım..

evet havalıyım
kendıme guvenım sonsuz
cesaretlıyım
basım dık gezmeyı severım
gırdıgım ortamlarda asla sessız olmayı pasif kalmayı sevmem
gıttıgım her ortamda bütün ilgiyi üzerime cekmeyı basarırım
sempatik ve zekiyim
ayrıca aslan burcuyum ve bundan cok memnunum
sımdıye kadar kımse bana sen cok havalısın demedı
cok cıddı gorundugumu fakat bu cıddıyetın altında ne kadar sempatık ve sevecen bır yapı oldugunu dile getırdıler

ben biraz tuhafım heralde :1rolleyes:
daha yeni yeni ayılıyorum meğerse bana hava atarlarmışta ben anlamazmışım
yeni çözdüm:1shok:
bn de çok havasızım herraldesüprizzzzz
ama anladığıma göre fazla konuşmayanlar havalı duruyorlar dışarıdanjeyyar

cok havalı görünüyorum ya herkez öyle diyo...
ama severim havayıda...eee havalanmak hakkım değilmi..
rabbim güzel yaratmış...güzele allah için güzel demek lazım
ama bir okarad da mütevazilik ve yumuşaklık çok önemlidir hayatımda

havalı değilim ama çok soğuk dururum ilk tanıdıklarıma karşı sonra beni tanıyınca özür dilerler senin hakkında yanılmışız diye

bı gun arkadasımla dertlesıyorum o an agladım..bunu da arkadasımın yanındakı bayan gordu aa sınem sen aglarmıydın dedı..nıe aglamayım buda soru mu yanı dedım..ne bılıyım senı kımseyı takmayan havalı kendıne guvenı olan bırı olarak gormustum dedı..yanlıs gormussun aksıne ben cok duygusalım ve herseyı kafama takarım dedım kız sasırdı..dısarıdan havalı gorunuyormusum bısıyı umarsamayan gorunuyormusum ama malesef oyle dııl tam tersı..dıs gorunuse aldanmamak lazım

havalı bir bayanla tanışmadım henüz tanışmakta istemem:)içimdeki küçük kız çocuğu da kucaklaşmak istemiyor doğalım ben havadan falan anlamam sewgilerle
bu arada böyle topiklere hiç gerek yok

benimde dışarıdan cok havalı göründüğümü söylerler..fakat tanıdıkça farklı olduğumu ve samımı oldugumu söylerler..sanırım burçlarla ilgili bişiy kızlar bu..ben akrep burcuyum ve bakışlarımın etkileyici yürüyüşümün havalı oldugunu söylerler..akrep burçları cok etkileyici bakışlara sahipmiş bu arada...

evet bende akrep burcuyum öyle düşünürler genllikle
havalı gacıyımdır aslında :lepi:
çok samimi biriyimdir dışarıdan havalı gibi gorunenlerdenim nedense..

havalı oldugumu söylerler hep tanıyınca da cok doğal ve samimi oldugumu söyleyenler de cıkar...ama iş arkadaslarım beni pek sevmez çünkü hiçbiri yakınım degildir zaman içinde korkmaya başladıgımdan kimseyle samimiyet kurmaz oldum işimi yapıyorum ve çıkıyorum ...bu yüzden işte havalıymışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…