Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her nekadar dışardan bakan beni havalı bulsada hiiiiiiç öyle değilimdir
çingeneyle oturur yemek yerim.ayrıca havalılılardanda hiç hoşlanmam hiçte muhatap
bile olmam.çekemem valla kimsenin havasını.

ildeniz insanlar öyle ayrılırlar mı cıngene mıngene dıye cok ayıp bu ayrım
kürt mürt ooh bölücülük yapma ırkcılık hıc yapma

Arkadaşıma katılıyorum..
cingene mingene ayıp oluyo gereçkten onlarda insan nede olsa
ayrıca onları küçük görmeye hiç ve hiç hakkınız yok..!!

kizlar size daha iki dakika önce olan bir seyi anlatmak istiyorum:

burda ingilizce pratigi yapalim die bi bölüm war. Bende ordaki arkadaslarin yazdigi ingilizceyi inceledim. Bende ztn ingilizce ögretmenligi okuyorum ilgi duyarim tabii ki bu konuya. Neyse yazik yamuk konusupp rezil olmasinlar diye düzelteyim bari dedim. Hatalarini tek tek yazdim ve neden yanlis oldugunu. Gramerde suna dikkat etceksiniz buna dikkat etceksiniz diye de yazdim. Neyse o kadr büyük bi tepkiyle karsilastim ki neye ugradigimi sasirdim. Ben ukalalik olsun diye deil de hata sini düzeltim die yazmistim megerse kendini begenmis insanlarin hatalarini düzetmiycekmisiz.

Son düzenleme:
ya benim burnum doğuştan kalkık kızlar.. hani derler ya burnu havada diye ister istemez öyle bi hava veriyo.. kimse yaklaşamıyo yanıma.. bazen ii oluyo ama bazen de hiç ii olmuyo

havalı değilimdir ama dışardan görenler hep havalı ukala gıcık kendini begenmiş oldumu sölerler:):)
tanıyıncaa hakkını helal et derler:)

bence buradaki biçok arkadaşım kadının gizemi ile tanışmış.havalı olmak aslında ukala gorünmek gibi algılanır ama bence havalı olmak,kendine güveni olan,bakımlı bir kadın tabiridir.o yuzden de okuduğum yazıların çoğunda insanlar beni tanıdıktan sonra göründüğüm gibi olmadığımı söylüyor demişsiniz.bende cok fazla yaşıyorum bunu.bence bir kadın;başı dimdik etrafına bakmadan yürümeli.ciddi bir yüz ifadesi,gerektiğinde ( tabı arkadaşlar arasında değil ),hafif bir gülümseme ile karşılamalı çevresini.daima bakımlı,temiz ve yerine göre giyinmeli.yürürken fazla sallanmamalı,sırtı dik olmalı. (sakın göğüsleri fora etmeyin ).işte o zaman havalı bir kadın olursunuz.tabi olmak isterseniz.havalı,kendine güvenen,alımlı ve çekici bir kadın........

bncede havalı olmak kendine güvenen kadınların tabiridir
eğer kendime o an baktıysam bakımlıysam havalıyımdır
ama normalde diilim

ayyy hemde çooooknaniknanik
ama kendimi beyenmiş değilim:1closedeyes:
herkesle samimi olmam olduklarımla da çok sıkı fıkı olurumŞeniz
tanımayanlar ters biri olduğumu söyler:dilcikar:

havalı olmak ta ne! ya da bununla övünmek!keşke güzel olabildiğimiz kadar mütevazı olabilsek..bu büyük bir erdem.. bana gelince merak edenlere; sadece güzelliğimin farkındayım,ve kendimle çok barışığım en önemlisi de insan ayrımı yapamayacak kadar olgun,düşünceli ve mütevazıyım...(gereksiz bir topik)

Evet arkadaşlar bende havalıyımdır :sm_cool:

dışardanda bende öle görünürüm birazda öz güvenim fazladır ama bende çok candan bi insanım hemen herkesle kaynaşabilirim sevebilirim ....

bni tv de veya sokakta görenler cok havali durdugumu, insanin bana bisey sormaya korktunu sölerler ama öle diilimdir aslinda

dışardan havalıymışım gibi görünürüm ama hiçte öyle değilimdir...amaaaaa bana gelipte birisi hava yapmaya kalkarsa..diyeceğim,,,,ama diyemem çünkü benim yanımda hava yapacak insan daha anasının karnından doğmadı...... :jeyyar: :jeyyar:

yürüyüşüm artist gibiymiş,dünyayı sallamaz bi halim varmış
ee birasda güsel oluncaadın çıkıveriyor havalıya
ama tanıyanlar,beni bilenler çok canayakın ve insancıl oldugumu söylerler
birini göriim ağlarken oturur bende ağlarım
duygusalımdır,içtenimdir hatta fazla yufka yürekliyimdir
ama sadece dıştan görenler hayatta inanmaz bu söylediklerime:CüvCüv:

yoo hiç oyle bir havali tavrim yok, hiç olmadi
ama beni tanimayanlarin hepsi pek havali buda derlermisss
taniyinca oyle olmadigi soylerler

ay havalı değilimdir ama dışarıdan havalı görünüyormuşum arkdaşlarım öle der....aslında çok cana yakın biriyimdir birazda hal tavırla ilgilibi durum bu..

kesinlikle katılıyorum dısarıdan havalı gözüküyormusum ama hiçde öyle degılımdır cok cana yakın ve arkadas canlısıyımdır.asla insanlara tepeden bakmam bakandanda hiç hoşlanmam.:1no2:

Çok havalı biriyimdir
İnsanın kendisine güvenmesiyle alakalı sanırım bu...
Çevremizdeki herkes anneme sizin kızda pek havalı filan demişler ama tanıdıkça hiçte öyle olmadığımı aslında ne kadar içten ve candan olduğu söylerler..

ben ukala kişiler gördüğüm zaman bana hava yapan kişiler olursa bi ortamda bende yaparım ama normalde büyükle büyük küçükle küçük olurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…