Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç değilim ama dışardan havalı gibi gözükürüm öyle derler yani dahada tanıdıkça mesela derlerki
ilk başta senin için havalı demiştim ama hiç değilmişsin bu sözü çok duydumm
havalıdan kasıt nedir ??? önce onu bilmem lazım:44:
öyle kendini beğenmiş burnu yükseklerde bir insan değilim
ama giyimimle kuşamımla
oturmamla kalkmamla kendime has bir havam vardır yani..
havalıdan havalıya farkkk var bazıları kibirli olmakla havalı olmayı karıştırıyorr.....
beni sorarsanız ay benimde havam etmesn çok şekerim çoooooooook
Havalıdan kastım herkesle can ciğer olamamaksa yerine göre havalıyım sanırım.Sevmediğim bi insana müdannam yoktur bir an önce keserim muhabbeti..Kimseye yüksekten bakmam can ciğerde olmam.Burnu yükseklerde olanlardanda nefret ederim.
Dönem dönem bazen kendimi bırakıyorum ve açıkçası hiç havalı görünmüyorum.Ama toparlanıp kendime bir çeki düzen verdiğim zaman oldukça havalı görünüyorum
Normalde hiç havalı değilimdir.kendime göre fakat sevgilim olsun çevremdekiler olsun yürürken konuşurken havalı olduğumu söylerler bana göre hiçde öle değilim kendi yapımda var o ama benimle biraz muhabbet edenler hemen söylerler.ilk görüşte çok farklı oluğumu.