Haval bir bayan msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
havalı değilim... ayrı bir duruşum, asaletim var ... fotokopi tiplere benzemem...

hiç değilim ama dışardan havalı gibi gözükürüm öyle derler yani dahada tanıdıkça mesela derlerki
ilk başta senin için havalı demiştim ama hiç değilmişsin bu sözü çok duydumm

evet havalıyım .......kendimi seviyorum kendimle her zaman gurur duyarım

havalıdan kasıt nedir ??? önce onu bilmem lazım:44:
öyle kendini beğenmiş burnu yükseklerde bir insan değilim:63:
ama giyimimle kuşamımla
oturmamla kalkmamla kendime has bir havam vardır yani
..
:12::17:

havanız batmasın emiiiiiii :51:

havalıdan havalıya farkkk var bazıları kibirli olmakla havalı olmayı karıştırıyorr.....
beni sorarsanız ay benimde havam etmesn çok şekerim çoooooooook :51:

Kendime has bir havam var diyen zaten havalı bir insandır bence.

Topikteki herkes havalı. :27::27:

Havalıdan kastım herkesle can ciğer olamamaksa yerine göre havalıyım sanırım.Sevmediğim bi insana müdannam yoktur bir an önce keserim muhabbeti..Kimseye yüksekten bakmam can ciğerde olmam.Burnu yükseklerde olanlardanda nefret ederim.

kendımı pek havalı görmüyorum .. kendı halımde herkesle muhatap olmayan bir insanım ..
havada lazım degil zaten bana .. nişanlıma olan havam yeter:3:

Ben öyle olduğumu düşünmüyorum ama
dışardan bakınca öyle göründüğümü söylerler hep...

Dönem dönem bazen kendimi bırakıyorum ve açıkçası hiç havalı görünmüyorum.Ama toparlanıp kendime bir çeki düzen verdiğim zaman oldukça havalı görünüyorum:1:

Normalde hiç havalı değilimdir.kendime göre fakat sevgilim olsun çevremdekiler olsun yürürken konuşurken havalı olduğumu söylerler bana göre hiçde öle değilim kendi yapımda var o ama benimle biraz muhabbet edenler hemen söylerler.ilk görüşte çok farklı oluğumu.

Back
X