Yasanmiyor yasayamiyorum. Mesele sobada degildi sadece bi suru sey oluyor. Olacak biliyorum. Gitmek istiyorum sinavlarim var onlardan sonra gidicem insallahhhmesele sadece soba mı sence?
o insanlarla yaşanır mı?
kv,kp ve diğerleriyle rahat edebiliyo musun?
kömür sobası biraz tehlikeli değil mi?
o bebeğin ciğerlerine yazık değil mi?
ne olacak sanki kocanın sözünü dinlemeden babana gitsen. en fazla boşar yani böyle bişeyden sana kızacak küseceksede defolsun zaten o adamdan koca olmaz.ama abartıyosun bence hiç bişey olmaz ve hatta sana saygısı artar emin ol.erkekler güçlü kadınları sever
o evde ders falan çalışamazsın abin burdayken gelsin alsın seni. saha fazla erteleme bence. şimdi gidersen en fazla söylenirler.ama sen daha büyük bi sebep bekliyosan 3 aylık bebekle daha kötü şeyler yaşayıpta gitmeyi istiyosan bilemem.
Destegin icin cok sagol canim. Hepiniz sagolun ćok tesekkur ediyorum..takma cnm boşver sen isteye güle oynaya yanlarnda değilsin sonuçta
Ben sizden hicbirsey anladim. Cocugun eli ayagi buz kocam burada kal dedi kalicam diyorsunuz. 3 aylik bebek kocanin trip yapmasindan daha mi onemsiz ? Cocuk zature olsa Ciğerleri gitse kocamin sozunden cikmadim cok mutluyum mu diyeceksin. Kocan yarin baska birine gider seni bosar ölür hayatta basina hersey gelebilir. Ama askerlik yapmamis atanmamis adamdan cocuk yapmayi bildiysen o cocugun sagligina da sahip cikacaksin. Annesin sen koca derdine dusemezsin artik.
6 ay sonrapöff Allah sabır versin..
ne zaman dönecek eşin..
A olur mu babasının evine kuzenler gelirse mazallah kıskanırmış süper zeka koca namzeti.Konuyu okuyorum tekrar tekrar dusunuyorum.
Yeni dogum yaptigimda evime gelen gunubirlik misafirlere bile tahammul edemiyordum cunku cocuk surekli emiyor, gazini cikar uyut altini degistir hepsi icin yalnizlik lazim.
Ayrica hadi kayinpederi gectim kaynimin ve esimin amcasinin yasadigi evde ne rahat rahat banyoya girebilirim ne tuvalete.
Kimsenin size bu eziyeti yapmasına izin vermeyin. Bu sizin hayatiniz, hasta olacak cocuk sizin cocugunuz, ozel sizin ozeliniz. Esinizin zaten dusunup ne işi var benim genc karimin o evde demesi lazimdi. O dusunemiyorsa siz anlatin ve gidin o evden.
A olur mu babasının evine kuzenler gelirse mazallah kıskanırmış süper zeka koca namzeti.
Ama sürüyle adamın olduğu babasının evinde kıskanmaz çünkü onlar kendi tarafı.
Zihniyet on numero
6 ay sonrayeni gitti
Ayy igrenç empati bile kuramadımKarisini oz kuzenlerinden kiskanip, hicbir kan bagi olmayan adamlardan kiskanmayan koca modeli yanibiri bisey yaparsa bari bizden biri olsun diye mi dusunuyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?