havalar soguduu...

Ben de şunu ekleyeyim;
Hani sen simdi kalkıp gitsem eşimle aram bozulacak diye düşünüp bebeğini ve kendini ikinci plana atıyorsun ya yeri gelecek öyle şeyler göreceksin ki, o gün keske ya babama ya abime gitseydim diyeceksin.

Soba kurmaları falan hikaye.
Herkes yazmış senin eşin kendisini ve ailesini düşünerek hareket eden bencil biri. Seni bir sürü erkeğin içine sokuyor ama kendi kuzenlerinden kıskanıyor.
Soğuk evde kalmana razı ama abine gitme diyor.

Siz şimdi eşinizi düşünerek hareket ederseniz ileride bu yaşadığınız sorunları sürekli ve yine tek başınıza yaşamak zorunda kalacaksınız.

Bu kadar kadın aynı fikri sunuyorsa bir bildikleri vardır derim ben.

Sıcak bir ortam olması diğer konuların önüne geçmiyor. Bu sıcak ortam çokta sağlıklı değil. Soba zehirlenmesi falan olsa Allah korusun ne yapacaksınız.

Her şeye esim sunu der esim böyle düşünür diye kısıtlama getirmeyin.

Eşin daha düşünceli olsaydı askerliğini yapar öyle çocuk yapardı.
Eşini de bebegini de daha ilk günlerden yalnız bırakmazdı. Bexy

Bu ataerkil toplum ne zaman bozulacak bilmiyorum.

ama esim abime olur demesine ramen bana sakın gitme dedi

Saçmalık. Ben olsam giderdim kardeşim değil mi nasil gondermez ya ne sacma. Anlamıyorum hic bunu.

Guya kv bize cok iyi bakarmis hatta atanıp giderken neymis bebegimi onlara birakicakmisımda bi bebek daha yapicakmisım

Zihniyete bak ya. Senin kv cok fena.
Kac ay kalacaksın onlarda ?

Bebek orada hastalanacagina annenin evine git tek kal daha iyi valla. Esinle de net konuş bu konuda. Bir hafta bile fazla bence durumlar duzelmezse.

En doğru karar kendi ailenin yanında kalmak... soba kurulmuyor kurulsa sen uğraşacaksin bir arkadaş yazmış zehirlenme filan olsa ne olacak...
Gidemem edemem diyorsaniz bari bebege uyku tulumu alin duruma göre icteki pijamayi kalinlastirirsiniz ama el kadar bebek eşinizin bencilliği sizin eşim kizar mantığıyla hasta olacak

Oyy çok üzüldüm bebeğine nasıl vicdanları sızlamaz aklım almıyor

Aynen. Bana da bu tuhaf geldi biraz. Abinin babanin yanina göndermiyor ama kanbagin olmayan o kadar adamin içinde bırakıyor ne sacma. Bi odan bile yok.

Kuzenlerinizden kıskanıyor ama size yabancı 4 erkeğin olduğu evde ve üstelik bebeğinizin üşüyüp hasta olabileceği bir evde yaşamaya sizi mahkum ediyor.
Vay be ne düşünceli kocaymış.

6 ay sonra yeni gitti

6 ayda o cocugu zature edersiniz Allah korusun..
anladigim kadariyla okumus etmis atama bekleyen birisiniz,Allah askina ne diye kulak asiyorsunuz esinizin dediklerine..
adam sulalenin butun erkeklerinin doldugu evde karisini el kadar bebegini birakiyor,ASLA abine babana gitme diyor ustune ergen gerisi kardesine laf gecmiyor odasini kullanmaniz icin..
elinizle degerinizi dusuruyorsunuz.
acik acik soyleyin bu sartlarda daha fazla kalamiyorum,ya sartlari duzeltin ya da abimin yengemin yanina gidiyorum ben diye..
kuzenlerinizden sizi kiskanan adamda kafadan ciddi anlamda hastadir bunu da belirteyim.
ben burda sinir stres oldum el kadar bebe icin,utanmiyor mu essek kadar insanlar o cocugu o sogukta birakmaya,hayret bisey yemin ederim

Daha fazla sefil olamazsın. Şuan zaten sefilliğin dibini görmüşsün. İyi bi insansın ki yengem de seni evine çağırmış. Bazen az sert çıkmak lazım. Hep kocanın istediği olmaz malesef. Az dişinizi gösterin. Sanki rahat ettirdiler de keyfinden abine gidiyorsun. Çocuk emziriyosun evde kayın amca kp daha ayıp değil mi orada sadece abin olacak erkek. Kocanın mantıgı çok acayip. Anlat bunları annesinin dediklerini de. Dıyduklarını anlat. Ne biçim kayınvalide allan sabır versin. Senin evladın değilse torunun o be kadın. Tekrar ediyorum ipleri eline verme kocanın. Gerekirse resti çek. Bebeğe de yazık sana da. Sütün kesilir stresten

Bexy gidip gelip bakıyorum konuna.

Bu hafta havalar daha da soğuyacak haberin olsun .

Geç mis gibi babanın yanına .

Çocuğunun ve senin rahatını , sağlığını düşünmeyen eşinin tek derdi ; gelin kısmı erkek evinde durur kafası !

Lütfen daha güzel şartlar ve daha güzel bir ortam varken , burda kalma .

Kizlar herkese tesekkur ediyorum. Soylediginiz herseyi dikkate aliyorum ve bu evden cidden gitmek istiyorum. Abimlere gidecegim 2 ay en azindan ders calisma firsatim olur kasimda gelirim. Buda mantikli yoksa burda bi odaya tıkılmış vaziyette yasamak zorundayım.

Bütün yorumlarda hakli. Galiba ben sizin soylediginiz açılardan hiç bakmamıştım. Herkese tesekkur ederim.

Mune canım artık konuyu kapatabilir miyiz. Bu kadar yorum benim için yeterli

Ay nefret ettim suan eşinin ailesinden. Baca kapaliysa acsinlar ne biçim insanlar ya sen değil eşın arayip ailesine söylesin odaya soba kurun diye Yoksa babanızın yanına gidin

Bahaneler bahanelerr.....
Kv olayi ayri ama esin ve sen dahil o yavrunun gunahina giriyorsunuz...

Sen dahil diyorum cunku esine bir yerde lafini geirmesini bileceksin..

Asla abine gitme ne demek? Allah askina. Neyin kafasi bu...
Senin ve bebeginin halini senden iyi goren kim var da millete laf veriyorsun.
Izmirde havalar daha iyi diger yerlere gore .

Yuh hayale bak

Kayınvalide olmasını da geçtim, bu nasıl bir insandır? Hadi onuda geçtim, o evde olan diğer insanlar insan mıdır da ses çıkaran yok?
Ufacık bir bebeğe bunu yapmaya ne hakları var, nasıl giriyorlar onun günahına aklım almıyor..
Yavrum ya kıyamam..
Bir an önce gidin abinizin yanına, çocuğunuz her şeyden önemli..

Simdi bebegimi dusunen yok buyuyunce onlara birakicakmisim. Hamileyken dogumda suanda ben bebegim icin nelere gogus gerdim kimsenin umurunda degil. Ben neeler yasiyorum kimsenin umurunda degil ama buyuyunce biz size vermeyiz diyebiliyorlar. Ama bende çok net Allah Allah kim size birakiyor onu diyorum. Bu konuda asla hayal kurmayin diyorum. Hayale bak ben bebegim bir saat uyusu özlüyorum birakip gidicem hemde turkiyenin bi ucunda bak bak bakk Allah göstermesin ölmem gerek ancak bebegime bakabilmeleri için.

O yavrunun gunahina girmeyin..abinin yanina git esin dönmeden de geri gelme bence.Sefil etmeyin cocugu annesi olarak sen tabiki dusunuyorsundur ama soguktan uyuyamadi deyince icim bi tuhaf oldu.Oyle durumu olmayan biri olsaniz tamam da maddi durumunuz da iyiyken bu kadar sefil.hayat olur mu

Konunu kapatmak istemişsin ama demeden geçemeyeceğim. Bebeğin olmasa bile o evde kalman uygun değil. Erkeklere potansiyel sapık gözüyle bakılmasını sevmem ama bu başka bir durum. Abin değil baban değil. Bu kadar erkeğin olduğu evde 6 ay kalmak nedir. Bunun banyosu var uykusu var çamaşırlığa asılmış iç çamaşırı var. Çok rahatsız edici. Kocana çok kızdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…