ama esim abime olur demesine ramen bana sakın gitme dedi
Guya kv bize cok iyi bakarmis hatta atanıp giderken neymis bebegimi onlara birakicakmisımda bi bebek daha yapicakmisım
Evimizi bosalttik
Babam yalniz kaliyor esim oraya gitmeme izin vermiyorbaska bir sehirde
belki oyleler belki değiller bilmiyorum 2 yıllık evliyim henüz.
Am bu ülkede 9 aylık bebeğe tecavüz edildiğini bile okuduktan sonra sizce bana tamamen yabancı insanlara mı guveneyim. Bana yabancı diyorum. Çünkü benim bi kan bagim yok. Üstelik adam 45 yaşında bekar. Belli mi olur aklindan geçeni bilemem. Kimse görmesin hem gunahta.
Canım esyalarimiz bir depoda esim askerden gelince karsa tasinacagiz.
Annem yok diye gidemiyorum oraya.
Sorun babam degil biliyorum kuzenlerimden falan kiskaniyor beni. Onun icin gitme diyor. Onlar gelir gider diye.
Abime gelincede yukarda arkadasinda soyledigi gibi bencede tek derdi geline soba kurmadilar oda abisine gitti vs diye arkadan laf etmesinler diye. Ama suan soba kurdurdum.
6 ay sonrayeni gitti
Daha fazla sefil olamazsın. Şuan zaten sefilliğin dibini görmüşsün. İyi bi insansın ki yengem de seni evine çağırmış. Bazen az sert çıkmak lazım. Hep kocanın istediği olmaz malesef. Az dişinizi gösterin. Sanki rahat ettirdiler de keyfinden abine gidiyorsun. Çocuk emziriyosun evde kayın amca kp daha ayıp değil mi orada sadece abin olacak erkek. Kocanın mantıgı çok acayip. Anlat bunları annesinin dediklerini de. Dıyduklarını anlat. Ne biçim kayınvalide allan sabır versin. Senin evladın değilse torunun o be kadın. Tekrar ediyorum ipleri eline verme kocanın. Gerekirse resti çek. Bebeğe de yazık sana da. Sütün kesilir strestenAynen oyle abim once benimle konustu esim yokken annem gidince nerde kalcaksin diye dedim boyle boyle o zaman bize gel dedi eşide cok istiyor yeni evliler o sehirde kimse yok cok sıkılıyorum banada iyi olur falan dedi. Tamam dedim soyleyin ben gelirim dedim. Abime gelir biraz orda biraz burda kalır kardeşim falan dedi. Eve gelirken bana gitme kalma baska sehirde geri nasil gelceksin kis gunu vs vs dedi diyorum abim birakicakmis istanbula giderken. Ona guvenip gidemezsin cocukla yollarda kis gunu sefil olursun falan dedi
Abimle konusacagim tekrar suan istanbuldalarmis izmire giderken alsinlar beni
Yuh hayale bakTek basima kafayi yemek uzereyim 1 aydir burdayim. Guya kv bize cok iyi bakarmis hatta atanıp giderken neymis bebegimi onlara birakicakmisımda bi bebek daha yapicakmisım. Bak bak laflara bak. Hic heveslenmeyin birakmam cocugumu kimseye benimle gelir benimle gider dedim. Neymis burda köy okulunda okuturlarmis bizden iyi bakarlarmis biz calisalim para gonderelim yetermis. Hayale bak. Ben calosirsam cocugumida krese yollarim sana mi birakirim pis kaynana
Simdi bebegimi dusunen yok buyuyunce onlara birakicakmisim. Hamileyken dogumda suanda ben bebegim icin nelere gogus gerdim kimsenin umurunda degil. Ben neeler yasiyorum kimsenin umurunda degil ama buyuyunce biz size vermeyiz diyebiliyorlar. Ama bende çok net Allah Allah kim size birakiyor onu diyorum. Bu konuda asla hayal kurmayin diyorum. Hayale bak ben bebegim bir saat uyusu özlüyorum birakip gidicem hemde turkiyenin bi ucunda bak bak bakk Allah göstermesin ölmem gerek ancak bebegime bakabilmeleri için.Yuh hayale bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?